Rynek ropy zaczął prawidłowo reagować. Interwencje słowne i bajeczki wariata przestały działać. 2 dni, 5, 10 a cieśnina dalej zamknięta i ropa nie płynie. Statki ostatnie co były w drodze dopływają uwolnione zapasy się skończą i zrobi się coraz większy problem. Iranowi się nie śpieszy. Izraelowi się śpieszy by rozwalić wszystko co się da a Trump zagmatwał się w głupi układ z którego nie ma wyjścia. Według mnie nie ma dobrego rozwiązania a Trump gra na zwłokę by uzupełnić zapas rakiet przeciwlotniczych.
Swieta idą, zieleń jeszcze będzie za kilka dni i to znaczna. Nie ma co się upierać - hihihi, Trump dal odpoczynek do 6 kwietnia. Bedzie moc i nic tego nie zmieni. Hehehe
Ktos kiedys tu napisał ze nie liczy sie na futach kierunek tylko zmiennosc wiec co to za roznica czy bedzie 1400 czy 4000 wazne aby depo wytrzymalo i by byc po tej własciwej stronie
Jeśli kasowy nie wróci ponad 3250 to po mojemu słabo dla byczka i mogą zadomowić się półkę niżej. Była półka 3250- 3300. Kolejna była by 3200-50 i możliwość ataku dołu. Mówię o kasowym i odniesienie do starej serii. Na nowej wiadomo kilka pkt. niżej.
Jak dla mnie koniec na dzisiaj i trzymam kciuki za byczka by ponad 3250 kasowy wrócił - lepsze miejsce na S potrzebne ;-) Obowiązku wzywają a pazernym być niedobrze
Piszę teraz zeby nikt nie zarzucil. 3350 w grze czy komus sie to podoba czy nie. Przyszly tydzien i mamy to. Udanego weekendu! Swieta w dobrym nastroju lub tuż po dobrym nastroju- któż to wie? Któż to wie - hehe
stany sa juz na lokalnym dolku brakuje jeszcze 90pk nie wyglada to dobrze i to mimo konca kwartału, ale 20 powinna chwilowo zastopowac spadek i lekko odreagowac zakonczenie wielka zagadką
Jak niektórym się chce takie głupoty pisać cały dzień. Kiedyś lubiłem przy kawie zajrzeć sobie na forum a teraz nie ma tu po co zaglądać. Zagląda tu jeszcze ktoś ze starej ekipy ? Ja zaglądam już tylko czasem z sentymentu do dawnego forum i liczę że ktoś ze starej ekipy się odezwie.
W poniedzialek 100pkt wyzej. Najlepiej na OPen - hehehe, stara ekipa z forum nie istnieje. Rynek wyleczył wszystkich z shortowania i poniewierania naszym banankiem. Hehehe, dlatego sie nie odzywają.