Jestes smieszny.Spadnie na 3zl to napiszesz ze maja 3 wiezowce do sprzedania ze odmrazaja gospodarke.Ze dlugoterminowo jest ok.A powiedz mi co sie dzieje z kursem od 10 lat 6zl do 10 i teraz ponizej 6zl .To co tak sie podniecasz.Czemu przed covidem nie bylo 20zl ? A teraz ma byc? Przyznaj sie inwestorze ile jestes na minusie? Takie wrizenie z fosow bo w marcu 2021 covid sie skonczy i i wszyscy dostana sraczki i beda kupowac GTC bo tak jakby nie bylo 1000 innych spolek?
A co ty robisz na Gtc ?Ja wiem wisisz na haku.Chyba mi nie powiesz ze kupiles bo za 3 lata powinno byc dobrze.Smiech na sali.A co powiesz tym ludzia co kupowali od marca za 10 9 8 7zl ? A gdzie to jest napisane ze kurs musi isc do gory?Nie masz wplywu na to moze spasc i na 2zl .To tylko twoje marzenia ze pojdzievdo gory
Hans , brzmi to tak jak napisałes wczesniej w jednym poście o sobie-,,trol spadkowy musi być'',znów mam przypomnieć twój cytat? Ok 99% twoich komentarzy tu to same negatywne, wystarczy poczytać,a dla przypomnienia to przed samym covidem,kurs zjechał 6 stycznia 2020r z 10.38zł i się jeszcze nie podniósł,a te spółki o których piszesz ,to i owszem,wróciły już do ceny sprzed covidu.Pisz co chcesz,niedługo napiszesz,że skoro galerie otwierają,to kurs spadnie,chociaż w sumie dziś rano to chyba napisałeś już coś podobnego ,tylko w innym wątku.Wystarczy poczytać,a wszystko wiadomo.
Nie odpisales ile jestes na minusie? I co robisz na takiej spolce jak Gtc?A jakie mam miec posty?Przeciez nie pozytywne.Jakis czas temu pisales ze gtc trzyma sie dobrze bo lepiej niz caly rynek +5%a bylo 6.45 chyba.A teraz jest pp 5.96 a ty dalej zadowolony.Troll wzrostowy
A może i może,a był dawno temu i po 20zł i po ponad 50zł (sprawdz na bankierze),w 2020r przed covidem był 10,38 zł,to może i urośnie,a nie spadnie?,a po co ma spadac poniżej ceny za jaką kupowali? a może dotrze tylko do wartosci godziwej dla gtc wystawionej w 2020r przez zarząd na 10,67?,a budżet też już od tego czasu już się powiększył o opisany w tym wątku przeze mnie sprzedaz biurowca Spiral? to może będzie jeszcze wyżej? W podniesienie wartosci ceny godziwej w wezwaniu tez nie wierzyłeś,a zobacz,jednak podnieśli.A może to ty chcesz jeszcze taniej kupić?niż Węgrzy? i akcji wogle nie masz?,tylko piszesz,że je masz od dawna. A może to tylko ty nie wierzysz w skuteczność szczepionki pfizer?,to może w razie wątpliwości spójrz na zachowanie kursu gtc od 9.11.2020r i co wogle nie rośnie? NAPEWNO??? Nie wiem o czym piszesz wczesniej,ale w wątku,,Czemu ktos sprzedaje po tak niskiej cenie?'' z 7.11.2020r od moich wypowiedzi z tej daty jest dziś gtc +9%. Ja nic nie poradzę,że nie wierzysz w przetasowania na akcjach od 9.11,opisane przeze mnie, nie tylko w tym wątku,ani nawet opinię z artykułu w tym wątku J.P.Morgan, potwierdzającą moje słowa,a na to ,że galerie otworzą piszesz,coś w stylu ,że teraz dopiero to zleci . Może poprostu do tych wątków wróć za jakiś czas. Więc zgodnie z zasadą nie będę się z koniem kopać.Tak Hans,oczywiście masz zawsze rację tylko ty i nikt inny.
Nie no ty jestes optymista.Ja stwierdzam fakty .Bo gdzie jest gtc ? Ponizej 6zl a nie na 10zl.Dalej nie napisales ile jestes na minusie i co robisz na tej spolce?
W odpowiedzi: Co robię na tej spółce?- Na tej spółce robię błąd taki,że cię czytam,a nawet ci odpisuję. I nawet,o dziwo rzucił mi się dziś przypadkiem w oczy bardzo stary wątek napisany przez niejakiego hansa z 27.08.2017r ale na innej spółce,nie dotyczył gtc (Ale oczywiście ty to nie masz z tym wątkiem nic wspólnego???,to był inny hans?)-Bardzo możliwe,że był inny hans,bo wątek brzmiał bardzo dziwnie i kompletnie nie mam pojęcia czego dotyczył,ale brzmiał intersująco pisało w drugiej częsci-.....tutaj tworzymy kolejnych ''patrowiczów'',specjalistów od wyciągania kasy,a wszystko w świetle prawa oczywiście. Mam nadzieję,że to nie ty pisałeś.Odpisz,że to nie ty.
To bardzo przepraszam,jak cię mylę z podobnym Hansem.A nie pytasz już gdzie znależć ??? ?Wpisz w wyszukiwarkę-bankier,hans,baranie mędrce.To tam jest stara (05.01.2016r) wiadomość do Hansa od Fix-Fax ta z godziny 19.16 i przeczytaj,szczególnie końcówkę.Ta końcówka kojarzy mi się z moimi pytaniami do ciebie, i z twoimi wiecznie pesymistycznymi postami. Hans.Ale skoro to nie ty,to niech i tak będzie.Przypomnę,iż wątek dotyczy akurat upadłosciwego PXM
Gtc rozpoczęło w tym roku projekt Sofia Tower2, / 17,32mln euro zysku w III kw 2020r,od soboty otwierają galerie,reszta jak we wczesniejszych wpisach,poprzedających wpisy H a n s a, który BARDZO , BARDZO,BARDZO chce kupić akcje taniej,żeby sprzedać drożej. Pisz Hans ,pisz nadal ,im więcej dowodów na twoje gierki i twe ,,wyleszczanie'' tym lepiej.
Chyba umiesz czytac? Napisali ze 4 kwartal bedzie kiepski a 2021 ciagle obnizki cznszu i spadki w wynajmie itd.Czyli 2021 w czarnnej dupie.Ato oznacza kurs w dol ? Chyba nie do gory?
Ty chlopie na serio nie widzisz ze papier skupowany? Na co liczyles ze prezes ci powie ze jest super git? To sie zastanow po co podniesli cene w wezwaniu, bo jest beeeeee? Mysl glowa a nie d.......
Znawca sie znalazl.A gdzie jest kurs nie na 20 zl a na 7zl .To od 10 lat nie umie sie wzbic a ty sie podniecasz.No papier jest skupowany obrot 700 tys na wyzynach .To ja mam wiecej akcji niz te obroty
Jeszcze się odbije przeszacowania na nieruchomościach zrobią i kapitalizacja urośnie dwukrotnie:-? Po otwarciu galerii będzie rajd Świętego Mikołaja przed nam jak uważacie?
Do gtc- według mnie,tak,bedzie w tym roku Mikołaj,ale o zdywersyfikowanym portfelu,czyli dla tych co stracili w covidzie,jak gtc,a na projekt gtc Sofia 2 Tower w 2021r napisali,że zainteresowanie mają duże.
Tak Dan ,dokładnie papier jest już skupowany ,zacżęli w listopadzie,o czym cały czas piszę,że to będzie i właśnie jest i dzieje się (zmiana z akcji ,które dobrze radziły w covidzie na locdownowe,czyli gtc, więc przetasowania w portfelach dużych.Dla uwiarygodnienia można sprawdzić zachowanie kursu gtc od 9 listopada,od szczepionki pfizer.Moim zdaniem cały czas skupują i idzie teraz na cenę z 6stycznia 2020r-10,38zł,czyli sprzed covidowego spadku i wyżej,a Hans to i pisał ,że kurs spadnie bo galerie otworzą,więc mu nie wierzę,że ma akcje,tylko,że chce je tanio nabyć.W każdym wątku zaklina,żeby spadło.
Według mnie w cenie od teraz będą spółki ,które ucierpiały w locdawnie,jak GTC,co zaczeło być już widoczne od przetasowań w większych portfelach od 9.11 od szczepionki pfizer. Widać to było już wcześniej i szczególnie wczoraj na GTC.Według mnie nadal są i cały czas będą dokupowane,również w 2021r. Może się mylę,a może nie//.Cdr jak było przepowiedziane wczoraj i wcześniej(dziś jest na tą chwilę ok -11% I -10% do dołu ,wiec generalnie słabo i nie najlepiej,więc się sprawdza pognoza).Więc należy liczyć na spólki,które były słabe w covidzie,jak gtc,który osunął się z 10,38zł w styczniu 2020r
Że cdr spadnie to też nie wierzyłeś,a sprawdż sam, ile spadł od dużo wcześniejszych komentarzy. PS .Gdy gtc przekroczy 10,38 zł od którego spadł w 2020r,to się napiję,ale nie kawy... i zamierzam obserwować dalsze wzrosty.A Tymczasem od poniedziałku Mikołaj rządzi na gpw.
Hans,jaki spadek??? Dziś obrót 450t neutralny. Dziś zakończyło się na zero ,czyli n e u t r a l n i e.// Odpocznij może... Za dużo w domu siedzisz??? ŻLE CI??? Nie narzekaj na forum. Nie miło posiedzieć w domu w spokoju jeszcze z 60 lat??? i na wszystkie święta, sylwester itp? A JAK W KOŃCU WYJDZIESZ TO JUŻ TEŻ BĘDZIESZ MIAŁ SPOKÓJ,nawet święty spokój...(o ile zasłużysz na ziemi) Może chodzi ci,że IV kwartał może być słabszy??? Jakoś ktoś kto kupił 10.12.2020r ZA te 74MLN EURO gtc to się tym wogle nie przejmuje i nie sprzedał . Poza tym ostatnio o 61% wzrosło również zaangażowanie w akcje GTC SANTANDER TFI,bo powiększyli swój portfel o gtc,więc ktoś tu jednak oprócz ciebie liczy na wzrosty.
Ty zawsze masz na wszytsko odp.Ja niechce juz wiecej akcji.Czekam na te twoje 10.38.No masz racje moze jak juz bede na emeryturze to bedzie po tyle.A to jeszcze szmat czasu.
Hans,czego ty nie rozumiesz? Dla Ciebie dobra,bo nie wydasz od razu na głupoty,a do banku też nie dasz,bo bez sensu.Nie bez potrzeby co mogą,to zamykają . Ludzie mądrzy nie po to zainwestowali w tym miesiącu tyle kasy w gtc,żeby nic z tego nie mieć .Jednym słowem,wiedzą,co robią.Myśl odwrotnie, czyli tak jak oni. A tak wogle to skoro jesteś taki młody ,to wyjdż chociaż na chwilę na balkon...i jak już jesteś wystarczająco dorosły,to wypij kawę.Ja też ją zaraz ją wypiję.