Mennica24 nie wysyła towaru pomimo upłynięcia daty wysyłki zamówienia. Olewają klientów, nie odpisują na maile, telefonu nie od odbierają. Od 4 miesięcy mają moje pieniądze. Dla mnie to oszustwo, idę na policję - są pewniejsze sklepy.
Dokładnie, na mennicy skarbowej jest bardzo fajna obsluga, wszystko bezpiecznie i ceny też jak najbardziej okej. Polecam też, bo naprawdę fajna opcja :)
Co powiecie na Mennice Skarbową? Jeśli chodzi o zakupy w tym miejscu to są one faktycznie udane, dodatkowo też zawsze można liczyć na profesjonalne doradztwo obsługi
Jak dla mnie to dobrym wyborem jest Mennica Skarbowa. Z tego co widziałam to mają obszerną ofertę i przede wszystkim kontakt z obsługą jest bez zastrzezeń
Tak jak wspominało kilka osób z pewnością można polecić Mennicę Skarbową - rzetelna firma, która w dobrej cenie sprzedaje złoto. Szczegóły dostępne są u nich na stronie.
Ogólnie Mennica Skarbowa faktycznie ma całkiem przyzwoitą ofertę, zwłaszcza jeśli chodzi o złoto i srebro inwestycyjne. Sporo osób chwali ich za sprawną obsługę i szybką realizację zamówień.
Zdecydowanie warto sprawdzić Mennicę Skarbową – realizują zamówienia naprawdę szybko i bardzo rzetelnie podchodzą do klienta. W moim przypadku wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów.