Kiepsko na tej giełdzie pewnie Pani Sandro się układa... Nawet miesięcy policzyć trudno... A wypadało by parę innych rzeczy skalkulować. Czasem nawet szybko bez asysty.
Tak czy siak życzę powodzenia w inwestycjach. I ponownie RedDev polecam NGG także tam nowe miliony akcji właśnie puścili. Ale produkcja jest. Średnia taka ale schodzi. :))) Zyski nawet po xx latach się pojawiły :) No i milion akcji łatwo będzie zdobyć. Choć tyle.
Dziękuję!
Ale ten własny Disney i dywidenda brzmiały tak kusząco :)
Czyli co radzi „rzecznik zarządu spółki” ? Nie łudzić się już tu?
Spółka tylko dla ludzi o anielskiej cierpliwości? Zakopać i zapomnieć? A takie piękne plany mieli na 2020 :/
Ludzie. Wydanie gry którą trzeba poprawiać, szczególnie jak się debiutuje jako marka w tej kwestii, to strzał nie wstopę, a między oczy. To musi być zrobione porządnie. I spokojnie, panowie nie żyją z tego że namawiają kogoś do akcji, nie głodują raczej. Co do reddevów i innych - w tej chwili juz nie wiem czy o to gra się toczy czy ktoś ma faje gry czy nie, ale o to , że wiadomo , że microsoft kupuje któreś polskie studio. I nie wiadomo które :P Dlatego trochę jest paniki wokół kazdej spółki gamedev , wszyscy węszą i knują. A do btc sie nie ma co przyczepiać. Co z tego że zakomunikują teraz że jest gra, jak trzeba będzie się cofać w planach bo coś będzie z nią nie tak. ? To dopiero podważa wiarygodność. I termin tez nieprzypadkowy - powtó®zę się, sezon ogórkowy przed nami. Wakacje, będzie sucho przez te 1,5 miesiąca najpewniej. Tu nie jest miejsce na szybki zarobek. Kupuj i chowaj. Albo ustaw sie na S po 30 i jedz na wakacje, iedys sie obudzisz z kasą
"Taffy: Feed the Kitty" (Android, iOS) - sierpień 2020, zmiana uprzednio ustalonego terminu
"Sadie Sparks - Magic Match" (Android, iOS) - wrzesień 2020, zmiana uprzednio ustalonego terminu - opracowanie planu wzbogacenia produkcji o dodatkowy content zawierający questy, codzienne nagrody, odznaki. - prace nad optymalizacją retencji.
"Steam Defence" (Android iOS) – sierpień 2020 - Wersja na Androida dostępna na Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madswordstudios.steamdefense - Wersja na iOS w finalnych testach. - Dodanie nowych materiałów marketingowych w zakładce gry na Google Play. - Prace nad optymalizacją monetyzacji.
"Overlords: Empires at War" (Android, iOS) - wrzesień 2020 - Dokonany kolejny update contentu, 29.06-05.07 testy wersji po zmianach
Mortimerze dziękuję.
Jak Ty będę tu czekać. Na razie kupiłam parę akcji spółki... aż się boję napisać. Spekulacja na maksa. Krypto:))) Zobaczymy czy zarobię. Coś tam śmierdzi.... ale jest ryzyko jest zabawa :)))
Czarna perełka. Wisi znów TKO 50 :) ale że strachliwa jestem to kupiłam wczoraj za 2 tysi tylko Robią wirtualne wyniki, Ciekawe ile dojdzie; ))) A może wyniki się zrealizują cudem :)))))) MAX SPEKUŁA :)) EMOCJĘ!!!!!
MODE sobie też kupiłam, ale drogo...;(( Mówisz że JR Holding wchodzi?:))) Domik polecał tez bardzo fajną spółkę, ale tam się nie da kupić. Z miesiąc trzeba by coś łapać.;(
;) Zawsze by 300 akcji BTC było... Ale moze coś wpadnie więcej. Inne napompowane, a Aitona sprzedałam i juz nie złapię chyba.Łodjechał mi;)))) (Miało być kółeczko) :)))) Dobra. mam dziś robotę Się muszę kiedyś wziąść. :))) Tak że PA
Pewnie żle szukam:(. Nie wiem gdzie jesteś Na Sim, i Red? Dobra jak chcesz to poszukaj mnie .Wszystko jest .Sorki muszę spadac bo mam dziś mnóstwo pracy;))