• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.210.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.15.162.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.15.162.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Antek [178.235.189.*]
    Autor: ~Jankes [83.8.28.*] 2020-12-29 07:14

~"Oj Antoś sam sobie wystawiłeś notę!
    Piszesz „ cała zabawa polega na kup taniej i poszukaj frajera który kupi drożej” A kupiłeś drożej by sprzedać taniej? Czyli wg twojej teorii jesteś frajer !!!"

Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Antek [178.235.189.*] 2020-12-28 00:10
    ~"Co do strachu i moich obaw to spokojnie ja sobie w każdej chwili mogę te swoje akcje odkupić i z tej straty -10% zrobi się zysk, bo akcji będę miał tyle samo i nadzieję tą samą ,do tego jeszcze gotówka na koncie zostanie. A czy sprzedaż akcji miała sens? Oczywiście, że miała i tu nawet nie ma co racjonalizować, szybkie cięcie straty i po sprawie."

Akcje zostały odkupione w dniach 29-30 grudnia ze średnią 8.10.
    I sprzedane dziś 04.01.21 z zrealizowanym zyskiem 2% z tej teoretycznej straty -10%.

To tak a propos mojej zabawy na GPW.
    Gram tu tylko hobbystycznie, ale jak każdy nie lubię tracić swoich "ciężko zarobionych pieniędzy" XD

Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: profithunter [89.78.21.*] 2020-12-27 22:21
    ~~"Twoje rzewne pościtełka są emanacją żalu z powodu tego, że w strachu pozbyłeś się akcji i teraz próbujesz to racjonalizować lub taniej odkupić."

Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Antek [178.235.189.*] 2020-12-27 21:07
    ciężko to nazwać jakimkolwiek inwestowaniem skoro cała zabawa polega na kup taniej i poszukaj frajera który kupi drożej. Większość spółek i tak nie dzieli się zyskiem w postaci dywidendy z inwestorami więc zabawa jest tylko na spekulacji

Kto kasuje moje posty???, Jeszcze pomyślę, że mam racje.Autor: profithunter [5.173.16.*] 2020-12-17 10:15
     Re: Ładowac dziśiaj jutro +20% dołek jest wyznaczony na 8 zł dno Autor: ~Tcjk [5.173.16.*] 2020-12-28 18:05

~"~"Ja sprzedałem 14 tys po 8.30 ze stratą 106 tys i odkupiłem 14 tys po 8.30"

porofithunter:

~"Ja inwestowałem pod konkretne projekty a nie pod spekulacyjną podbitkę, więc mogę i planuję poczekać."

Re: Szczepionka a zawał serca. Autor: profithunter [94.254.160.*]
    Podbitka, wywalać śmiecia! Autor: ~Qpabisqpa [94.254.160.*] 2020-12-30 11:37
    ~jw

Re: O CO CHODZI !!! Autor: ~Qpabisqpa [94.254.160.*] 2020-12-30 14:52
    ~"Kurs z dnia publikacji postu 11.10
    Dzisiejszy kurs 8.50
    Łudźcie się dalej mżonkami, sekciarze"

~~"Lata takiego podejścia spowodowały, że opisujemy ich takimi samymi parametrami ale ta sama liczba u jednych oznacza IQ a u innych wzrost."

hahahaha!!!!

• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~husti [89.64.41.*]
    Antek tak się zastanawiam czy Ty robisz to za darmo ? Jesteś aż tak dobrym człowiekiem że postanowiłeś bronić akcjonariuszy przed strata ? Powiem Ci szczerze że jestem pełen podziwu że Tobie się tak chce ,że tyle czasu masz . Myślę że Profithunter jest Twoim idolem i poprostu chcesz zostać jego kolega .
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Antek [178.235.189.*]
    Autor: ~husti [89.64.41.*] 2021-01-04 19:28
    ~Antek tak się zastanawiam czy Ty robisz to za darmo ?

Zastanawiam się czy jest to pytanie czy insynuacja. Odpowiedzi na pozostałe pytania masz w pkt 1
    Jeśli pytanie czytaj pkt 2,jeśli natomiast to drugie czytaj pkt 1 jeżeli jedno i drugie czytaj oba pkt.

pkt 1
    ~ "Za darmo", komu by się chciało dzień i noc na forum za friko warować, głupich nie ma. Oczywiście, że mam za to płacone. Żydomasoneria i ci od NWO płacą mi za to.
    Sama inwigilacja spółki przez nich zakończyła się porażką, a dalszy postęp prac nad lekarstwem prze samą firmę został utajniony poprzez brak jakichkolwiek komunikatów.
    Dlatego moi mocodawcy podjęli decyzję o przysłaniu mnie tutaj na wasze forum w celu zbierania, analizowania i monitorowania nastrojów inwestorów oraz przepływu informacji i wszystkiego co związane byłoby z immunoglobulinąantySARS firmy Biomed na forum Bankier.pl. Nie od dziś wiadomo, że takie forum to skarbnica wiedzy wszelakiej, stąd też podjęto takową decyzję.
    Główną przyczyną, są obawy związane z szybkim wprowadzeniem na rynek leku na covid firmy Biomed. Innowacyjne lekarstwo, które mogłoby stać się alternatywą oraz podstawą do odmówienia szczepienia przez ludzi nie jest na rękę mojemu pracodawcy. Taki rozwój sytuacji bardzo skomplikowałby realizację przez nich w terminie projektu NWO, który to zakłada za pomocą pandemii pozbawienie ludzkości swobód obywatelskich, zniszczenie klasy średniej oraz w dalszej części pod pretekstem walki z pandemią zaszczepienie całej ludzkości szczepionką mRNA, która ma na celu przerobienia ludzi na zombie modyfikując ich DNA. Dlatego szczepionka, która zostaje teraz wprowadzona, celowo została dopuszczona bez odpowiednich badań aby nie wykryć tego skutku ubocznego. Efekt zmiany wywołany przymusową szczepionką ma uwidocznić się za 20 lat gdzie następnym krokiem będzie eksterminacja ludzi zmienionych genetyczni co w rezultacie skutkować będzie depopulacją ludzkości do liczby 500tys.

Jedyną, osobą na tym forum, który to wszystko ogarną i rozgryzł był ten prawdziwy mędrzec i geniusz zarazem, człowiek muśnięty geopolitycznym przebłyskiem mądrości i wiedzy wszelakiej z "ogromną obliczeniową swojego mózgu", którą to zawdzięczał cudownym genom przekazanym przez swoich praprzodków posiłkujących się soczystym mięsem mamuta. Szlachetny i skromny wybitny analityk profithunter.

Jego posty sprawiły, że nie można już było sobie pozwolić na dalsze rozprzestrzenianie poufnych informacji na tym forum
    typu:

~"tyk tyk coś tu nie gra, czegoś się boją"
    ~"zapisywać nazwiska ko0laboantów" itp itd

Dlatego zapadła decyzja o ujawnieniu 50% zebranych informacji odnośnie działalności pana prohithuntera na forum w celu dyskredytacji jego osoby.

-swoją drogą jestem pełen podziwu dla determinacji oraz zaangażowania. Daty, godziny i częstotliwość wpisów świadczą o mocnej wierze w sens swojej ciężkiej pracy.
    I jeszcze ta złośliwa lewica i kasowanie postów z taki mozołem pisanych. Lewica też na tych samych usługach masonerii co ja.
    Pełen Szacun .

Husti na pozostałe twoje pytania też znajdziesz odp w tych punktach.

pkt 2
    -Oczywiście dodatkowo wymierną korzyścią przy tym była poprawa humor. Przeglądając sobie forum i czytają posty niektórych użytkowników ( w zdecydowanej większości) można było normalnie pękać ze śmiechu. A teksty zarówno tych spadkowych jak również życzeniowo-wzrostowy świadczą o tym że może te całe NWO wcale takie złe by nie było na was xD Wy już jak te zombie jesteście w pogoni za pieniądzem, który u mądrych ludzi jest co najwyżej półśrodkiem do realizacji celu, a u was pełnym celem samym w sobie.

PS.
    Hunter tobie też coś jeszcze kiedyś o tych ludach pierwotnych i mamutach napisze.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.79.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: mksiedlce [178.235.184.*]
    Pieski szczekają bo ich Panu chcą tanio złowić papier - kreski pokazują, ze dna już dotknęło i taniej się nie da - po artykule Czeleja już się nie będą chować
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Nsd [83.8.32.*]
    .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.36.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~max [5.172.255.*]
    "Witam.

Miałem nie pisać, bo tematy się wyczerpują ale zachęcił mnie mój osobisty stalker ~Antek2020-12-27 12:36IP 178.235.189.*

Zainteresowanych zachęcam do lektury, a nie zainteresowanych do znalezieniu kilku ortów, bo to też może być fajna rozrywka.
    Antek może byś wypunktował te moje kłamstwa, skoro stawiasz mi takie zarzuty.
    Tym bardziej, że ja właściwie nie odnoszę się do ceny akcji a do sukcesu Biomedu i realizacji potencjalnych projektów, z których wszystkie nadal są aktualne.
    Liczę oczywiście, że przy sukcesie rynek odpowiednio wyceni ten potencjał.
    Cały materiał z cyklu " Co dalej z Biomed Lublin" mimo upływu czasu nie wiele stracił na aktualności.

Kwestie geopolityki, lobbingu koncernów i kłody rzucane przez własny rząd, intrygi i wartkie zmiany akcji są nam znane, więc nie o tym.

Jak zwykle spróbuję pokazać pozytywy, których nie brakuje.

Kto oglądał komisję zdrowia uważnie, to powinien wyłapać kilka faktów.
    Wiele osób zastanawia czy badania się rozpoczeły, a wielu udaje, że się zastanawia.

Kto słuchał to wie, że badania są już w ostatniej III fazie, co było kilka razy podkreślone a było to dwa tygodnie temu.
    Skoro jesteśmy w fazie trzeciej, to tu nawet Antek dzielnie policzy, że musimy mieć za sobą pierwsze dwie fazy, w których to potwierdziły się oceniane w tych fazach parametry.
    W pierwszych dwóch fazach na niewielkiej grupie pacjętów musiało potwierdzić się bezpieczeństwo, stabilność jak i właściwa farmakokinematyka, farmakokinetyka, brak toksyczności oraz potęcjalna skuteczność.
    Pierwsze fazy są bardziej ryzykowne, więc często udział w nich biorą ciężkie przypadki.

III faza to już badania na dużej liczonej w setkach pacjętów randomizowanej grupie, mające na celu pełną ocenę skuteczności.
    Tu zostanie też ustalone optymalne dawkowanie i procedury leczenia.
    Sporo protokołów i papirów aby terapia i dokumentacja obroniła się w trakcie oceny przez innych jajogłowych.

Wszystko to trwa ale wierzę, że będzie warto, tym bardziej, że szczepionki mają dopuszczenie warunkowe i jak coś nie "pyknie" to znikną tak jak się pojawiły a na kolejne to rządy nawet pod bronią ludzi nie namówią.

Rozgłos terapi przeciwciałami Angoli tylko nada sprawie rozgłosu.
    Kamada już nawiązała współpracę z firmą Kedrion z USA, która zbiera dla nich osocze w stanach, dla których tak jak dla Włochów pejsaci planują produkować lek.

Na komisji wyjaśniła się też czesto podnoszona wątpliwość o dostępność osocza.
    Np. forumowocz GUS twierdził jak kiedyś minister Rostowski, że: "OSOCZA NI MA I NIE BEDZIE".

Z danych podanych na komisji można szacować, że udało się zebrać ok 7000 litrów z czego ok 5500 litrów jest w zapasie a obecne zapotrzebowanie szpitali jest bez problemu zaspokajane z bieżących donacji.
    Jeśli parametry osocza są dobre a wyniki będą pozytywne, a to tylko kwestia czasu to Biomed mógłby dostać ponad 20000 jednostek na produkcje leku.

Faktem jest, że Fic nie błysnął na konferencji i więcej do dyskusji wniosły zaczepne, bo racjonalne pytania Korwina ale moim zdaniem Biomed nadal jest w grze.

Dla tych co kupili po 30 cena spadła ale dla tych co kupili po 2-3 zł to cena wzrosła.
    Wyceny covidówek zostały podbite przez spory kapitał spekulacyjny, który chwilowo się wyniósł i pewnie teraz dmucha bańkę na Bitcoinie.
    Ja inwestowałem pod konkretne projekty a nie pod spekulacyjną podbitkę, więc mogę i planuję poczekać.
    Kto nie może niech sprzeda a ci ci nie mają akcji niech idą pisać na Allegro lub CD.
    Jak będzie?
    Zobaczymy ale ja jeszcze Biomedu nie skreślam.

Wyniki będą z pewnością game chengerem a puki co, trzeba dać się hieną nachapać.

W nastempnych wyborach głosujcie na Konfederację i nie będzie takich problemów.
    Korwin ujawni aneks dotyczący likwidacji WSI i zdrajcy będą chodzić kanałami.
    To tak w telegraficznym skrócie.
    Pozdrawiam i sorry Antek, że znowu musisz cztyać te głupoty."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WYNIK: OSOCZE NIE DZIAŁA
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Badania-Osocze-ozdrowiencow-u-ciezko-chorych-na-COVID-19-nie-daje-efektu-8035511.html

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.85.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~arek [195.210.24.*]
    To nie są głupoty a fakty Dziękuję..
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Nsd [83.8.32.*]
    .up.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.55.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Wiem_To [5.173.225.*]
    Up
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~kiedy [46.204.50.*]
    znowu cos napiszesz?
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: mksiedlce [83.17.69.*]
    przed nami zmiana trendu, poziom 16-18 zł do osiągnięcia w ciągu miesiąca - dobra baza na odbicie po wynikach BK! wtedy XXX! IMO
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~codalej [46.204.50.*]
    to dalej
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~aCo [159.205.6.*]
    a co ma być ...to samo co na innych spółkach - ci co mają akcje będą chcieli opchnąć je wyżej niż kupili a ci co nie mają będą czekac na okazje i tańsze branie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.58.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Typek [31.60.114.*]
    Up
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~Maciucha [5.173.128.*]
    Co dalej z biomedlublin gówna imbecylu
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: ~arek [195.210.24.*]
    podbijam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.73.*]
  • Re: Co dalej z Biomed Lublin 9? !!!! Autor: mercedesik [89.186.6.*]
    Up