Poczekajcie na infa bo będzie ich kilka i raport . Może nie w tej kolejności ale będą . Trochę wystarczy poczytać w internecie i na forach o spółce . Po za tym nie które fora są płatne . Dla tego też większość z was nie ma dostępu . Te obroty dzisiaj to nie przypadek .
No dobra już jest weekend nikt nie kupi ani nie sprzeda do poniedziałku to zdradzie tą tajemnice co to za grube tematy od przyszłego tygodnia mają być?
Ciekawe co powiecie jak przyszły tydzień, będzie 0,25 gr na początek. Widzę że już pojawili się naganiacze na spadki . Przed ostatnimi sporymi wzrostami tak samo mówili że kurs będzie spadał .
Pojawili się teraz? Tutaj naganiają na spadki od kiedy zeszło na fixy. Klapki na oczach? Bądźmy szczerzy szansa że odbije jest ale raport nie będzie powalający. Według mnie to kolejna akcja spekuły i żeby zrobić kółko. Tak będzie do czasu aż laurem podpisze coś konkretnego z granulatem albo szkoleniami. Do tego czasu pozostaje łapać się na kółka. Ale lepiej zawsze mieć 50%pakietu.
Będzie się działo coś ciekawego pewnie od 15.02.2021 . Spore zainteresowanie będzie akcjami . Widać to było w piątek . Ciekawe jaki raport wyjdzie ....
Pojawiają się naganiacze na spadki . A tu zapowiada się coś niesamowitego . Ci co umie czytać wykresy i wskaźniki to wiedzą o czym piszę . Pozbyli się akcji co niektórzy, i naganiają na spadki .
prezes robi emisje akcji za 20 tysięcy bo nie ma na czynsz i prąd masakra pierwszy raz spotykam spółkę która robi emisje na kwotę 20 tysięcy kpina opłaci koszty emisji i zostanie mu 15k haha
idzie gra o upchanie akcji za 1 grosz ulicy za 20 jaki jest sens robić emisje za 20 tysięcy śmieszna kwota a smród zostaje ze tylko drukują cały czas dopiero co wprowadzili nowe akcji do obiegu i już następne w kolejce i jeszcze te śmieszne infa już prawie zaraz będzie może mamy to typowe pod wywalanie
No wiadomo o co idzie gra... Prezes drukuje sobie 2 000 000 akcji po groszu.
Przy kursie prawie 20x większym, teraz będzie robił festiwal komunikatów żeby podbić kurs i wywali w rynek za 50gr.
I tak z 20tyś w krótkim czasie zrobi milion złotych.
Dnia 2021-02-14 o godz. 18:42 ~INVEST napisał(a): > Już naganiają na spadki piszą że jutro 5 gr > Zaczyna się naganianie na spadki . > Jutro wszystko będzie wiadomo .
jestem na kilku spółkach, ale takiego syfu jaki jest na tym forum ciężko znaleźć :)
Najlepiej nie zwracać uwagi na szit i robić swoją strategię :)
Dobrze gadałeś ~INVEST "15.02.2021 .W spółce spore poruszenie ...Widać spore zmiay nas czekają" tylko nie wspomniałeś, że chodzi o spadki dzisiaj -3% jutro -30% a od kwietnia segment Alert i FIXY.
Raport nie jest zły , na sytuacje jaka jest na rynkach ..
Zgodnie z obowiązkami informacyjnymi spółek notowanych na rynku NewConnect, Zarząd Lauren Peso Polska S.A. publikuje jednostkowe wyniki finansowe spółki. Przedstawione dane odzwierciedlają w sposób prawdziwy i rzetelny sytuację finansową spółki w okresie 01.10.2020 do 31.12.2020 r. Wpływ na wynik finansowy spółki miała w czwartym kwartale Pandemia COVID-19 z uwagi na przeniesienie przez klientów realizacji na późniejszy okres. Przychody ze sprzedaży Przychody ze sprzedaży Spółki w IV kwartale 2020 roku wyniosły 535 154,41 zł i były mniejsze w stosunku do IV kwartału zeszłego roku . Mimo Pandemii COVID 19 i odwołaniu oraz przełożeniu przez Klientów emitenta z tego powodu realizacji kontraktów wyniki osiągnięte kwartale są na zadowalającym poziomie. Strata ze sprzedaży Strata ze sprzedaży w IV kwartale 2020 roku wyniosła -66 883,97 zł. Strata wynika z sytuacji COVID-19 i w związku z tym zmniejszenia przychodów z uwagi na przeniesienie przez klientów działań na późniejszy okres. Trzeba podkreślić, że Spółka nie robiła, żadnych drastycznych cięć. Dodatkowo mimo poczynionych inwestycji w markę DIVIDE strata wydaje się być nieznaczna. Strata w związku z pozytywną zmianą koniunktury oraz dobrymi perspektywami rozwojowymi w kierunku medycznym jest stratą do odrobienia w kolejnych okresach. Amortyzacja Amortyzacja w IV kwartale 2020 roku wyniosła 18 280,86 zł, i znacznie zmniejszyła się w stosunku do IV kwartału 2019 roku kiedy to wynosiła 36 429,12zł. Kwota w dalszym ciągu spowodowana jest w amortyzacją systemu zarządzania ERP
Raport jest bardzo dobry ... W porównaniu do konkurencji spółka wypadła naprawdę bardzo dobrze .. Wystarczy spojrzeć jaki wypracowała zysk ze sprzedaży Przychody ze sprzedaży Spółki w IV kwartale 2020 roku wyniosły 535 154,41 zł . To naprawdę trzeba było się napracować ... Pamiętajmy że to był ciężki rok ...
A teraz powiedz nam na jakim poziomie zysków i strat został zamknięty cały rok i jak to się ma do lat poprzednich.
Czy spółka zarabia jakieś pieniądze czy tylko drukuje kolejne akcje celem powiększania kapitału zakładowego by strata go nie przekroczyła?
Tylko nie mydl nam tu oczu jakimś przychodem. Liczy się dochód spółki a nie przychód, jak sprzedam towaru za kilka milionów złotych gdzie faktyczna prowizja po odliczeniu kosztów opiewa na kilkadziesiąt tysięcy złotych to nie gadam głupot, że jestem milionerem.
Ja nie wiem czy ktoś myśli że Invest zrobi wam analizę z 5 lat . Takiej analizy nie da się zrobić w 5 godzin nawet . Tutaj wszystko ma znaczenie , pamiętajmy o negocjacjach które trwają . Ja myślę że dzisiaj będą zbierać ...
Jak narazie to widzę, że chyba ~INVEST spółki pomylił bo to my mieliśmy rosnąć a nie Acrebit. Czyli dostawca granulatu którym to rzekomo taboret zamierza handlować.
Acrebit 29% up
Lauren Peso 6% down
Coś nasz kolega ~INVEST zaniemówił... Moja teoria się potwierdza.
Kolejny tajemniczy insider który twierdzi, że wie co się będzie działo ale nie może powiedzieć co bo wtedy będzie musiał nas zabić hahaha. Takich magików jak on było już tutaj kilku.
Granulaty, bataty, b2b, Amazon, Poczta Polska. Miałby coś do powiedzenia to by to zrobił a nie palił frana że tajemnica, zwykły forumowy kundel naganiacz.