Ile straciłem? Nic nie stracilem:) powiem nawet więcej. Zarobiłem na tej spolce 60%. Zysk przeznaczył na zakup akcji i mam średnia poniżej starego grosza a wiec chyba nie ma dramatu. A jak stracę to chyba nie za Twoje? :> podejrzewam, że z Twojego bym się nie najadł hahahaah
W takim żyjemy zgorzkniałym społeczeństwie zniszczonym komuną. Każdy zły. To i mnie wyzywasz. Tylko to co pisałem broni się od roku. Nie zapominaj o tym.
W tamtym tygodniu kupiłem po 2.4 a dzisiaj po 3.20. 30% tak tylko informuję bo bardzo interesuje Cie mój portfel. Ja Cie wyzywam? Powiedziałem, że cebulaki tak mają a że się zaszufladkowales to już inna sprawa
Jak wrażenia po raporcie? :) To że jest źle to ostrzegałem od 1.5r czytać wpisy wcześniejsze. Ale że aż tak to mnie nawet zaskoczyli:). Zainteresowany jak tam?
oj kolego jaki ty jesteś elokwentny ....i jak dopkladnie wszytko wiesz....po pierwsze to że sobie wyprodukowała to nei znaczy ze moze nimi obacać ...a nie może ......jakby chciała ich użyć bez scalenia to powodzenia po drugie obecnie w obrocie jes śmieszna ilość i ewidentnie trwa zwalanie na sułę kursu każdy to widzi .....i chyba każdy widzi ze jest toi robione prawdopodobnie pod wykup akcji które wczesniej przegłosowano.....takie domysły ...po trzecie chyba najwzniejsze po co straszysz upadłością ...wnioskami itd ...przeceiż to nei o to chodzi .......postepowanie układowe dotyczy nalioczonych kar za niewywiązanie się z umowy z winy covida.....tarcza daje takie możliwości ......to są dwie różne rzeczy matołku
Skoro wam ulży to możecie mnie obrażać.. dobrze jam mówi obudzić się w końcu:) Plują wam w twarz a wy mówcie że deszcz pada. Dawcy kapitału. Wiśnie zimowym!