• Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: komar_13 [94.254.232.*]
    Santa, nie ma kasy na lockdown 2.0. Będą ograniczać, wprowadzać limity, ale biznes musi się kręcić. Teraz przed świętami największe premiery na gamingu, więc powinno być dobrze, chociaż może bujać. A tak na marginesie, u Was tez dzisiaj tak czerwono? U mnie masakra... trochę 01C dobrałem
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.176.*]
    Reznor dobrałeś Varsav? Ja jeszcze czekam na mniej.
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Reznor [37.30.56.*]
    Hej Ruchas tak coś tam dobierałem, z 3k czekam aż będzie wodospad. Dzisiaj zdążyłem Airway dokupić i inne :)
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    Myślisz że to wróci na 3.5-4.x Reznor?
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Reznor [89.64.89.*]
    Przy dobrych infach... jak najbardziej, jest tak wyprzedaży, że jakbym wrzucił 100 k to pofrunie na 3,xx pytanie nie czy tylko kiedy. Wiem, że pracują równolegle nad AR kicker, GU i mają być z gamplayem path of Caldyra jeszcze w tym roku na evencie. Pszczoła na steam w listopadzie, ale kiedy dokładnie to nie wiem, oby sobie nie wymyślił wydawca terminu zbierznego z cyberpunkiem bo nie sprzeda się ani jedna sztuka. Poczekajmy na niższe poziomy i jazda, biorę pod uwagę nawet testowanie podwójnego dna, to byłaby okazja
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Rzeczowo [89.228.240.*]
    Czerwono, ale dziś dzień zakupów przecież :) Boże jak mnie ten Columbus dziś kusił, a znów dobrałem THD :/
    No dobra cena Wers wspominał, że przy 50,xx chce zająć pozycję na K, aktualnie nie dokupuje
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: komar_13 [5.173.140.*]
    Panowie, a jak oceniacie obecną sytuacje z koroną i jej wpływem na giełdę. Będzie powtórka z marca, czy już ten numer nie przejdzie? Oczywiście, nie ma złych i dobrych odpowiedzi. Raczej luźna dyskusja, jak to widzicie.
    Wszystko będzie zalezalonod ruchów banków centralnych, jak szybko będą reagować na zmiany, ale w krótkim terminie wg mnie będzie kampania w USA i pod nią trochę sobie ustawiam kapitał. Korona będzie na dłużej i rynek to już wie, jeśli skok zachorowań na świecie będzie ponad przeciętny we wszystkich gospodarkach to zapewne pobuja, ale powtórki z marca nie przewiduje
    To racja, korona będzie na dłużej. Tak jak wcześniej był pierwszy szok jak padały liczby 300... tak teraz podobnie, ale z czasem chyba będą to kolejne liczby i przechodzi się do porządku dziennego. Z całą pewnością jak ilości zachorowań zaczną spadać to nastroję się poprawią.
    Piszą, że Trump tylko cudem może wygrać. Próbuje coś ugrać tym, że jak wygra to podpiszę ustawę pomocową. Zobaczymy. Możę trzeba będzie trochę dłużej poczekać na dobry zysk.
    Widziałeś nowy oculus quest 2, zrobili naprawdę dobre urządzenie i cena niższą niż poprzedni model. Coś zaczyna się dziać na VR. Mam też mały pakiet na punkpieates narazie bez rewelacji, ale powyżej 50% można wyciągnąć, jak się dobrze wstrzelisz, powracam na niego przy 0,70 gr lub niżej i sprzedaje 0,90 - 1,00. Powodzenia
    Olej punkpirates coś chcą głosować 05.11, zapomnij narazie o walorze.
    a już miałem patrzeć :)
    Z VR trzymam tylko Carbon, chociaż Bloober na dniach wydaje Blair Witch w wersji VR. Ale tutaj raczej kiszonka i powyżej 200 nie będzie, dopóki skup się nie zakończy. Potem może puszczą hamulec. Byłoby pięknie, gdyby do końca listopada wyrobili się. Potem split 1:10, premiera The Medium, info o projekcie Black..... ech za dobrze by było :).
    Incuvo robi chyba port VR dla BLO z tego, co kojarze
    Tak, to raczej oni.
    Czas zacząć weekend. Wszystko na zielono i niech tak zostanie. 01C dzisiaj jeszcze z dna dobrałem i mam nadzieję, że na razie promocji już nie będzie, bo przy spadku poniżej 8zł zrobiła mi się strata.
    Udanego weekendu.
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~wers [89.64.90.*]
    Reznor, połamało mnie konkretnie. Zrobię jakaś ścieżkę prive do kontaktu z Tobą i tam pogadamy szerzej. Póki co leze. .
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~czosnek20 [83.238.234.*]
    Czytam wasza dyskusje i podziele sie inf, Jezeli chodzi o VR to rynek oczekuje 40 proc wzrost tego segmentu rozrywki . Oczywiscie na obecna chwile bardzo dobrym wyborem jest CARBON STUDIO . przejscie na rynek glowny w przyszlym roku . WH oczekiwana gra z ktora sa bardzo duze nadzieje. I oczywiscie nowopowolana spolka przez CARBON , IRON VR w ktorej 10proc. ma Movie Games . Dodam ze IRON VR juz pracuje dla Move nad kilkoma tytulami w wersji VR . pozdrawiam
    Z ciekawości sprawdziłem cenę tego Oculus Quest 2. Można już dostać w okolicach 2.2k, co pokazuje, że ceny zaczynają spadać, co może zacząć przekładać się na ilość sprzedanych sztuk urządzeń VR.
    to się kuruj Wers, zdrówka.
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Reznor [188.147.123.*]
    Dobra Wers w kontakcie, wypoczywaj
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: komar_13 [109.243.157.*]
    Coś Boruta ostro leci. Czyżby rejony 0.67 będą czyszczone?
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Reznor [188.147.69.*]
    Nie przypuszczam, żeby spadło do tego poziomu, przedwczoraj info o rozpoczęciu przygotowania do wejścia na gpw +30% a na zajutrz -20%. W spółce się nic nie zmieniło fundamentalnie stąd raczej obstawiam dociskanie podazy, aby zebrać akcje po taniości. Zobaczymy, jak dzisiaj się skonczy. Zdania nie zmieniam. Pozdrawiam
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~matrix [37.47.63.*]
    Co panowie sądzicie o Grodnie?
    technicznie dobry poziom do wejścia z 1-szym pakietem, poniżej silne wsparcie ok 8,xx w razie przełamania aktualnego poziomu. Sektor tez rozwojowy, ale nie patrzyłem jeszcze na sprawozdanie spółki, wiec tutaj się nie wypowiem
    Jeżeli chodzi o fundamenty to nie zagłębiałem się, ale jeżeli udało by Ci się kupić akcje Grodno poniżej 10zł to wygląda to nawet bezpiecznie. Oczywiście decyzje podejmujesz sam :). Należy pamiętać, że to jest giełda i wszystko może się zdarzyć.

Reznor, Borutę obserwuję sobie teraz bardziej szkoleniowo, na zasadzie, czy przewidywania się sprawdzą. Wolną gotówkę raczej ładuje w 01C. Obecna cena wydaje się mocno atrakcyjna, tym bardziej, że po połączeniu spółek, małymi krokami ruszają z realizacjami.
    BTW. Ale syf na Bloober. Kurs szaleje, a forum to już mi się nawet czytać nie chce.
    Ta prawda z BLO, ale ale observer juz w listopadzie potem medium, wiec będzie się działo masz airway ? Mysle, żeby wywalić powyzej 3,xx chyba, ze podadza konkretne info o umowach podpisanych na sprzedaż filmów na respiratory. Ciekawe co pokaze lub powie Pan prezes na konferencji w niedziele, może znowu zawita wiatr w żagle VAR
    Nie zapominaj, że pod koniec października będzie wydana wersja Blair Witch w wersji VR. W zwykłej wersji ma być za darmo chyba od 29 października na Epic Games. Od wczoraj można pobrać również za darmo Layer of Fear 2. Z ciekawości zassałem, obadam w weekend. Tak jak piszesz, listopad to odświeżony Observer, potem The Medium w grudniu Zapewne dowiemy co kryje się pod hasłem Black. Zatem chyba trzeba przetrwać sztorm. Gdyby jakimś cudem cena spadła na 2 cyfry to dokupię, teraz nie będę psuł średniej.

Airway nie mam. Z tej dziedziny brałem jak kiedyś wspominałem Medapp. To jest taka inwestycja z większym stopniem ryzyka. Obecnie jestem na zero z lekkimi wahnięciami w lewo lub prawo, ale kto wie. Może obecna sytuacja z koroną, pomoże im się wybić. Ponadto mają dwa dodatkowe produkty, które zbierają pozytywne opinie. Kluczowe tu może być przejście na GPW oraz certyfikacja FDA. Obecnie kupuje się swoje i spółki marzenia, które mają szansę na realizację. Jak będzie, to się okaże.
    Super dzięki zapomniałem o Epic games, ciekawe jaka kasę za to dostaną cos kojarzę medapp a przyjrze się. Dzisiaj dokupuje foreveren i delko. Na delko cos zaczęło się odbijac od dna liczę na oRGR i geotrans również zakupy zrobione. Na VAR czekam, chce usłyszeć nowe infa potem będę decydował czy dokupić na tych poziomach czy czekać niżej. Pozdro
    Delko konkretny zjazd miał, coś się tam stało?

A wlaśnie, ciągle zapominam zapytać. Bieglejszy jesteś na giełdzie. Ja jeszcze nigdy nie miałem okazji przejścia z NC na GPW. Możesz przybliżyć mi ten proces? Firma musi skupić wszystkie akcje po jakieś określonej i jak nie oddasz to przepada? Czy też z automatu papier przenoszony jest na GPW po tej samej cenie co na NC?
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~Cinu [83.28.219.*]
    Dzieciaku, wracaj do przedszkola.
    Cinu, jakiś konkretny powód twojej wypowiedzi?
  • Re: Dobre dziś ceny na rynku... Autor: ~izdek [87.239.222.*]
    To nasz forumowy insider z infami bez znaczenia, czasami lubi się też do kogoś przyczepić
    Chyba coś w tym jest. Ostatnio chyba Wers byl na celowniku :)
    Co do przenosin z NC to odbywa się albo z emisja akcji o czym informuje spolka w warunkach przeniesienia notowań albo bez emisji. Żadnego skupu nie ma przed przejściem chyba, ze spolka wcześniej o tym poinformuje, ale nie spotkałem się taką sytuacją, jak ULT się przenosił to nie było emisji akcji
    OK, wszystko jasne. Dzięki Reznor. Miłego weekendu.
    Coś się blo ruszyl :)
    Dopalacz na dowidzenia był. Ponadto ładny obrót w tym tygodniu. Ciekawe ile w tym tygodniu nie wytrzymało ciśnienia i sprzedało papier.
[x]
VARSAV -0,69% 0,43 2026-04-02 14:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.