na pewno długoterminowo częściej wybierane są monety bulionowe złote, można sobie sprawdzić mennice skarbowa i też ktora moneta wychodzi najkorzystniej cenowo.
Jeśli chodzi o zakup złota to też dobrym wyborem jest Mennica Skarbowa. Z tego co słyszałam to jednak wybór jest tutaj wielki i co ważne zamówienia są bardzo szybko realizowane
niektórzy mają tylko złoto, inni to i to. Musisz się zastanowić, zaczerpnąć wiedze i podjąć samodzielną decyzję. Odnosnie zakupu złota w formie monet i sztabek warto zerknąc do mennicy skarbowej
Zawsze też można zajrzeć do Mennicy Skarbowej. Jak dla mnie ich oferta jest bardzo atrakcyjna, mają tutaj spory wybór złota, a dodatkowo szybko realizują zamówienia
Z tego co piszą ludzie po wakacjach będzie świetny czas na inwestycje. Dla przykładu mógłbym polecić Mennicę Skarbową, gdzie zmieniają ceny na bardzo, ale to bardzo korzystne więc zachęcam sprawdzić.
Wiadomo że złoto jest droższe, ale złoto zawsze jest w cenie i bardziej się liczy niż srebro. Wystarczy kupić złoto w Mennicy Skarbowej. za dobrą kasę i na tym na pewno zyskasz.
Tanio to już było.. Jednak nadal myślę, że opłaca się kupic srebro inwestycyje - ja polecam sklep szlachetne inwestycje bo co chwilę mają coś ciekawego na vat - marży i jest dzięki temu często najtaniej.