Tak jak sądzilem. Amerykanski marchewkowy czlowiek zbał sie FUTu na Sapinie. Dlatego troszku naklamał, że już negocjacje zaawabsowane. Tylko z kim? Pęka sie Iranu bo chyba mają jakoś niespodziankę
Dnia 2026-03-23 o godz. 16:20 ~Hihihaha napisał(a): > Zostają Ci co musza z poziomu 31... z eSami. Reszta zarobiona- hehe, a gdzież to nasze mądralińskie osobniki? Od rana ich nie widac, a taka super sesja dla nich była przez chwilkę
Już się tak nie pompuj @Hihi. Uwaliło ci się i ataku s.aczki dostałeś nagle. Jak często statystycznie się zdarza taka sesja? Odpowiedz. Stare wygi wiedzą... Pomyśl co by było, gdybyś dostał baty i kolejne 100pt w plecy. Trochę pokory... Nic nie wskazywało technicznie na taki obrót sprawy. Wygrałeś na loterii i tyle. Co byś gadał gdybyś był po drugiej stronie rynku tonąc- wiem, że grasz bez SL na pozycji (SL na kapitale może...)?
ale pieknie widac jak algorytmy sa ustawione na L nie popuszcza ani na 5 punktów. Ja dzisiaj grałem na L od 3153 ale oddałem po 3203 a mozna było 70pkt jeszcze uciułać. Szok chyba takiej sesji dawno nie było.
No to mamy gwiazdy dzisiejszej sesji, tak jak pisalem wczoraj, że to Orlenos, no i KGH. Chyba na kghu wczoraj idealna sesja zeby wyjsc z papiera. Na miedzi orgr straszy na wykresie 1R. Co wiecej wykres miedzi pokrywa sie z w20 :-(
co was tak pokasowało, czytaliscie prase amerykanska po wczorajszym numerze, przez 15 minut przed ogłoszeniem Trampa poszły gigantyczne zakupy na kontrakty s&p i sprzedazy kontraktów na ropę. Tak sie bawią kolesie.
Donald Trump ocenił, że wojna na Bliskim Wschodzie zakończyła się zwycięstwem USA, ale zaznaczył, że będzie ona kontynuowana, aby "dokończyć zadanie". 12 marca 2026 https://wiadomosci.wp.pl/trump-oglosil-zwyciestwo-z-iranem-gdyby-wygral-wojne-to-by-jej-juz-nie-bylo-7263538896988576a
Akcje wzrosły, a ropa potaniała w środę po doniesieniach, że USA zabiegają o miesięczne zawieszenie broni w wojnie z Iranem i przekazały Teheranowi 15-punktowy plan do dyskusji, co podsyciło nadzieje na wznowienie eksportu ropy z Zatoki Perskiej. 25 mar 2026 https://stooq.pl/n/?f=1747343
To w końcu Donal wygrał tę wojnę czy nie bo nie ogarniam.
Wczorajsze Ski ostro zadowolone? Prawda ? Hihihihi, czy Grunwald nadciaga? A moze chrzest? Hihihi no kabaret normalnie. Ale tak cos mi sie zdaje, ze jakiś fund skorzysta i troszke posprzedaje dziś.
no ładnie mnie przycieli wczoraj na fixie ale dzsiaj juz sie wyprzegłem prawie na lokalnym szczycie ale dalej podtrzymuje ze 3300 moga trafic a;e poki co do 10 cofka chyba
Który raz tą samą wojnę kończy bo już nie pamiętam... Trzeba mu przyznać że nieźle rynkami manipuluje. Koledzy dużo kasy zarobią. Cieśnina dalej zamknięta, czas działa na niekorzyść Trumpa. Pomysłu na wybrnięcie z sytuacji niema. Groźby nie wystraszyły, próbuję wycofać się rakiem albo czasu potrzebuje na ściągnięcie sprzętu lub pocisków. Zauważyliście jak ostatnio rakiety przeszły przez żelazną kopułę na Izrael i się zastanawiali czemu... Strzelali jak oszalali na początku i może już nie ma rakiet do obrony bo raczej nie zakładali tak dlugiej wojny. Raczej Iran się nie ugnie bo trzyma Trumpka w szachu ale ceną tego może być dalsze rozwalanie kraju.
Iran nie ugnie się. To takjak Uraina zostala zaatakowana. Iran i Ukraina, muszą walczyc do konca. Ja przynajmniej tak bym zrobil - hehehe, teraz koszty nie mają znaczenia. Ciekawe czy na złocie ruch to Iran sprzedawał?
Patrze na DAXA, czy tam Wam nie pasuje trzecie zejscie? Tak na 20700? Bo to pieknie by pasowalo do dalszej hossy. A my kozaki i najsilniejsza gieldq na swiecie - hehehe w koncu w koncu