• Re: Premiera Taffy Autor: ~Baja [188.146.99.*]
    Co to te 4k na sim
  • Re: Premiera Taffy Autor: ~Xxc [31.60.231.*]
    4 koła za akcje xd
  • Re: Premiera Taffy Autor: ~domik [5.173.12.*]
    no i mamy informacje, niecierpliwi oddadzą, a sierpień nie daleko, gdyby jednak coś im z tego wyszło to przebitka x5
  • Re: Premiera Taffy Autor: ~Xxc [5.184.241.*]
    Przebitka 10000 razy
    Xdddd , tam gdzie cierpliwość to jestem
  • Re: Premiera Taffy Autor: ~Sandra [37.120.156.*]
    Jak to nie ma dziury w budżecie? W raportach same straty, długi spłacają przyszłymi zyskami (które czy będą i kiedy nie wiadomo). O dywidencie można zapomnieć na długo. Jeśli nawet wydadzą w tym roku połowę z planowanych gier (wątpliwe), to ewentualny przychód z nich przeznaczą na produkcję kolejnych. Szanse na realizację optymistycznego planu są dziś żadne.
    A miliony inwestorów palą właśnie teraz.

I jak to spółka nie ma pr? Przecież co chwilę sama wrzucasz linki do informacji prasowych które publikują w różnych mediach. Jaki więcej pr mogą mieć skoro żadnego produktu nie zrobili? Ile można się chwalić marzeniami wizjami i nazwiskami .
    W dodatku właściciel kultywuje swoją utartą tradycję, że inwestor o wszystkim dowiaduje się ostatni, na bieżąco dostaje tylko reklamy produktów ze sfery marzeń .
    To nie jest cd projekt, to firma krzak która swą markę dopiero buduje a zaufanie inwestorów zdobywa, na razie obietnicami.
    Nie wywiązywanie się z własnych zobowiązań i brak wyjaśnień to nie jest dobry początek.
    Zwlaszcza w kontekście dotychczasowych dokonań głównego właściciela, a konkretnie https://m.bankier.pl/forum/temat/7553151
    Piszę że nie ma pr bo porównuję x innymi spółkami. I mam na myśli PR gry przede wszystkim taki światowy nie lokalny.
    Strata była ale z poprzednich okresów. Ile przejadają kwartalnie ?niewiele. Raczej na gry wszystko idzie. Jak inwestor wkłada kasę to chyba nie oczekuje zwrotu 100 proc kapitału w miesiąc? Ja nie oczekuję.

Choć z drugiej strony.... Fajnie byłoby sprzedać to co mam za 12 :))
    Każdy ma jakieś wątpliwości przy inwestycjach. Ja też Jeśli u ciebie są one duże , to może sprzedaj. Raczej nie będziesz, nawet teraz na minusie.
    Widzisz. Tu nie ma pr. Akcje kupują ludzie bez tego. Może Zarząd wierzy w akcjonariat. A może nie zwraca na kurs uwagi ? Pewnie umia liczyć, bo przy tym potencjale... Spółka ma płacić dywidendy więc pomyśl ile to może za rok czy za dwa z samej dywidendy być. Tu dalej się zaczyna biznes ale tylko niektórzy znają jego wartość. :) A ogłoszenia... Jakie by nie były zawsze są przez niektórych torpedowane. Za mało źle, za dużo tez źle....
    Powiedzieli że na początku miesiąca będą infa to pewnie coś dadzą.
  • Re: Premiera Taffy Autor: ~zniewolony [84.9.191.*]
    Coz musze poczekac do jutra moze cos po tanosci chapne
  • Re: Premiera Taffy Autor: ~zxc [188.147.91.*]
    Ale mi wcale nie chodzi o rozsławianie spółki, nie obchodzi mnie kto kupuje a kto sprzedaje. O dywidendach tez na razie nie myśle. Według mnie jednym z fundamentów dobrej spółki jest informowanie akcjonariatu o tym co się dzieje w spółce. Nawet jeśli chodzi o te złe informacje... Jakby nie patrzeć jestem częścią tego biznesu i chciałbym wiedzieć co się w tym biznesie dzieje.
    Racja, ja też bym chciała wszystko o produkcji szczególnie wiedzieć.. Ale to tak troche jak byśmy chcieli by inni spełniali nasze oczekiwania.:)
    Nie wiem czy to dobrze, czy normalnie że nie dali info o przesunięciu? Może gdzieś tam w ogłoszeniach pisze "planowana" premiera, a nie ze bedzie premiera. Nie wiem ,trzeba by sprawdzić.
    Poza tym to trolować miałam a czuje się jak rzecznik zarządu prawie.:)

• Re: Premiera Taffy Autor: ~zniewolony [84.9.191.*]
    Dokladnie wiem o co ci chodzi ale nie ma takiej spolki o ktorej piszesz ,ja przynajmniej takiej nie znam
[x]
BTCSTUDIO 0,96% 0,21 2026-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.