• Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Sandra [37.120.156.*]
    Oj ucięło mi posta a jeszcze linka chciałam zapodać, dla pełnej jasności
    https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia)
  • Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Kiepsko na tej giełdzie pewnie Pani Sandro się układa... Nawet miesięcy policzyć trudno... A wypadało by parę innych rzeczy skalkulować. Czasem nawet szybko bez asysty.
    Tak czy siak życzę powodzenia w inwestycjach. I ponownie RedDev polecam NGG także tam nowe miliony akcji właśnie puścili. Ale produkcja jest. Średnia taka ale schodzi. :))) Zyski nawet po xx latach się pojawiły :) No i milion akcji łatwo będzie zdobyć. Choć tyle.
    Dziękuję!
    Ale ten własny Disney i dywidenda brzmiały tak kusząco :)
    Czyli co radzi „rzecznik zarządu spółki” ? Nie łudzić się już tu?
    Spółka tylko dla ludzi o anielskiej cierpliwości? Zakopać i zapomnieć? A takie piękne plany mieli na 2020 :/
    Bajo, a skąd te nerwy i rozpaczliwa obrona przez atak? Złość piękności szkodzi, w pewnym wieku to już nie warto ryzykować
  • Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Mortimer [89.64.88.*]
    Ludzie. Wydanie gry którą trzeba poprawiać, szczególnie jak się debiutuje jako marka w tej kwestii, to strzał nie wstopę, a między oczy. To musi być zrobione porządnie. I spokojnie, panowie nie żyją z tego że namawiają kogoś do akcji, nie głodują raczej.
    Co do reddevów i innych - w tej chwili juz nie wiem czy o to gra się toczy czy ktoś ma faje gry czy nie, ale o to , że wiadomo , że microsoft kupuje któreś polskie studio. I nie wiadomo które :P Dlatego trochę jest paniki wokół kazdej spółki gamedev , wszyscy węszą i knują.
    A do btc sie nie ma co przyczepiać. Co z tego że zakomunikują teraz że jest gra, jak trzeba będzie się cofać w planach bo coś będzie z nią nie tak. ? To dopiero podważa wiarygodność. I termin tez nieprzypadkowy - powtó®zę się, sezon ogórkowy przed nami. Wakacje, będzie sucho przez te 1,5 miesiąca najpewniej.
    Tu nie jest miejsce na szybki zarobek. Kupuj i chowaj. Albo ustaw sie na S po 30 i jedz na wakacje, iedys sie obudzisz z kasą
  • Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Ja przeczytałam komunikat i nie mam pytań :)

"Taffy: Feed the Kitty" (Android, iOS) - sierpień 2020, zmiana uprzednio ustalonego terminu

"Sadie Sparks - Magic Match" (Android, iOS) - wrzesień 2020, zmiana uprzednio ustalonego terminu
    - opracowanie planu wzbogacenia produkcji o dodatkowy content zawierający questy, codzienne nagrody, odznaki.
    - prace nad optymalizacją retencji.

"Steam Defence" (Android iOS) – sierpień 2020
    - Wersja na Androida dostępna na Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madswordstudios.steamdefense
    - Wersja na iOS w finalnych testach.
    - Dodanie nowych materiałów marketingowych w zakładce gry na Google Play.
    - Prace nad optymalizacją monetyzacji.

"Overlords: Empires at War" (Android, iOS) - wrzesień 2020
    - Dokonany kolejny update contentu, 29.06-05.07 testy wersji po zmianach

"Captain Jack's Adventures" (Android, iOS) - październik 2020

"Taffy's Food Run" (Android, iOS) - grudzień 2020, zmiana uprzednio ustalonego terminu

"Sadie Sparks - Magic Words" (Android, iOS) - grudzień 2020

"Steam Defence" (Switch) - grudzień 2020
    Mortimerze jesteś bezcenny
    po dobrym winie jak widać z pisaniem gorzej ale sens jakiś w tym jest..składny :P
    Mortimerze dziękuję.
    Jak Ty będę tu czekać. Na razie kupiłam parę akcji spółki... aż się boję napisać. Spekulacja na maksa. Krypto:))) Zobaczymy czy zarobię. Coś tam śmierdzi.... ale jest ryzyko jest zabawa :)))
    jeżeli to perła w koronie to sam bym sie bał :P ale no nie wiem co ci tam wpadło, tak sobie gdybu gdybu
  • Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    Czarna perełka. Wisi znów TKO 50 :) ale że strachliwa jestem to kupiłam wczoraj za 2 tysi tylko
    Robią wirtualne wyniki, Ciekawe ile dojdzie; ))) A może wyniki się zrealizują cudem :))))))
    MAX SPEKUŁA :))
    EMOCJĘ!!!!!
    MODE sobie też kupiłam, ale drogo...;(( Mówisz że JR Holding wchodzi?:)))
    Domik polecał tez bardzo fajną spółkę, ale tam się nie da kupić. Z miesiąc trzeba by coś łapać.;(
    No właśnie...powiedzmy że bp ktoś dla mnie sprawdził...bądż czujna Bajo
    ;) Zawsze by 300 akcji BTC było... Ale moze coś wpadnie więcej. Inne napompowane, a Aitona sprzedałam i juz nie złapię chyba.Łodjechał mi;)))) (Miało być kółeczko) :))))
    Dobra. mam dziś robotę Się muszę kiedyś wziąść. :)))
    Tak że PA
    Baja, ja musze Cie jakos zlapać na kontakt :P Wymysl jak co itd :)
  • Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Xxc [5.184.113.*]
    Wtyczka w kontakt
    Xdd
    Już cię gdzieś znalazłam. Teraz Ty szukaj :)))
  • Re: Jak tam biedaki (żart ) Autor: ~Xxc [176.113.207.*]
    A mnie znajdziesz ?
    Haha
    Ty się nie podpisujesz XXC, A zdjęcia i tak Ci nie wyślę bo nie chcę Cię unieszczęsliwiać do końca życia ;)
    Nie czaje ...
    Jak to się nie podpisuje co konkretnie masz na myśli xd
    Hahaah
    No jak patrzę to nie znajduję XXc, ale może źle szukam. jak chcesz to poszukaj adresu albo Oli spytaj to ci da ;))))
    Ale to gdzie ty to szukasz
    ???
    Pewnie żle szukam:(. Nie wiem gdzie jesteś Na Sim, i Red?
    Dobra jak chcesz to poszukaj mnie .Wszystko jest .Sorki muszę spadac bo mam dziś mnóstwo pracy;))
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.