Jesli wierzyć w formacje AT. To na w20usd mozna wykreślic klin zniżkujacy z ktorego wybicie jest w gorę, ale to dopiero odbicie od poziomu ca 825. Co przelozy sie na w20 - 3100? Nie wiadomo
Dnia 2026-03-26 o godz. 12:44 ~Hihihaha napisał(a): > Jesli wierzyć w formacje AT. To na w20usd mozna wykreślic klin zniżkujacy z ktorego wybicie jest w gorę, ale to dopiero odbicie od poziomu ca 825. Co przelozy sie na w20 - 3100? Nie wiadomo
Układ jest korzystny. Smart money jak weźmie 3100 to dalej można ładnie pojechać w górę. A czy to tak dawno było ? :)))))
Dnia 2026-03-26 o godz. 14:00 zzz20 napisał(a): > Dnia 2026-03-26 o godz. 12:44 ~Hihihaha napisał(a): > > Jesli wierzyć w formacje AT. To na w20usd mozna wykreślic klin zniżkujacy z ktorego wybicie jest w gorę, ale to dopiero odbicie od poziomu ca 825. Co przelozy sie na w20 - 3100? Nie wiadomo > > Układ jest korzystny. Smart money jak weźmie 3100 to dalej można ładnie pojechać w górę. > A czy to tak dawno było ? :)))))
Kurcze jakie 3100 myślałem, że piszesz o 3400 w górę :))))
.. kupiłem euco i zarobiłem 6% dziś kupiłem krakchemie i zarobiłem 6% i o to chodzi i oto chodzi... Bez nerwów , spokojnie ... Ja podobnie , dla mnie to odpoczynek . Nawet jak spada , to mały problem .
Masz 100% racji w ocenie obecnej sytuacji ale też to jest troche zbyt oczywiste, żeby faktycznie dopiero miało się zawalić. A może ta sytuacja jest w cenie i gdyby nie ta wojna to byśmy mieli rakietę, która jednak musi na razie poczekać?
Tak jak pisałem, znowu się sprawdziło :)))) Biały dom to trudno poważnie już traktować :) Wracam na urlop, wracam po Świętach liczyć kasę, sukcesów życzę :)))))
Cudownie grali nie ma co...buhahaha. szkoda tej Albanii bo mogli sie bardziej przyłożyć. Po pierwszej polowie widzieliscie tych kibiców załamanych? Hihihi
Dnia 2026-03-27 o godz. 07:07 ~Hihihaha napisał(a): > Fakt jestesmy mocni jak nigdy. Ale czy na 4k? Moze 3800-3900? Hehehe, a moze czerwien dzis u nas- nie wiesz, nie wiesz ...