można powiedzieć że całe moje życie inwestycyjne było powiązane z Mazgajem, pa poczatku super było na Almie ale niestety nie wyszedłem po 160 tylko po ...40 potem super na krakchemi ale zamiast sprzedać po 6zł końcówki leciały po 42gr... To jest zwykły oszust ( dlatego go tak nazywam bo niszczy włąsne firmy 1- przekazał z Krakchemi do Almy 10mln na zaliczkę pod budynek którego nie sprzedał i kasa przepadła , dobrze wiedział że Alma bankrutuje i mimo to wyciągnął z Krakchemi 10 mln, w Krakchemi miał akcje Vistuli i co z nimi zrobił - zastawił je na kredyty i dostał je za bezcen od mbanku, a pozostałe odkupił 40% taniej niż chodziły na rynku, podsumowując - działa tylko na korzyść swoją a nie akcjonariuszy).
Po tym wywodzie - zaryzykowałem znowu i wszedłem w VRG ale wiem że to ryzyko i Mazgaj robi tutaj co chce. Jak będzie chciał to będzie 4 a je nie będzie chciał to będzie i poniżej 2... W Krakchemii cała polityka ( ks Sowa, gen Janicki, min sprawiedliwości i wielu innych) przewineła się przez Radę Nadzorczą wiec ma mocne powiązania i nic mu nie będzie.
Cytat: "M.,to robi, że jak kurs jest po 4,20 to on kupuje po 3,30 a teraz kurs 2,80 a on kupuje po 2,20 , potem wali w giełdę i on sobie zarabia a kurs stoi albo spada !"
Znów nie odpisałeś! Czyli po prostu wyssałeś sobie z palca to że "wali w giełdę" akcjami skłamałeś na forum. Marynś człowiek. Szczekać łatwo i kłamać.A jak przychodzi co do czego to ... Słowem - zbłaźniłeś się. Jak się coś pisze i to srogie zarzuty to trzeba mieć na to fakty. A nie tylko własne wyimaginowane omamy w głowie.
Napisałem 3 razy, żebyś udokumentował (wkleił linki do komunikatów o sprzedaży) swoje tezy-oskarżenia. A teraz piszesz, ze nie zauważyłeś i jednocześnie dalej nie odpisujesz.
No ale jak ci sprawia ulgę podawanie nieprawdziwych informacji i fluganie na innych to proszę rozładowuj sobie emocje :))))) Każdy to tu widzi.
Natomiast Ty się zbłaźniłeś doszczętnie :) Wiedziałem, że niczego nie przedstawisz bo nie było komunikatów które podbierałyby jakkolwiek twoje oskarżenia. Podajesz jakieś tezy a żadnego komunikatu informacji do nich nie podałeś.
Dobra nie pisz, szkoda twojej miejscowości, wstyd na calą wieś, wystarczy sprawdzić kiedy kto kupował, ale takim jak ty trzeba wszystko podać na tacy, bo Internet to wielka tajemnica.
No pokaż pokaż informację o wywalaniu w rynek :D:D:D Bzdury gadasz, póki co komunikaty o zwiększaniu udziałów.
Paplać głupoty bez poparcia to nawet dzieciak potrafi.
Ale dobrze - pisz sobie źle o spółce jak tak ci kazano, nawet wymyślaj większe kłamstwa. Jeszcze bardziej utwierdzam się, że kurs kontrolowany i akcje dalej zbierane tak jak to dotychczasowe komunikaty i fakty wskazują.
Minęły ponad 2tyg. i dalej widać jak akcje są zbierane Mimo tego co poniektórzy wypisywali wprowadzając w błąd np. że pan Mazgaj wali w rynek to kolejny komunikat że zwiększył udział.
Realnego free foat z każdym dniem ubywa. Niedługo zostanie "garstka" akcji. Każdy sobie dalej wyciągnie wnioski...