A No to widzisz xd haha .... nie bez powodów podbiłem się pod post jak mówiłaś ze sami tu pewnie rozwodnicy itp haha....
Sim poszedł ? Czy trzymasz ...?
66 jest, trzymam. Jak zjedzie i zdecyduje sprzedać to najwyżej rozlicze z tej 12 tki z wczoraj A co powinnam coś wiedzieć ? Skorekci się do 30 i bedzie tak wisieć przez 3 miesiące? No gadaj bo ja tam całą kase na kółeczka mam....
Poobserwuje. Chyba jednak trzeba cos o tej spółce poczytać. Nie znoszę tak kupować na obietnice.... Xxc A co ty myślisz o BTC. Są podobno bufory powyżej 4 poustawiane? Dużo tu akcji masz. Nie pisz ile tylko jaki procent kapitału. Ni o skąd tu trafiłeś?. Tu mało ludzi zagląda. Spółka jeszcze niepopularna
No czytaj czytaj , ale postami na forum się nie sugeruj tylko ja do Sim mam przeczucie moje zdanie ... btc Hm jeżeli została wpompowana kasa 12,77 chyba za akcje tam wychodziło to napewno nie po to by utopić pewne jeżeli nie będzie żadnych niespodzianek to może urosnąć jak będzie poparte wynikami , produkcja itp, nie wykluczone ze może przyjść winda ++ i sypanie NC wiec wszystko może być w każdej chwili może spać spory kapitał i wywalić kurs w jedna i w druga, ja akcji 15% własnego kapitału
Ja myśle że ci to cu siedzą wiedzą że bedzie kasa. Inaczej leszcze, jak by były by juz powyłaziły. Ruchu nie ma juz dośc długo więc ci co tu sa wkalkulowali chyba to że nie ma długo ruchu i nie bedzie pewnie ze 2 tyg moze nawet... Z drugiej strony ofert na kupno tez brak... A ty jak tu się znalazłeś? Skąd info? No bo o Simie to juz od jesieni głośno było że zapisy.... ( Szczerze to miałam się zapisać ale raz że kasy nie miałam wtedy do wyrzucenia 2) To z reguły jest tak że emisja. ktoś wchodzi i jest zjazd na lata..... :)
Baju, bardzo Ci dziękuję za niezwykle profesjonalną i rzetelną rekomendację. Z całą pewnością mogłabyś być analitykiem ludzkich dusz...:) widziałam,że XXc trochę niezadowolony z BB++, bo pewnie jak każdy "samiec Alfa" wolałby AAA ;) Ale ja się dokładnie wczytałam .... i jestem pod wrażeniem tylu pozytywów ( ponadprzeciętna inteligencja, dobre wychowanie, życzliwość, poczucie humoru...:) . Jakieś tam minusiki muszą być, bo jakby teraz już dać AAA to za jakiś czas rankingu by brakło ;))) jak nam orzeł rozwinie skrzydła :)