Ja powiesiłem ludzi? Co ja komuś kazałem coś kupować? Dziecko jesteś? Jak już ktoś się sugerował tym,że ja wchodzę, to jego sprawa - zresztą mógł zarobić,bo wchodziłem i pisałem, że można kupić po 3PLN. Potem było po 8.50PLN, choć ja sprzedałem dopiero po 6PLN, inni też mogli.
Piszesz że wyszedłeś po info o emisji. Nie mogłeś sprzedać za więcej niż 5,50 i nie mogło być to więcej akcji niż 11 tys z tych 26 bo 15 było moje. Czyli kolejne kłamstwo że zacząłeś wychodzić wcześniej ? Nawet kłamać nie potrafisz żeby się to kupy trzymało
Widzę, że logika i czytanie ze zrozumieniem stanowi problem. Ok. 5k sprzedałem po 8PLN i 10k po 5PLN, co dało mi średnią 6PLN i stopę zwrotu ok. 100%, ale wątpię czy to ogarniesz.
No tak, zakopałem większość akcji, ok. 67% do czasu informacji o emisji, potem wywaliłem, jakie niby oszustwo? Zresztą bez odbioru, bezsensowna gadka z Tobą i nie na temat.
A ty dalej naganiacz? Nie wstyd ci za to co zrobiłeś? Excellence 2 pln wrozyles do wyników. Protektor po 12 pln. Innogene 150. Mbf 20 pln. Biomed 100. Jak bardzo można się zeszm...dla kasy? uwazajcie, gra mądrego, niby analizuje, pisze mądrości a później haki zostają.