Bykuś na jakiej ludzkiej krzywdzie bogaci się bulgotek? Masz kasę i czas na serfowanie po szulerni w celu zarobieni kasy to musisz widzieć że masz 10 może 20%szans na zysk ! 80% przewagi ma na Tobą król bombelków wel bulgotek :))
Dnia 2022-06-08 o godz. 22:26 ~Meches napisał(a): > Bykuś na jakiej ludzkiej krzywdzie bogaci się bulgotek? Masz kasę i czas na serfowanie po szulerni w celu zarobieni kasy to musisz widzieć że masz 10 może 20%szans na zysk ! 80% przewagi ma na Tobą król bombelków wel bulgotek :))
..., ja miałem na myśli to, że każdy tu wyrządza sobie krzywdę z własnej i nie przymuszonej woli, bo to nic innego jak tylko masochizm..., to zaburzenie, w którym odczuwanie silnego podniecenia jest spowodowane byciem poniżanym, upokorzonym..., bitym i skrępowanym lub innym zachowaniem partnera, które sprawia fizyczny lub psychiczny ból..., a takie właśnie doświadczenia są tym bogaceniem się, bogactwem dla innych...
W Polsce potwierdzono pierwszy przypadek zakażenia wirusem małpiej ospy. Informację o wykryciu małpiej ospy w kraju przekazał minister zdrowia Adam Niedzielski. Pacjent z małpią ospą przebywa na izolacji w szpitalu. Ministerstwo Zdrowia nie ujawniło wieku ani płci pacjenta, a także miejsca hospitalizacji. Wiadomo, że z zakażonym wirusem małpiej ospy przeprowadzono wywiad epidemiologiczny..., January ?
Czytaj więcej na https://zdrowie.interia.pl/raporty/raport-malpia-ospa-wszystko-o-chorobie/zakazenie-objawy/news-pierwszy-przypadek-malpiej-ospy-w-polsce-co-wiemy,nId,6051118#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Nc index zjechał już do poziomu sprzed hossy 2020. Bessa nie może trwać wiecznie no chyba, że czeka nas III wojna. Póki co kapitał odpłynął i żadne espi nie uniesie kursu do góry długoterminowo. Mam wrażenie, że nawet ogłoszenie sukcesu terapii w obecnym momencie nie dałoby oczekiwanego efektu na kursie.
Siedzę tu i sam już nie wiem na co czekam. Ktoś jeszcze został w klubie masochistów?
chyba jedyne co pozostaje to przestać tu zaglądać, ew. rzucić okiem raz na kwartał, za kilka lat coś się może zadzieje, pod wodą nie sprzedam choćby skały s.... pękały ps. tak, jestem masochistą, dobranoc, cześć
Dnia 2022-06-14 o godz. 15:39 ~Meth napisał(a): > chyba jedyne co pozostaje to przestać tu zaglądać, ew. rzucić okiem raz na kwartał, za kilka lat coś się może zadzieje, pod wodą nie sprzedam choćby skały s.... pękały ps. tak, jestem masochistą, dobranoc, cześć
..., uufff..., już prawie miałem zero..., a tu nagle taki "wyjstrzał"..., :)
Dnia 2022-06-14 o godz. 15:29 ~krolkier napisał(a): > Nc index zjechał już do poziomu sprzed hossy 2020. Bessa nie może trwać wiecznie no chyba, że czeka nas III wojna. Póki co kapitał odpłynął i żadne espi nie uniesie kursu do góry długoterminowo. Mam wrażenie, że nawet ogłoszenie sukcesu terapii w obecnym momencie nie dałoby oczekiwanego efektu na kursie. > > Siedzę tu i sam już nie wiem na co czekam. Ktoś jeszcze został w klubie masochistów?
..., kto czeka..., ten nie błądzi.., jak mawiam "ja"... :)
Bykuś coś Ty narobił ?! Masz papier po 0.676 i nie wywaliłeś po 30 - 35gr ??? rok temu ??? Coś Ty się chłopie ożenił z papierem że nie mogłeś go wywalić ???
Dnia 2022-06-16 o godz. 07:06 ~XX1 napisał(a): > Bykuś coś Ty narobił ?! Masz papier po 0.676 i nie wywaliłeś po 30 - 35gr ??? rok temu ??? Coś Ty się chłopie ożenił z papierem że nie mogłeś go wywalić ???
..., bo tylko ja tak kocham bulgotnika Januarka giełdowego turkucia podjadka...!!! :), a wywaliłem już bardzo sporo..., i to sporo dużo...:), a teraz jadę już tylko na oparach z bulgotania... ::)
Dnia 2022-06-20 o godz. 12:49 ~Meth napisał(a): > Papa w najświeższym wywiadzie mówi: wśród naszych 42 inwestycji widać coraz więcej synergii, a ja widzę jej coraz mniej...
Dnia 2022-07-01 o godz. 13:35 ~Meth napisał(a): > A Papa wciąż o tej synergii… > > > > W #JRH wierzymy w siłę synergii i zachęcamy inne nasze spółki portfelowe do pójścia za przykładem Femionu.
..., czyli że, nadejszła już wiekopomna chiła...??! :::)
Dnia 2022-07-02 o godz. 08:24 ~Bykuś napisał(a): > Dnia 2022-07-02 o godz. 00:48 ~Meth napisał(a): > > Papa nam podprogowy przekaz puszcza? > > ..., znaczy, że Ojciec brać...!!? :::)
..., czy dziś znajdziemy poziom nowego dna, a może znów ktoś tu już gotuje ratatuje...?! :::)
Dnia 2022-07-08 o godz. 13:10 ~Brandon napisał(a): > Ale się nie doczekałem . To trochę dokupiłem za 60-70 , też dobra cena.Na 30-50 chyba nie ma co liczyć.
..., a dlaczego by nie..., liczyć to Ty przecież zawsze możesz... :::)
Wszystkie możliwości wzrostu zostały skonsumowane w ciągu 2-ch ostatnich lat. Teraz już tylko powolny spadek przez kilka lat , aż do odkrycia nowego panaceum.
Dnia 2022-07-12 o godz. 20:13 ~Leo napisał(a): > Wszystkie możliwości wzrostu zostały skonsumowane w ciągu 2-ch ostatnich lat. > Teraz już tylko powolny spadek przez kilka lat , aż do odkrycia nowego panaceum.
..., a ja, to głęboko wierzę w Januarego, bo już tylu nabił w butelkę, że kolejka jest bardzo długa. A to oznacza jedno, że kolejni czekają, aby ich tu tylko zakorkować, co widać na załączonym walorze... :::))
Dnia 2022-07-13 o godz. 12:04 ~Bykuś napisał(a): > Dnia 2022-07-12 o godz. 20:13 ~Leo napisał(a): > > Wszystkie możliwości wzrostu zostały skonsumowane w ciągu 2-ch ostatnich lat. > > Teraz już tylko powolny spadek przez kilka lat , aż do odkrycia nowego panaceum. > > ..., a ja, to głęboko wierzę w Januarego, bo już tylu nabił w butelkę, że kolejka jest bardzo długa. A to oznacza jedno, że kolejni czekają, aby ich tu tylko zakorkować, co widać na załączonym walorze... :::))
..., już się zaczęło, bo clc już sprzedany, teraz czas na sng i rajd na 120 zł..., a jeśli nie, to January zaraz pójdzie pod kościół i cała filozofia... :::)