• Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [79.184.65.*]
    Idż tam Hans-inwestor i nie tylko inwestor , pisać do siebie na synerga fund---- tam dziś świetnie ci idzie pisanie do samego siebie-BUHAHAH !!!!!,przynajmniej masz odbiorcę (a może i nie masz???????????).Naprawdę dobre,a nie myślałeś o zmianie specjalizacji i pracy w kabarecie?Zajdż,mówię ci,pokaż swe zdolności,toż ty się tu marnujesz!!!!!!!!!!!!!! Szkoły aktorskiej ,ani teatralnej nawet nie potrzebujesz,mówię ci,serio.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.113.*]
    Prezes powiedzial i prezes powiedzial.Wez na wstrzymanie cos.A prezes mercatora powiedzial ze za dwa tyg podaja nowa strategie spolki minelo 2 tyg nagke info ze za kilka tyg bedzie info o strategi.A Czelej powiedzial we wrzesniu 2020r mamy lek od biomedu a teraz jest maj 2021r i leku nikt nie widzial jeszcze.Takze nie wierz co tam prezes powie.Chyba ci nie powie ze jest kiepsko itd
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.24.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.202.*]
    Uwierz Hans dla psychiatry,nawet gdy ci powie,że jest z tobą kiepsko.A JAK TAM CI DZIŚ SIĘ KLEI na synerga fund dziś rozmowa do siebie samego?,czy już ktoś dołączył?
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.202.*]
    A tak na poważnie,to chodziło mi ,że napisali 19.05.2021r.,że deweloper gtc liczy na płynną realizację zbliżająch się transakcji na dużą skalę,które są planowane na rynkach operacyjnych firmy.Mogliby podać chociaż jakieś szczegóły.
    A TU TYLKO TAKIE IFORMACJE Z TEGO TYGODNIA NA GTC!!!!!!!!!!!!!!!!! ,ŻE NOMINACJA ESZTER JAKO DYREKTORA DS.TRANSAKCKCJI POZWOLI FIRMIE POMYŚLNIE REALIZOWAĆ PLANOWANE TRANSAKCJE NA DUŻĄ SKALĘ W EUROPIE ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ.GALERIE JUŻ SĄ OTWARTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !WYNIKI ZAPOWIADAJĄ,ŻE MAJĄ BYĆ W NADCHODZĄCYCH KWARTAŁACH JUŻ BDB,WIĘC NIE LICZ HANS,ŻE TO JESZCZE BARDZIEJ ZLECI .WYSTARCZY JUŻ TEGO ZJAZDU NA GTC O CHYBA JAKIEŚ JUŻ 70% OD COVIDOWEGO SPADKU Z 10.38ZŁ Z POCZĄTKU 2020R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C Z A S W Z R O S T Y R O Z P O C Z Ą Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W KONCU ROZBUDOWANY ZESPÓŁ GTC POWINIEN DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZYWAĆ.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Ty juz o tych wzrostach piszesz od poczatku roku.i co ? Gdzie jest kurs? Ale co z tego ze kogos tam nominowali itd.Przeciez widzisz po kursie ze nikogo te infa wszystkie nie ruszyly.Ty jako troll wzrstowy ciagle zachwalasz ta spolke i naganiasz na wzrosty nie powiesz mi ze nie? A patrz jak pisales jak byl po 7.20zl a teraz po 6.66 ilu kupilo czytajac twoje posty ze to Ipopema ze zielone tarasy ze budynki itd i ile te osoby sa w plecy przy tobie? 20-30 % na minusie.Ja pisze tak jak jest od pazdziernika ze to badziew i nie urosnie i co mam racje mamy prawie czerwiec i nie uroslo.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    A po drugie chyba widzisz ze te wszystkie informacje co napisales ile ich bylo 5-7 sa juz w cenie? No jest tak czy nie.Kurs spadl a obroty zenujace.Jakby byko inaczej bylyby obroty i kurs wyzej.No zeby roslo musi ktos kupowac ale jak nie ma chetnych do kupna to czego sie spodziewasz?
    MASZ RACJĘ HANS,CO ZA MIZERNE!!!!!!!!!!! WZROSTY NA GTC PRZY TYLU SUPER INFACH!!!!!!!!!!!!,AŻ NORMALNIE WSTYD PATRZEĆ NA TEN SPADEK OK 70% OD COVIDOWEGO ZJAZDU W 2020R.OD DZIŚ TROLOM SPADKOWYM MÓWIMY NIE !!!!!!!!!! DOŚĆ TEGO!!! IDZCIE NA INNE SPÓŁKI PISAC DO SIEBIE,NP.JAK SYNERGA FUND DZIŚ./WCZORAJ ITD. DZIĘKUJEMY WAM !!!! TUTAJ PATRZĄC TYLKO!!!!!!! OD KOŃCA 2020R!!!!!!!!/. NA GTC (KTÓREGO CENA SPADŁA), TO JEST TROCHĘ OSIĄGNIĘĆ GTC NA PRZYKŁAD:::::: ---WYNAJEM POWIERZCHNI ADVANCE CENTER II,BIUROWCU KLASY A W TĘTNIĄCEJ ŻYCIEM DZIELNICY BIZNESOWEJ SOFII, ----SPRZEDAŻ BIUROWCA SPIRAL ZA 41MLN EURO---WEZWANIE NA AKCJE PO 8,76ZŁ---- ZIELONE OBLIGACJE 10-lat----GENERALI PODPISAŁO UMOWĘ NAJMU BUDYNKU MATRIX NALEŻĄCYM DO GTC (BUDYNEK ODZNACZONY CERTYFIKATEM LEED PLATINUM)---SCOPE RATING PRZYZNAJE GTC RATING INWESTYCYJNY BBB-PERSPEKTYWA STABILNA ,a zatem DOSTĘP DO MIĘDZYNARODOWCH RYNKÓW KAPITAŁOWYCH,//SPÓŁKA POSIADA PORTFEL NIERUCHOMOŚCI I PLANOWANYCH INWESTYCJI O WYSOKIEJ JAKOŚCI---UREGULOWANY DOSTĘP DO FINANSOWANIA DŁUGOTERMINOWEGO,POPYT KLIENTÓW 95%----IKEA I BERGSHA DOŁĄCZAJĄ DO GRONA NAJEMCÓW MALL OFF SOFIA NAJBARDZIEJ POPULARNYCH CENTRÓW HANDLOWYCH W SOFII---GTC PRZEDŁUŻA KONTRAKT Z BANKIEM ŚWIATOWYM ---GTC KUPUJE SPÓŁKĘ WINMARK WŁAŚCICIELA DWÓCH NIERUCHOMOŚCI W BUDAPESZCIE ZA 160,3 MLN EURO itd....GALERIE OTWORZYLI W MAJU,CZAS TERAZ NA CENĘ GTC SPRZED COVIDOWEGO ZJAZDU W 2020R.,CZYLI 10,38ZŁ!!! to minimum.

CZAS NA WZROSTY!!! PATRZ 1POST WYŻEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Prosze cie nie kompromituj sie.Te informacje juz znamy i nic to nie dalo.takze 7 zl to jest max.No tak czy nie?
    OCZYWIŚCIE,ŻE WSZYSTKIE INFA Z PRZYTOCZONYCH 2 POSTY WYŻEJ=== N I E !!!! SĄ !!!!! JESZCZE W CENIE!!!!!!!!!!! ,PONIEWAŻ WSZYSTKIE WYDARZYŁY SIĘ DOPIERO OD KOŃCA 2020R,A OSTATNIE O KUPNIE PRZEZ GTC SPÓŁKI ---INWESTYCJI ZA 160MLN EURO JEST Z 28.04.2021R, A WEDŁUG MNIE MINIMUM GTC TO JEST 10,38ZŁ ,CZYLI CENA SPRZED COVIDOWEGO ZJAZDU GTC AŻ Z POCZĄTKU 2020R!!!!!!!!!!!!! ////// Hans,DOWIEDZIAŁEM SIĘ DZISIAJ,że zostałeś ARCYTROLLEM.To ja ci szczerze gratuluję tej nominacji,ALE... DZiś o 18.25 napisano do ciebie na Synerga Fund (konkretnie LeszczHunter do ciebie napisał) wiadomość w której cię mianował tym zacnym określeniem ArcytrollaIi ponieważ pisałeś o synerga ,że to śmieć i trzeba zakopać,że takie infa i śmieć nie może ceny przebić.itpTo podobnie piszesz tam ,jak na tym wątku o gtc. ,z kolei rekintrader pisze o tobie Hansie,że szukasz głupszych od siebie ,że wmawiasz innym,że tak być powinno!!! i nie tylko to o tobie piszą.Jak chcesz to możemy podyskutować,ale przeniesiemy się z rozmową na wątek Synerga Fund,tam(i nie tylko tam!!!!..oj,nie tylko...) cię aż tak lubią,że pewnie poczytają dla zabawy i stąd twoje wszystkie posty o GTC.Widać też chłopaki mają poczucie humoru,to można zaprosić,będzie ubaw,wszyscy pośmiejemy się razem.Na wstepie zaprosimy ich Hansie/Inwestor do wątku na gtc pt,,A ja wam mówię''....byloby zabawnie jak w kabarecie,a zdolności aktorskich to tobie nie brakuje Hans/Inwestor/Inwestor2 itd.itd.itd.,serio,serio.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.113.*]
    To wg ciebie inwestorzy są cimniakami.I co nagle jeden do drugiego mowi ty zobacz pol roku temu fajne info bylo na gtc-kupujemy ich akcje? Albo ty 28 kwietnia bylo info czyli prawie miesiac temu i co czytaja z opoznieniem?Chyba jaja sobie robisz.Czyli wg ciebie to dziala tak gtc dzis oglasza wyniki kwartalne ma byc zysk 10mln a jest strata 100mln to nie ma sie co bac bo dopiero te info beda czytac za pol roku i wtedy kurs poleci.Proste jak drut info ktore juz byly nie wplynely na wzrost kursu i nie wplyna bo wszyscy o nich wiedza juz.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.207.*]
    DZIŚ na synerga fund awansowali cię WIELONIOWCU O RÓŻNYCH NICACH I O RÓŻNYM IP, INWESTORZE,nie tylko jak wczoraj na Arcytrola,dziś miałeś tam kolejną nominacją na Arcyśmiecia i niewypała ,BO CAŁY CZAS WYPSUJESZ B Z D U R Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak samo jak na GTC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.207.*]
    O,już postarałeś się o usunięcie wiadomości na synerga fund. epitetów na ciebie z dziś z godz. 7.32..PRAWDY NIE UKRJESZ!!,dalej nieżle na ciebie wypisują,mimo,że przesuwasz wątki,żeby nie było widać. To było zaraz po wpisie twoim,że synergia fund to śmieć,co tonie w bagnie śmieci.To samo już tu pisałeś o gtc///.ALE ZAPAMIĘTAJ MOJEGO WPISU TU WYŻEJ Z 21.05.2021R Z GODZ .15:53 NIC NIE PRZESUNIE,BO TO PRAWDA!!!!!!!!!!!!! I WYJDZIE W WYNIKACH.DO TEGO CO JEST NAPISANE JEST W TAMTYM POŚCIE DODAJE OBECNY WSKAŻNIK WYNAJĘCIA 96% ,OPRÓCZ TEGO SIECI HANDLOWE OTWIERAJĄ NOWE PLACOWKI W CENTRACH HANDLOWYCH.ZAWARTO UMOWY NAJMU NA 40 TYS mkw POWIERZCHNI ,PRZEDŁUŻONO KONTRAKTY.ZAINWESTOWANO 212 MLN EURO W BIUROWCE W BUDAPESZCIE O DŁUGIM średnim ważonym niewygasłym OKRESIE NAJMU.BUDYNI SĄ W PEŁNI WYNAJĘTE PRZEZ RENOMOWANYCH NAJEMCÓW i ZWIĘKSZĄ PRZYCHODY Z NAJMU O 11,8 MLN EURO ROCZNIE. WSZYSTKIE TE DANE SĄ Z NAJNOWSZEJ AKTUALIZACJI NA GTC.CZAS NA WZROSTY!!!!!!!!!!!!!
    CZAS NA WZROSTY GTC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO W TYM TEMACIE W WIADOMOŚCI Z 21.05.2021 Z GODZ 15.53 ORAZ RÓWNIEŻ Z TEGO TEMATU TYLKO Z 22.05.2021r Z GODZ 11.07. Z AKTUALIZACJĄ WYNIKÓW GTC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.104.*]
    Przeciez dobrze wiesz ze nawet nie bedzie w nastwpny piatek 7zl.Zalozymy sie?
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Wg twojego toku myslenia to jak gtc z 57 zl spadl na 24 to tez musial wzrosnac do poziomu 57 zl bo spadl?Jakos widzisz po ile jest 6.66zl to tez moze nie wzrasnac przez nastepne 10 lat do 10.38
    NA TYM WĄTKU W WIADOMOŚCI Z 21.05.2021R GODZ.15.53 WYJAŚNIAM DLACZEGO CZAS NA DUŻE WZROSTY GTC ! ORAZ WYJASNIAM TO TEŻ W DRUGIM WĄTKU O NAJNOWSZEJ AKTUALIZACJI WYNIKÓW GTC WATEK W TYM TEMACIE 22.05.2021R GODZ 11.07 TROLE SPADKOWE OSTRO ATAKUJĄ ,CZYLI HANS WIELONICOWIEC WIĘC WZROSTY PEWNIE BĘDĄ DUŻE!!!!!
    NA TYM WĄTKU w tym temacie W WIADOMOŚCI Z 21.05.2021R WYJASNIAM DLACZEGO CZAS NA WZROSTY GTC W POSCIE Z 21.05.2021R GODZ 15.53 ORAZ W DRUGIM TEZ W TYM TEMACIE Z 22.05.2021R Z GODZ 11.07 .JEST TAM NOWA AKTUALIZACJA WYNIKÓW GTC.A TROLE SPADKOWE,CZYLI HANS, WIELONICOWY,O RÓZNYM IP OSTRO TU ATAKUJĄ WIĘC WZROSTY PEWNIE BĘDĄ DUŻE!!!!!!!!!!!!!
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    To co pisales w tym wątku 21.05.2021r to juz wszystko w cenie jest dobrze wiesz.To wg ciebie kiedy te wzrosty?
    TAK Hans zachwalam,nie gtc ,tylko ciebie,jaki z ciebie Wspanialy Trol Spadkowy,co rośniesz już z dumy??? Czemu nie rośniesz??,przecież dla ciebie wszystkie spółki,na których nie masz akcji to są śmiecie,co ty tam dzisiaj pisałeś?'' inwestorze'' ITP.,że synerga fund to śmieć w bagnie,a gtc to też śmieć już wcześniej to pisałeś.ALE TAKI ŚMIEĆ,A TY NAWET DNIA NIE OPUSZCZASZ,ŻEBY PRZEKONAĆ WSZYSTKICH i ogłosić w waszym trolowym wątku przetarg na jeleni i terapie na leszcza,by łykał wszystko.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.104.*]
    Masz cos z glowa i to powaznie.Ja nie wiem kto co robi na jakich spolkach.Ale.widze ze ty wszystko wiesz.Co robisz na tej synergi?Przeciez jedynym na tym forum trolem wzroatowym jestes ty.Ty ciagle naganiasz i zachwlasz.A sam widzisz ze ci nie wychodzi kurs coraz nizej
    TO CO SPOWODUJE PRAWDOPODOBNIE WZROSTY NA GTC WEDŁUG MNIE, WCZEŚNIEJ CZY PÓŻNIEJ TO JEST TO CO NAPISAŁEM W TYM TEMACIE DN.21.05.2021R GODZ.15.53 ORAZ TEŻ W TYM TEMACIE TYLKO 22.05.2021R GODZ 11.07.NAPEWNO NIE JEST!!! TO JESZCZE W CENIE BO JEST TO N O W A AKTUALIZACJA WYNIKÓW GTC.!!!!!!!!!!! POZA TYM INFO Z DZIŚ O ZNACZĄCEJ UMOWIE W BELGRADZIE (SERBII),KTÓRA SPOWODUJE POWSTANIE ZYSKU Z AKTUALIZACJI WYCENY AKTYWÓW 9MLN ZŁ(IIIKW.2021R). A DLACZEGO PODEJRZEWAM WZROSTY NA GTC? TROL SPADKOWY HANS wielonicowy o zmiennym IP NIE ODPUSZCZA NA GTC SWOIMI WPISAMI,WIĘC WEDŁUG MNIE DLATEGO GŁÓWNIE ZANOSI SIĘ NA WZROSTY!!!! CO NIE NAPISZĘ POZYTYWNEGO-OD RAZU NEGATYWNA KONTRA HANSA.ZARAZ ON NAPISZE,ŻE NAJNOWSZA AKTUALIZACJA WYNIKÓW GTC O 96% WYNAJĘCIU I INFO Z DZIŚ NA GTC TEŻ SĄ JUZ DAWNO W CENIE! JASNE HANS,ALE JA NIE ŁYKAM TWOICH ODPOWIEDZI,NIECH ŁYKA JE PELIKAN.najlepiej napisz tak jak na synerga fun,że tylko wtajemniczeni wiedzą,że zaczynamy niebawem,czyli ty i cala reszta troli lub tylko twoje zmienne IP,ono samo ze sobą też się badzo dobrze dogaduje.
    Ty pelikanie.Ja mam akcje od 2011r .Nie tak jak ty .Niech to wreszcie urosnie do 100 zl o kupuje dom albo dwa
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.212.*]
    NIC TY TU NIE MASZ!!! ANI 1 AKCJI GTC.W JEDNYM Z WĄTKÓW (NIE NA GTC,TYLKO NA BML) NA PYTANIE KTO TU OPŁACA TANICH NAGANIACZY? NAPISAŁEŚ(CZYLI TWOJE IP 5.173.96 JAKO MAREK TYM RAZEM,A NIE HANS)--''' FUNDY MAJĄ DUŻO KASY ,MUSZĄ I TAK DOKUPIĆ,WIĘC MOGĄ SOBIE POZWOLIĆNA TAKĄ PRZYJEMNOŚC.PO CZYM 1POST NIŻEJ ODPISAŁEŚ też sobie z tym samym nikiem już jako ABA -''DOKŁADNIE''.Niżej w tamtym wątku użytkownik JA WIEM pisze,że naganiasz na cokolwiek,bo płacą ci za podkręcanie emocji. I TAM PODKRECILISCIE HANS ,ZE BYŁ OD TAMTEJ PORY NA PLUS 28%. I SUPER!-MOJE EMOCJE TEŻ PODKRĘIŁEŚ,BRAWO W wątku na twój temat pt.Uwaga niebezpieczny naganiacz 5.173.96,czyli miedzy innymi z watku na gtc równiez Hans,polecasz do czytania ksiazke,Twój mózg,twoje pieniądze-to hans weż ją i stuknij się w swoją glowę,może to cię czegoś nauczy -O tu biedny hans domu potrzebuje,a na synergia fund chwali się,ile to on ich ma.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.212.*]
    A PRAWDY NA GTC I TAK NIE ZAGŁUSZYSZ.OSIAGNIECIA GTC MASZ W WĄTKU TUTAJ Z 21.05.2021R GODZ 15.53 I W AKTUALIZACJI WYNIKOW GTC W WĄTKU TU 22.05.2021R GODZ.11.07 o 96% WYNAJĘCIU!!! A NOWE INFO GTC Z WCZORAJ TO ZNACZĄCA UMOWA.SPRZEDAŻ W BELGRADZIE(SERBIA),KTORA SPOWODUJE POWSTANIE ZYSKU Z AKTUALIZACJI WYCENY AKTYWÓW O 9MLN ZŁ(III KW 2021R)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.96.*]
    TAK JAK WCZESNIEJ NAPISAŁEM, ZE TAK BEDZIE- I MAMY TO---NAWET PISZESZ,ŻE NAJNOWSZA AKTUALIZACJA O 96%WYNAJECIU PRZEZ GTC I INFO Z WCZORAJ TO PISZESZ ŻE SĄ JUZ W CENIE.NAPRAWDE ZABAWNE!!!! A CO DO TWOICH POSTU TO SAM LUDZI POWIESIŁEŚ NA HAKU OD 4MAJA,BO MNIE NIE BYŁO. 3MAJA JESZCZE KURS BYŁ NISKO,A 4MAJA PO OTWARCIU GALERII URÓSŁ DO 7,28ZŁ,I ....RÓSŁBY DALEJ GDYBY NIE TWOJE CIĄGŁE NAGANIANIE NA SPADKI!!!! CO MNIE NIE BYŁO OK 2 TYGODNIE ,TO NON STOP ZAKLINAŁEŚ TU W POSTACH SPADKI.TE TWOJE JAZDA Z BADZIEWIEM GTC DO DOŁU I JEST EFEKT TWOICH WPISÓW.A o tym ,kto ci każe naganiac i podkręcać emocje,żeby potem dokupić WIDAC W TYM TEMACIE Z DZIŚ Z 23.05.2021R Z GODZ 10.45
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.96.*]
    A ty myslisz ze te ostatnie info cos zmieni?Byly 4 infa juz wczesniej co o nich pisales i jakos nic to nie dalo a teraz ma dac ? Nie kompromituj sie z wpisami czas na wzrosty.
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~Hans [5.173.96.*]
    A mowilem ze info o umowie w Belgradzie nic nie da.A ty sie tak podniecasz .To wszystko w cenie juz.Nie sluchasz co do ciebie pisze.To nie urosnie chodzbys niewiadomo co robil.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.104.*]
    To.czemu nie rosnie jak tak zachwalasz? Takie infa i co i nic?to chyba cos nie tak?
  • Re: A ja wam mówię, że wróci na swoje poziomy z przed 10 lat Autor: ~xx [83.24.200.*]
    Wróciłaś już Hans z pracy do domu,to poczytaj lekture,sporo tu tego,ale tak naprawdę to mało.
    Egon.Jestes tam?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.24.*]
[x]
GTC 1,74% 4,10 2025-09-25 16:06:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.