• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.19.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~sola25 [83.22.19.*]
    też mnie oszukali proszę o kontakt na sms 795837990 pomogę
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~kasuuu [84.17.55.*]
    Ale ściema. Ludzie ja normalnie zarabiam na platformie. Trzeba mieć zwyczajnie trochę pomyślunku, a nie klikać co popadnie, bo to nie gra komputerowa, a później płakać na forum jak to zostaliście oszukani.
    Reasumując - umiesz chociaż odrobinę myśleć i handlować - POLECAM
    Jeżeli jestem imbecylem - ODRADZAM!
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Dic [46.5.255.*]
    Oszuści
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Dic [46.5.255.*]
    Uważaj bo stracisz wszystkie pieniądze, jak ja!
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Stefan [46.204.54.*]
    Niestety próbują naciągnąć kolejne osoby. Wszystkie poszkodowane przez nich osoby powinny złożyć zawiadomienie do organów ścigania. Wyłudzenia pieniądzy to przestępstwo z kk.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~maciekrudzki [37.47.136.*]
    Jak straciłeś
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~mi [5.184.194.*]
    To jest największe oszustwo !!!!NIEKOMPETENTNI LUDZIE A O SWOJE PIENIADZE TRZEBA SIE PROSIC UWAZAJCIE TO OSZUSCI!!!
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Julka [89.64.58.*]
    Ale, jak już wyprosiłeś to oddali, bo moje doświadczenie jest takie, ze nie oddają nikomu. LUDZIE, TO OSZUŚCI . Nie wpłacacie ani grosza, bo nie dość, ze nie zarobicie to jeszcze mogą okraść Was z pieniędzy, które macie na koncie
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Remusa [89.200.0.*]
    Mi właśnie proponują współpracę
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~koalak [89.76.245.*]
    Niestety to fakt. Wpłaciłem niewielką sumę zaniepokojony komentarzami, i potwierdzam. Pieniędzy zwrócić się nie da, rozłączają w trakcie rozmowy, mówią rzeczy z których przy następnej rozmowie się wycofuja. To jedno wielkie oszustwo.

• Re: Apptrader opinie Autor: ~Taaaak [185.124.117.*]
    To złodzieje
  • Re: Apptrader opinie Autor: mati7612 [94.254.177.*]
    Masz rację bada oszustów kazali mi pierwsze wpłacić 100 euro później naciągnęli na 340euro i jeszcze chcieli za mnie kredyt wsiąść że niby tyle zarobimy ale już się nie zgodziłem i zrobiliśmy jedna transakcje oczywiście 200 na minusie i do teraz się nie odzywają i jeszcze jak im mówiłem że to jest jakieś oszustwo to powiedzieli że to konkurencja .Nie daj się namówić!
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~kasuuu [84.17.55.*]
    Dnia 2021-03-23 o godz. 15:06 mati7612 napisał(a):
    > Masz rację bada oszustów kazali mi pierwsze wpłacić 100 euro później naciągnęli na 340euro i jeszcze chcieli za mnie kredyt wsiąść że niby tyle zarobimy ale już się nie zgodziłem i zrobiliśmy jedna transakcje oczywiście 200 na minusie i do teraz się nie odzywają i jeszcze jak im mówiłem że to jest jakieś oszustwo to powiedzieli że to konkurencja .Nie daj się namówić!

Człowieku Twoja wiadomość nie ma ładu i składu.
    Po pierwsze nikt nie może za Ciebie wziąć kredytu. Po drugie jak Ci tak od początku źle się z nimi handlowało to po co wpłacałeś drugi raz kasę?
    Sam jesteś z konkurencji kolego...
    Już się nawet nie będę odzywał, że handluje z AppTrader, bo mnie ta banda konkurencyjnych trolli zeżre, ale ja UWAŻAM, że na tej platformie można bardzo spoko zarobić jak się ma chociaż odrobinę wiedzy, a nie klika w co popadnie.
  • Re: Apptrader opinie Autor: marekpie [79.184.228.*]
    witam
    kolego gadasz bzdury ,tam można tylko stracić nie znam nikogo ktoby zarobił , prócz cienie
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~gosiek [84.17.55.*]
    A ja zarabiam! Polecam!!!!
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Nieważne [5.173.80.*]
    Złodzieje. Oszuści. Ukradną Ci pieniądze. Przeleją na swoje konto. Podglądają, co robisz i dobierają się do Twojego konta. Zero pomocy. Nie ma żadnego robota pracującego za Ciebie.
    W moim imieniu ktoś pobrał 15.000 Euro. Ja nic o tym nie wiem. Nie wiem, co będzie dalej. OSTRZEGAM.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~blaze44 [78.8.171.*]
    proszę o kontakt jestem w tej samej sytuacji
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~layo123 [78.8.171.*]
    proszę o kntakt to oszuści
  • Re: Apptrader opinie Autor: excellent [31.53.219.*]
    Firma Apptrader jest wiarygodna. wyplacaja srodki w krotkim czasie po zlozeniu prosby.
    Otrzymalem zwrot pieniedzy ciagu 2 dni.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~iga565 [83.22.19.*]
    Jesteś jednym z nich oszuscie nie słuchajcie go
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~sonyxyx123 [83.22.19.*]
    OSZUST Jesteś od nich
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~beka [84.17.55.*]
    Ale beka. Sam żeś oszust z konkurencji!!
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~rola45 [83.22.19.*]
    proszę o kontakt na sms 795837990 pomogę
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~wiesiekp63 [83.22.69.*]
    Oszuści wyłudzili 16 tys euro brak możliwości wypłaty , tylko i wyłaczenie namawiają do dalszych wpłat przyznając bonusy ( a pozytyway do ich strony pewnie pisze ewastaniszewska podajaca się za brokera) zgłosiłem sprawę do prokuratury zgłosiłem reklamacje do banku sprawy w toku
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~MaciekZ [178.214.21.*]
    Witam
    Miałem taką samą sytuację jak ty straciłem 50 000 zł jakbyś mógł się odezwać w związku z tematem jak próbujesz odzyskać pieniądze. mój numer 606-274-448

Pozdrawiam
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~MP [193.13.173.*]
    Złodzieje mnie też okradli
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~MP [193.13.173.*]
    Ja straciłem 30 tys euro i jak to odzyskać
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~xuods21 [84.17.55.*]
    Dnia 2021-02-11 o godz. 09:16 ~wiesiekp63 napisał(a):
    > Oszuści wyłudzili 16 tys euro brak możliwości wypłaty , tylko i wyłaczenie namawiają do dalszych wpłat przyznając bonusy ( a pozytyway do ich strony pewnie pisze ewastaniszewska podajaca się za brokera) zgłosiłem sprawę do prokuratury zgłosiłem reklamacje do banku sprawy w toku

Mogę spytać skąd miałeś 16 tys euro jak ledwo piszesz po polsku? Chyba masz na myśli, że zarobiłeś tam tę kasę i masz problemy z jej wypłaceniem.
    Polecam zwyczajnie pogadać z brokerem jak człowiek z człowiekiem. Mi normalnie wszystko wypłacają.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~layo123 [78.8.171.*]
    oszuści okradną cię
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~MaciekZ [178.214.21.*]
    Witam

Ja też miałem z nimi do czynienia identyczne sytuacje jak powyżej. Jak ktoś wię czy są jakieś szanse na odzyskanie pieniędzy to proszę o kontakt 606-274-448

Z góry dzięki

• Re: Apptrader opinie Autor: ~Zbig_z [5.184.82.*]
    Proste oszustwo. Najpierw wplata 250euro i rzeczywiscie w ciagu miesiąca zysk 500 euro. Klient już jest powoli urabiany aby wpłacić minimum 1000 euro. Po wpłacie przestaje być obiektem zainteresowania analityka. Pieniedzy nie można odzyskać, bo jak. Na żadne maile nikt nie odpowiada. Już co chcieli uzyskali, szukają nastepnej "duszyczki". Nie maja zadnego wstydu.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~LITY [83.22.19.*]
    Masz racie to oszuści , okradną bez skrupułów uważajcie na nich nie djcie się zmanipulować
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Qwer [31.0.120.*]
    My zaczęliśmy z nimi współpracę 2tyg temu. W jaki sposób dochodzi do oszustwa ? Czy tez ktoś z was pracowal z tym ich ala brokerem , który dzwoni codziennie i obstawia za nas ?
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Zbig_z [31.60.128.*]
    Dotąd bedą z tobą rozmawiać dopuki nie przelejesz większej kwoty. potem będzie całkiem głucho i po pieniądzach.
  • Re: Apptrader opinie Autor: andrze100 [31.41.84.*]
    skoro z wpłaconych 250 po tygodniu wypłacają 500 euro - to czy nie można zmówić się w kilkaset osób i w ten sposób wyciągać od nich po 250 euro?
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Alex [88.156.137.*]
    Jak kilkaset osób nagle wpłaci 250 to wtedy od razu przestaną się odzywać do tych osób i kilkaset osób straci 250 a oni zyskają kilkadziesiąt tysięcy. Ludzie, czemu Wy w ogóle współpracujecie z jakimiś aplikacjami czy stronami internetowymi zamiast z zarejestrowanymi w Polsce bankami, które obowiązkowo podłączone są do Bankowego Funduszu Gwarancyjnego? W razie bankructwa, dostaniecie zwrot z tego Funduszu. Inna sprawa, że żaden bank nie obieca Wam tyle co oszuści.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Plmgs [5.173.10.*]
    Cześć możesz mi trochę więcej o tym powiedzieć?
    24piotrekteleon24@gmail.com
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Antoni [37.248.158.*]
    To są po prostu zlodzieje
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Antoni [37.248.158.*]
    To są po prostu złodzieje
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Robert [31.42.0.*]
    Zgadza się Bez sensu w ogóle inwestować cokolwiek Dziś z mojego zysku pobrano sobie 600 dol i znikło jak ręką odjął Co to za firma Dlaczego nikt się tym nie interesuje ?
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Daro [95.160.98.*]
    Ciekawe bo ostatnio czytalem o przekrecie polegajacym na rejestracji na stronie i kupnie krypto waluty chinskiej. No i jak w ten sposob ludzie zostali naciagnieci bo strona przekierowywala do brokera w internecie. No i wyobrazcie sobie wpisuje kupno krypto waluty, pojawia mi sie w google stronka z rejestracja i jak na nia klikam gdzie laduje ? .... w apptrader. To wyglada na to samo oszustwo. Widocznie stara strona juz sie spalila i teraz gola na nowej
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Daro [95.160.98.*]
    Takze ludzie ostrzegam, sam interesowalem sie jak kupic kryptowalute chinska i trafilem na te strone:

https://nizannewoffer.com/yp2/index.php?brm_hash=159eeb9d360c855b2b5547111b14d4bc&brm_aff_aid=9eea0cae6ed84b4b8a0ae8d6b1cb00a3&brm_aff_bid=1093&brm_aff_cid=1000

Jak klikniecie otworz konto i wypelnicie formularz zadzwoni do Was od razu konsultant z Apptrader. TO wyglada mocno podejrzanie
  • Re: Apptrader opinie Autor: rutka [46.204.21.*]
    Współpracuje parę miesięcy, u mnie wszystko wygląda spoko.
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Alex [195.191.162.*]
    UWAGA! Ten koleś jest jednym z nich! Ta sama ściema tylko tym razem nazwa jest Apptrader. Schemat działania ten sam: jak ludzie ostrzegają, on chwali. Zawsze ktoś się nabierze...
  • Re: Apptrader opinie Autor: stachsgh [37.248.222.*]
    Wiesz jak można na takiej współpracy wyjść??
    Tak jak oni
    Zobacz koniecznie https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.2.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.2.*]
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~Krysia [89.64.58.*]
    Oszuści . Nie wpłacacie żadnych pieniędzy i broń Boże nie przysyłajcie im żadnych kopii dokumentów . Ja straciłam sporo zanim się zorientowałam, ze to oszuści, ale teraz chceostrzec wszystkich, bo czuje się w obowiązku . Ludzie, błagam nawet się nie zbliżajcie do tych oszustów
  • Re: Apptrader opinie Autor: ~RS [94.254.132.*]
    Jak usunąć u nich konto?