Cargo czeka i za chwile zrobi to co Bogdanka... tyle ze ja nie kupuje spolek skarbu panstwa z zalożenia..
Sam natomiast orzygladam sie Transpoloni ale nie mam juz nawet moich spekulacyjnych pieniedzy musze odbudować środki wiec na razie ze spekulacji nici. Za ostatnie spekulacyjne pieniadze kupowalem podobnie jak wszyscy tutaj Pozbud tuz przd prezesem Fojtem
Zakar - Ja wyszedłem z JSW i wszedłem w PKP. Dlaczego zapytasz? :) Bo jak będę miał kasę to nie wytrzymam i kupię POZBUD. :D A przecież musi być jakaś dywersyfikacja.
Dawaj pisz :) A mam pomysł! :) Chodźcie założymy nowy wątek o tytule WPISY NIEMERYTORYCZNE :) i bedzie je czytał kazdy na swoją odpowiedzialność. A na innych będą tylko wpisy merytoryczne sławków piotrków i edwardów :)
Naprawde tu mie napiszę to bardzo mała ... i bardzo ryzykowna społka .. a efekt moze byc dopiero pod koniec roku ale bardziej prawdopodone jest przyszlym mam tam bardzo malo kasy tylko kilkanascie tys. bo sie boję i bo sie wiecej nie da spółka jest nieplyna :(
Dobra luzik :) Napisz tylko jak efekty eksperymentu za rok - bom ciekawy :) Zakar, Kr - otwieramy wątek niemerytoryczny? :D Taka grupa dyskusyjna na forum Pozbuda. My będziemy sobie dywagować a kto tam chce tylko merytorycznie na innych wątkach :)
Na szybko. Spółki nie znam, ale C/Z hmmmm.... no dowodzi że nie tylko ja jej nie znam. Na forum mocno zawężona grupa osób charakteryzuje się oryginalnym poczuciem humoru. Wykres zupełnie przypomina Pozbud. :) hehe
Dnia 2021-10-08 o godz. 22:46 ~Idolek napisał(a): > Na szybko. Spółki nie znam, ale C/Z hmmmm.... no dowodzi że nie tylko ja jej nie znam. > Na forum mocno zawężona grupa osób charakteryzuje się oryginalnym poczuciem humoru. > Wykres zupełnie przypomina Pozbud. :) hehe
Idolek jeśli chcesz to zarejestruj się teraz tu:
rankprogress.prywatneforum.pl
Napisz ze mnie znasz i ze jesteś z Pozbudu ja tam teraz jestem zalogowany