Tak sobie czytam celem przypomnienia co tu było napisane a szczególnie te informacje od Daniela i sp. jak to nieopłacalne jest zakup akcji Petrola, ich poświęcenie w trosce o nasze pieniądze. Priorytetem jest posiadanie akcji, nie zawsze jest możliwe wykupienie majątku-koncesji bo są obwarowania-warunki a najłatwiej jest kupić akcje= dywidenda. Kto akcje ten ma $$$. Pam to taka gwarancja że nikt obcy nie przejmie pakietu, Gruby go łyknie jak wieloryb planktom gdy dywidenda będzie zatwierdzona.
Panie Lucjanie ja tez dopytuje kiedy to zatwierdzenie dywidendy przez "grubego", a może lepiej wykup bez dywidendy?, byłoby chyba dla grubego taniej, a dla nas zamknęłoby w końcu temat???, zna Pan takie powiedzenie "zanim gruby schudnie to chudy umrze"??? Ps co do Daniela to ewidentnie był to opłacany "troll" , ale racja taka że im bardziej próbowali ludziom wmówić ze wszystko stracone tym wieksze przekonanie że jest odwrotnie bo ktory pacan z dobrego serca tłumaczył by ludziom ze źle zainwestowali znając ta całą otoczkę te wszystkei firmy i fundusze i te przekrety. Teraz podobną taktykę ma piSSowska mafia ale podobno dziś poszedł jakis wniosek o zniesienie immunitetu posłowi piSS niejakimeu Mejzie, miód na moje serce! Panie Lucjanie ja tez dopytuje kiedy to zatwierdzenie dywidendy przez "grubego",?