• Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.22.*]
    Dziękuję Wam za rady.Skorzystam,choć nie będzie łatwo.Energetyka ,a raczej jej księgowa od razu wyłapała ,że przelewy z np. z 19 lipca dotarły ponownie 19 września.Informowała nas na bieżąco i od razu przelewała na wskazane przez nas konta.Telekomunikacja też zwracała.Lukas się wypiął,Dom Bank też,Spółdzielczy i tak można wymieniać.PZU też zwróciło.
    Telefonie komórkowe mimo pisma,potwierdzonego w prokuraturze opisującym sytuację nigdy się nie przyznały,że kiedykolwiek je otrzymały/polecone/.Oddaliśmy pieniądze z odsetkami i kosztami odłączenia i ponownego włączenia numeru wszystkim poszkodowanym,którzy opłacali rachunki za komóry.
    Zwroty są skrupulatnie odnotowywane.Lista poszkodowanych również.
    Smutne jest to ,że zdażały się próby wyłudzenia od nas podwójnej kwoty zwrotu.Jeden tylko klient przyszedł oddać 385 zł śmiejąc się ,że zapłaciliśmy mu dwa razy za mieszkanie.
    Z MM nikt się problemem nie zainteresował.Zapytali tylko co teraz mamy zamiar zrobić.Mąż odpowiedził,że weżmiemy kredyt na hipotekę i zwrócimy pieniądze.Więcej nikt się z MM nie odezwał.
    Ostatecznie Sąd nie wyraził zgody na zaciągnięcie kredytu pod hipotekę ,ponieważ połowa domu należy do syna ,który ma 13 lat.
    Jeszcze raz dziękuję za rady!
    Pozdrawiam/niedowiarków również/.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.253.*]
    A ty jesteś wznawcą komana! Hehehehehe, guru sobie znalazłaś! Coś mało boski ten twój guru: śmierdzi potem i sepleni. Nie wiem, coś ci się z węchem stało?
  • Re: punkt opłat Autor: ~hihi [82.160.253.*]
    mo muszę przyznąc iz pozom to tutaj raczej niski. Czy jedyne zarzuty to to że ktoś śmierdzi lub ma małe cycki? gratuluję.
  • Re: punkt opłat Autor: ~oj dana dana [82.160.253.*]
    konkurencji kochana...dużo ci z ace musza sie jeszcze nauczyć - czarny PR to oni mają w małym palcu. dowalają każdemu i wkładają w usta słowa ludziom którzy pewnie tu zagladają ale z całą pewnością nic nie piszą... podobało mi się ostatnio... jestem "x" i nie jestem "ok" ... ale proszę wierzyć wolę powiedzić że mam cos z nimi wspólnego niz twierdzić ze jest inaczej gdyż tylko chyba oni pokazali klasę.
    oto i odezwała się! Późno zaczynają w pracę w Miła Menda! Ostrowska! Ile ty masz nicków dziewczyno! Bo te wszystkie powyższe bełkoty to oczywiście ty!? Na Miłą Mendę gnoju wylewać nie trzeba, bo sama topi się we własnym bagnie i bełkocie pani PSEUDO prezes. Ulka, nie wystarczy sobie nadawać tytułów, trzeba jeszcze zachowywać się zgodnie z klasą co do tych tytułów wymaganą. Możesz nazwać się Arcykardynałem w sekcie komana ale na słomę z butów to ci nie pomoże, oj, nie pomoże. Nie masz klasy.
    A wogóle to poproszę tłumacza bełkotów Miła Menda bo nic zrozumieć nie można.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.40.*]
    Bez względu na to piszecie wyżej - przejawia się nutka żalu za spółką OK i próbuje się z nich robić ofiary nagonki - nie zmieni to faktu, że nie rozliczają się z ludźmi z kasy i obietnic, natomiast sobie nic nie żałują. Ale do czasu.
    Luno, szkoda Twoich nerwów. I tak wiele przeszłaś. To jasne, że U.O. próbuje się bronić ale co to da? Napewno wyczytałaś z forum, że program, który od niej kupiłaś był nielegalnie przez nią sprzedawany? Sprawa jest w sądzie a U.O. sra ogniem.
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [80.53.174.*]
    PYTANIE! mam zamiar kupic czytnik kodow kreskowych czy wystarczy taki tanszy do 150zl czy musi byc jakis lepszy na jakiej zasadzie to dziala czy odczytuje cale dane z odcinka ile mozna wklepac przelewów w ciagu 1 min przosze o rade!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.8.*]
    Poniosło mnie i jak zawsze żałuję,że dałam się przeciwnikowi wyprowadzić z równowagi.
    Oni sprzedali nam program jako autorski Urszuli Ostrowskiej.Ze względu na przegrywanie kompa/Windowsa/ musieli nam podawać kombinacje cyfr - tym zajmował się nasz informatyk ,jednak zawsze te kombinacje były podawane z opóżnieniem.Co to znaczy????Dziś mnie zastanawia.
    OdP.MM
    W tej chwili nie możemy jesteśmy u notariusza.
    W tej chwili nie możemy jesteśmy w trakcie spotkania z Prezesem Banku.
    Oddzwonimy! Nigdy nie oddzwaniali.
    Nigdy się nie zdażyło by podano nam sekwencję cyfr od razu.
    Czy oni jej szukali ?Czy zmuszeni byli kombinować...sama już nie wiem.

Odnośnie męża to ma taką depresję,że nawet z chałupy nie wyhodzi,nigdzie nie dzwoni,ze mną prawie nie rozmawia,w niczym nie jest mi pomocny.Jestem na niego zła ,ale on potrzebuje pomocy dobrego psychiatry/to nie znaczy,że jest lub próbuje z siebie zrobić wariata/ ma po prostu ,,doła''
    Ja? Muszę być silna ,przynajmniej taką udawać ...nie jest mi z górki!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.8.*]
    Jeszcze jedno .Pytacie czy ten biznes się opłaca? Krótko z MM NIE!!!!!
    Jeśli ma się uczciwego partnera myślę,że tak..ilość rachunków stopniowo zacznie rosnąć ku Waszemu zadowoleniu.Firmy z którą warto, nie potrafię wskazać.Mam nadzieję,że Wam się uda.Powodzenia!
  • Re: punkt opłat Autor: ~m@k@k@ [83.21.45.*]
    a gdzie wczorajsze wieczorne posty...........?
  • Re: punkt opłat Autor: ~KDT [87.96.65.*]
    Witam!

Co to takiego ,,prywatna poczta''?Na jakiej zasadzie funkcjonuje?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.234.*]
    Ależ drogi adminie, czemu wycinasz prawdę? Do drzwi Milamedia zapukał komornik, zresztą nie pierwszy raz. To jest fakt. Forumowicze pytają z kim warto a z kim nie. To, że jakaś firma ma komornika, poborcę skarbowego i full długów u osób prywatnych to jest raczej cenna informacja?
  • Re: punkt opłat Autor: ~GOŚCIU [87.96.127.*]
    Dziś śnili mi się P.K i U.O to naprawdę niewiarygodne.Obudziłam sie jednak w dobrym humorze ,ponieważ ma wizyta wyraznie wyprowadziła ich z równowagi.
    Mieszkali gdzieś ....i mieli nadzieję ,że tam ich nikt nie znajdzie...dziwny sen.
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [80.53.174.*]
    ja miałem ciekawy sen sniło mi sie ze własciciel ACCADI zgarnął kase z subkont i zaginął CIEKAWE!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~MM zaluje [80.50.255.*]
    Mila Media zapewne zaluje ze sama nie zrobila subkont - miala by wiecej osob do okradzenia.
    A swoja droga - do tej pory ACC nie oszukala nikogo i sama proponuje i zacheca do otwieranai wlasnych kont - a nie subkont- tak wiec widze ze MM zazdroci wszystkiego co im sie nie udalo - a prawie nic im sie nie udalo
  • Re: punkt opłat Autor: ~nie jestem ostrowska [80.53.174.*]
    co taki pewien jestes ze nie oszuka !!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~? [80.53.174.*]
    nad taka kasa mozna mysleć
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.227.*]
    "nad taka kasa mozna mysleć" - ty już pewnie ulka myślisz? Mało nakradliście?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.227.*]
    ja pisałem "ulka" a skąd wiesz, że "ulka" to "ostrowska"? Coś za dobrze skojarzyłaś. Hehehehhehehehehehehe! No i widzisz, wsypa. Ale jest 16.09 to już pewnie jesteś u doktora na wizycie. To nic, przeczytasz jak wrócisz.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.243.*]
    Nawet wizyta u psychiatry nie pomogła. Pisze sama do siebie, sama sobie odpowiada. Raz taki nick, raz siaki. Nie no... bez ciebie ulka to nudno by było na tym forum a tak, jest chociaż z kogo się pośmiać! Skoro lubisz robić z siebie cyrk... Szkoda tylko, że teksty masz na poziomie pięciolatka: "Accadia jest do bani!". Wymyśl coś, co nasz bardziej poruszy. Nas - forumowiczów. Zaznaczam, że nie mam z firmą Accadia nic wspólnego. To, że nie piszę na tę firmę źle, to nie znaczy (jak ty to sobie ostrowska wbijasz do łba), że mam z tą firmą coś wspólnego. Uważasz, że jak ktoś nie pluje na ACC tak jak ty, tzn. że jest ich zwolennikiem? Ostrą schizę już masz na ich punkcie. Skup się na robocie. Uczciwej robocie! Bo do pracowitych to ty nigdy nie należałaś. Wieczna ściema w stylu: "ja to taka zapracowana jestem!" Chyba na gg i forum opluwając innych jadem, bo konkretów to ty NIE POTRAFISZ ROBIĆ dziewczynko.Weź się do pracy.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Heńka [83.21.243.*]
    Przecież wiadomo, że ulka to leń, nierób, obibok i ściemniacz. Nic nie potrafi. O, nie, przepraszam - potrafi tylko zazdrościć.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.39.*]
    Oprócz "zazdroszeczenia" potrafi też skutecznie ściągać kasę z Komana. A to już sztuka. Mało komu się udało.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Heńka [83.21.232.*]
    Nie zgodzę się z Tobą "Gościu z dziś". Wcale nie potrafi z niego ściągać kasy. Stara się coś wyszarpać na życie od komana, który jest mistrzem wydawania kasy na rzeczy nie potrzebne. Ludzie, którzy wyszli z biedy tak mają, że jak kiedyś w końcu złapią trochę kasy to wydają, wydają, wydają. Tak robią biedaki... i koman.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Haliny [83.12.44.*]
    Konsorcjum to organizacja zrzeszająca kilka podmiotów gospodarczych na określony czas, w konkretnym celu.

KONSORCJA SĄ TWORZONE NAJCZĘŚCIEJ W PRZYPADKU BARDZO DUŻYCH LUB R Y Z Y K O W N Y C H INWESTYCJI.

Utworzenie konsorcjum ma charakter najczęściej tymczasowy, czyli po osiągnięciu celu do którego zostało powołane jest rozwiązywane.
    Konsorcja nie mają też wspólnego majątku /chociaż oczywiście mogą mieć wspólne konto rozliczeniowe/, a wszelkie formy płatności regulowane są przez firmę lub osobę reprezentującego konsorcjum.

ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA ZOBOWIĄZANIA w przypadku konsorcjum następuje gdy zobowiązania zostały zaciągnięte przez całe konsorcjum, WÓWCZAS WSZYSCY CZŁONKOWIE KONSORCJUM ODPOWIADAJĄ SOLIDARNIE.
  • Re: punkt opłat Autor: ~zięć Haliny [87.206.172.*]
    A co to ma wnieść w rzeczonym temacie ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Haliny [83.12.44.*]
    Nie jestem Ostrowska, popaprańcu. Wpisz konsorcjum przekręty w wyszukiwarkę i poczytaj w jakim celu są tworzone... genialny pomysł tego to nawet Grosik nie wymyślił. Grosik i problemy biorców - AGENTÓW to pestka przy tym. To się nazwa usankcjonowanie zbiorowej odpowiedzialności. Podejmuję tu dyskusję a nie próbę obrażania jak poprzednik - w róźnych postach ten sam (sama) chora z obsesji osoba.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Heniek [83.21.232.*]
    Ja pisałem o ulce, to ciekawe, jak nie jesteś nią, skąd kojarzysz, że ulka to ostrowska popaprańcu? Ty przekręty robiłaś nawet bez zakładania konsorcjum, prawda? To dopiero jest genialne! Nawet grosik tego nie wymyślił! Pamiętaj, że przekręty kiedyś się kończą. Niestety, źle się kończą. Zamiast zająć się swoim podwórkiem, to węszysz co robi konkurencja. Chociaż... wiesz co... oni nie są dla Ciebie konkurencją. Za wysoko stoją, bo tu upadłaś tak nisko. Najszczęśliwsza była byś, gdybyś mogła mieć ukrytą kamerę w ACC, prawda? Oj, pilnuj swojego podwórka, bo zasrane jest, zasrane. Gdzie się nie ruszysz pełno gówna.
  • Re: punkt opłat Autor: ~MM - parodia [80.50.255.*]
    MM zmienial wyglad swojej strony - musze przyznac ze zrobili krok do przodu.
    Tylko dlaczego podaja punkty, ktore juz od dawna z nimi nie dzialaj - BUAHAHAHAHA - mysla ze w ten sposob zyskaja nowych klientow.
    Ludzie - MM nie ma juz polowy albo i wiecej z tych punktow - nie dajcie sie zwiesc.
    Koman mysli ze jak postawi wode i spije wszystkich to mu beda latwiej podpisywali nowe umowy razem z wekslami.
  • Re: punkt opłat Autor: ~dotkor hash pirovsky [217.98.20.*]
    @MM - parodia

- skąd tak dobrze znasz sytuację że wiesz ile punktów ma / nie ma MM? Jeździsz? Sprawdzasz? W gacie też zaglądasz?

- Koman się już punktami opłat nie zajmuje - tego nie wiedziałeś/łaś?

- Weksle? Chyba ci oczy Lepperem zarosły.

Ogólnie rzecz biorąc, spuszczacie się tutaj zupełnie jakby to co piszecie miało jakąkolwiek wartość i ktoś oprócz was samych to czytał. Wszystkie teksty w tym wątku ludzi rzeczywiście szukających informacji na temat zakładania punktu opłat owszem zniechęcą do ew. współpracy z MilaMedia, ale też nie zachęcą do współpracy z waszymi sieciami, bo cały ten wątek jedzie kiłą i szemranym towarzystwem na kilometr. Wszyscy wiemy przecież, że w tej śmiesznej branży syf działa równomiernie na wszystkie firmy. Ale skoro robicie sobie dobrze (chyba już ponad rok), to miłej zabawy.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Heniek [83.21.246.*]
    "Doktorku" ty najpierw ulecz siebie, potem MM a potem dopiero pisz na forum, to może coś z sensem napiszesz. Koman nie zajmuje się punktami, tylko wydawaniem kasy na pierdoły. Kasy z tych właśnie punktów.
    Prosty rachunek: w Koszalinie jest 1 punkt a nie 2, w Białogardzie i w Bornem Sulinowie zero punktów. A prosty rachunek matematyczny mówi, że jak się zliczy te Wasze RZEKOME punkty, które podajecie to daje nam 259 a nie 261 jak piszecie. Proponuję wziąć korepetycje z dodawania - poziom 1 klasy Szkoły Podstawowej! Jak nioe potrafisz dodawać, to raczej nie bierz się za prowadzenie punktu, bo kasy też nie policzysz. Niezły z ciebie doktorek - analfabeta matematyczna.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Heniek [83.21.246.*]
    Tak się składa, że w paru miejscowościach mam orientację. A teraz weź liczydełko, usiądź i podsumuj liczbę punktów, które podają. I co? Wyszło 261? Niee! Co to znaczy "weksle były ale nie oficjalnie"? Weksel to weksel. Papier dłużny. Jak się go podpisze, to nie ma "oficjalnie" - "nie oficjalnie". Naprawdę tak tępy jesteś?!
  • Re: punkt opłat Autor: ~+++ [193.29.205.*]
    Wiecie co...
    Ten dział został założony, aby pomóc ludziom którzy chcą rozpocząć działalność w formie punktu kasowego...
    A co tu czytam?? Same bluzgi... Jeden przez drugiego...

To na prawdę boli kiedy widzę, jak prawie każde forum (nie ważne czy finansowe, muzyczne, wędkarskie, informatyczne czy inne) mija się ze swoją misją...

A gdzie jest moderator? Czemu nie atakuje takich "ludzi" i usuwa bezsensowne posty...
    Sparzyłeś się w jakiejś grupie. To powiedz o tym - ale nie róbcie sobie galerii szyderców z miejsca, które może być źródłem informacji dla początkujących...

Pozdrawiam i niech nawięksi "łacinowcy" piszą sobie takie rzeczy na własnych blogach...

• Re: punkt opłat Autor: ~RomanK. [83.19.110.*]
    nie, nie 2:1, obecnie jest 1:0
  • Re: punkt opłat Autor: ~Kolort Doradztwo Budowlane [212.2.100.*]
    Mamy nieco inny pomysł !!!

Jesteśmy twórcą sieci handlowej pod nazwą "KOLORYT DORADZTWO BUDOWLANE" poszukujemy osób, firm zainteresowanych współpracą z nami. W celu uzyskania bliższych informacji, zapraszamy do odwiedzenia naszej strony. A następnie o kontakt z nami.

www.koloryt.az.pl
    koloryt@koloryt.az.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~LOV M [83.21.148.*]
    Ludzie Firma Firma MM jest super.
  • Re: punkt opłat Autor: ~zjawek [62.252.96.*]
    To prawda! MM daje za grosze wszystko i super obsługę. Co z tego ze musze dopłacać jak oni mi powiedzieli że to najlepsza sieć.

Nie no płakać się chce.

To forum niestety nie ma sensu przez tego debila ociekającego jadem, rodem z ACE. Wylej se ACE na główkę, to zarobisz stówkę. Jelenia złap za jaja, pięćset przytulisz do maja.

Pisałem już tu kiedyś ale chorowałem po natarczywaej i aroganckiej, pozbawionej sensu ripoście węża z ACC. Tak a propos to ponad rok temu ja ten skrót wyklikałem bo mnie szlag trafiał, że LA (hej la la, może lala?) leader jakiś apartament robi sieć.

Smieszne to wszystko, bo ludziska zwyczajnie nie wiedzą że Wasze licencje to kant na dupci. Zwyczajne licencje na program a nie żadne zezwolenia, których nie trzeba.

La liderzy (A'cieciowcy) i M&M'sy w tyle. Choć kobiety lubią (w) brąz...
  • Re: punkt opłat Autor: ~do zjawka vel ostroska [80.50.255.*]
    Co ty ulka myslisz ze jak zmienisz nick to nikt sie nie rozpozna??
    Koman cie wykiwal to teraz sama zaczynasz narzekac na MM.
    Jesli chodzi o ACC - ta firma ma najmniej przeciwnikow w calej Polsce sposrod wszystkich tego typu firm - i sa to wylacznie ludzie zazdrosni o sukcesc ACC.
    Ale coz - zazdrosc bywa nieuleczalna a potem przeradza sie w paranoie.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Wracając do Komana [83.21.47.*]
    Wiecie czy teraz jeździ???
  • Re: punkt opłat Autor: ~Wracając do Komana [83.21.47.*]
    Przepraszam, miało być:

"Wiecie czym teraz jeździ???"
  • Re: punkt opłat Autor: ~? [83.21.47.*]
    Autobusem, samochodzik się popsuł i na serwis go nie stać.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.148.*]
    ostrowską nieroba ruszyło to co było tu wcześniej napisane, poskarżyła się adminowi i wyciął. Bidulka o ptasim móżdżku. Koman jeździ autobusem??? Z plebsem??? No cóż, przypomniał sobie stare czasy. Niedługo nawet na autobus nie będzie go stać!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~hehehe [83.21.232.*]
    Uwaga Koszalinianie na autobus linii nr 2! Autobus linii nr 2! Może być nieprzyjemnie i nieciekawie pachnąco!
  • Re: punkt opłat Autor: ~JM [83.8.137.*]
    Z góry oświadczam, że na tym forum pojawiam sie po raz pierwszy i ostatni. Nie dam się sprowokować na dalsze pogawędki które do niczego nie prowadzą i których pewnie na swoją jakość nikt nie czyta(?).Nie bardzo rozumiem o co tu właściwie chodzi!!!!!???? Ale po przeczytaniu kilkunastu może kilkudziesięciu wiadomości muszę stwierdzić, że ktoś komuś bardzo źle życzy!
    PROPONUJĘ ABY NA ZNAK PROTESTU PRZED TAKIMI ABELGAMI JAK W WIDOMOŚCIACH KOPIOWAĆ TĘ WIADOMOŚĆ W NIEZMIENIONEJ POSTACI I UMIESZCZAĆ NA FORUM.
    CIEKAWE ILU NAS BĘDZIE?
    a masz! a masz! O to Ci chodziło?:
    "Z góry oświadczam, że na tym forum pojawiam sie po raz pierwszy i ostatni. Nie dam się sprowokować na dalsze pogawędki które do niczego nie prowadzą i których pewnie na swoją jakość nikt nie czyta(?).Nie bardzo rozumiem o co tu właściwie chodzi!!!!!???? Ale po przeczytaniu kilkunastu może kilkudziesięciu wiadomości muszę stwierdzić, że ktoś komuś bardzo źle życzy!
    PROPONUJĘ ABY NA ZNAK PROTESTU PRZED TAKIMI ABELGAMI JAK W WIDOMOŚCIACH KOPIOWAĆ TĘ WIADOMOŚĆ W NIEZMIENIONEJ POSTACI I UMIESZCZAĆ NA FORUM.
    CIEKAWE ILU NAS BĘDZIE?"
    chcesz ulka jeszcze? Nadal bronisz smrodu komana?
  • Re: punkt opłat Autor: ~*.* [83.21.29.*]
    czy ktos słyszał o Sieci Monetia...BISE..
  • Re: punkt opłat Autor: ~Heniek [83.21.232.*]
    ja słyszałem o sieci OM - Ostrowska Mościbrody.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Heniek [83.21.234.*]
    zapytaj ostrowską.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.219.*]
    dodatkowy punt ksero lub do ksero opłaty to bardzo dobry pomysł powiem więcej czy ktoś ma długi czy nie to nie moja sprawa ale jeśli mam doradzać w sprawie punktu opłat to stawiam na MILAMEDIA i mówcie co chcecie i wieszajcie psy tak długo jak długo was to bawi ale ja współpracuję z tą firmą od 2 lat i wieszcie lub nie dzieki nim mój punkt jest atrakcyjniejszy od innych podobnych Ludziom chętnych do współpracy radzę skontaktowć się z MM i dowiedzieć się wszystkiego ze źródła Ja jestem żywym dowodem pełnej satysfakcji