• Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Szok [5.184.97.*]
    Panowie nie zasmiecac tu watku swoimi przemysleniami TO JEST WATEK AT
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Szok [5.184.97.*]
    Tylko jeszcze taka jedna sprawa mialo byc domkniecie luki na 4.8 a tu leci dalej na dol
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Kkk [37.248.210.*]
    No przecież masz domkniecie jutro gora możemy się zalozyc mówiłem ci że wywaliles w dolku
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~marcin [91.201.122.*]
    mam pytanie do Misia , ile lat zdobywa sie takie doświadczenie ? szacunek
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~rozsadny [212.180.215.*]
    Jeden z nielicznych co konkretnie na forum sie wypowiada
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.44.*]
    Witam
    262k pakiet przejety przy czyszczeniu ! odlesczanie pelna para, pieknie ktos zebral, 4-420 gryzione.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~olo [77.252.63.*]
    Gratuluje
    Witam
    117k kolejny ladujacy ! idzie up
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Szujaat [31.60.232.*]
    Eee TECHNIK.. LUKA NA 4.8 DOMKNIETA ALE JESZCZE LUKA CHYBA NA 4 BYLA.. I GDZIE TEN OPOR NA 8.5 WIDZISZ?? WEZ SIE CHLOPIE NIE OSMIESZAJ SKASUJ TEN WATEK I ZALOZ NOWY. I PRZEPROS.. HAHA..
    Ty nie pisz ile jest zbierajacych tylko napisz jakie sa wywalane pakiety.. Jeszcze dzis 3 z przodu...
    i po co ten hejt , nie pasuje to nie pisz
    No czytam too.. I ktos chyba musi zareagowac nate brednie.. Jak sie uda to trafie... Teraz juz wiem ze nie ma co tu wchodzic i czytac tych bredni.. No i skrzynki whiski nie bedzie.
    Witam
    No to jedziemy ponad 5zl
    Dnia 2020-04-08 o godz. 09:49 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > No to jedziemy ponad 5zl

Witam
    Pisalem :D cel znacie 8,53 obecnie 5.7, idzie info
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Zbik [31.0.126.*]
    Tu jeszcze zagrają. MIS co sądzisz o BEP?
    Dnia 2020-04-08 o godz. 11:51 ~Zbik napisał(a):
    > Tu jeszcze zagrają. MIS co sądzisz o BEP?

Witam
    Zagraja. BEP? jasna sprawa w 2 poziomach zbierane 93-96 i 1-103, dla mnie jasnosc ze ida tam infa i szarpnie mocno.
    Siedzę tam wyłącznie na shorta, bo znam tą spółkę i wiem, że nie przepuszczą okazji do podbitki, a realnie czekam na zjazd na biomed, gdzie chciałbym dobrać na longa.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Tomani [91.145.154.*]
    Na biomed już był zjazd.
    Wiem, ale liczę na kreatywność. Bardzo rozchwiali papier więc czekam spokojnie
    Witam
    No i swietnie, teraz ilu rozumie uchwaly?? emisja dla Januarego
    taka uchawała ? czyli dobrze

Witam
    zbieranie odpalone, cel 5.70 na teraz/krotko
    Obawiam się, że trzeba grać mniejszymi pakietami, bo tu może być docelowo dużo wyżej
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Szok [31.60.245.*]
    JUZ SIE NIE OSMIESZAJ JEDEN Z DRUGIM HAHAHAHA.. MIS.. DALES JUZ POPIS DOBRY.. SKASUJ TEN WATEK I NIE PAJACUJ.. POJECIA NIE MASZ
    A ty sprzedaj i wyłącz kompa bo zawału dostaniesz
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Kkk [37.248.208.*]
    Oddał wczoraj i płacze po z 5kola zostało 3,5
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Etri [83.10.126.*]
    MIS 5.70 dalej aktualne? Pójdzie w górę?
    Dnia 2020-04-08 o godz. 15:41 ~Etri napisał(a):
    > MIS 5.70 dalej aktualne? Pójdzie w górę?

Witam
    B/z trzeba wyczekac az wytrzepia, nowy zarzad zbiera
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~abc [77.65.105.*]
    Jak potoczy się kurs w tym tygodniu? Bo ja tutaj bez konkretnego impulsu ze strony zarządu widzę wciąż same spadki. Spekula wygasa
    MIS i jakie spostrzeżenia po sesji? Ostro pod koniec poleciało. Będę wdzięczny za odpowiedź bo jedynie ten wątek prezentuje jakiś poziom, nie to co reszta tego forum...
    Dnia 2020-04-08 o godz. 17:15 ~Etri napisał(a):
    > MIS i jakie spostrzeżenia po sesji? Ostro pod koniec poleciało. Będę wdzięczny za odpowiedź bo jedynie ten wątek prezentuje jakiś poziom, nie to co reszta tego forum...

Witam
    W mojej ocenie z tego co widzialem poprostu zasiano panike i jest tu masa leszcza niestety, jest czyszczenie co juz pisalem, zarzad skupuje, wskakiwac zaczely pakiety po 4zl + troche wyzej jeszcze, technicznie gotowe do upa, noga na noge cel jest znany na chwile obecna zakres 557-570 zas ogolny ok 8.5, czekamy na dalsze infa zw z korona + przejeciami Januarego, prywatna emisja akcji dla Januarego, takze info ok. 200k na ok 4zl przejete przeszlo.
    MIS dzięki! Też pod koniec widziałem spore pakiety na kupno w okolicach 3.9/4, choć nie powiem do śmiechu mi po obecnej sesji nie ma. Poczekamy do jutra.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~GoldMan0158 [89.64.32.*]
    Mis co myslisz jak to january rozegra? Czy jego spolka Jrh na tym zyska mam na mysli dodatkowe pakiet akcji. Z gory dziekuje za merytoryczna odp.
    Dnia 2020-04-08 o godz. 18:27 ~GoldMan0158 napisał(a):
    > Mis co myslisz jak to january rozegra? Czy jego spolka Jrh na tym zyska mam na mysli dodatkowe pakiet akcji. Z gory dziekuje za merytoryczna odp.

Witam
    Odp na to pytanie wczesniej, emisja dla kogo?
    Moim zdaniem czekamy na kolejna spolke zw z korona ktora dolaczy do stajni jrh.

• Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~GoldMan0158 [89.64.32.*]
    Mis chodzi mi o to zagranie z rozwodnieniem akcji
    Gdyby tak bylo to spolka Jrh zyska i to ogromnie
    synerga to w zamysle prezesa ma byc spolka biotechnologiczna co myslisz?. To był by numer to groszowka hihi
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.42.*]
    Witam
    PIsalem wam noga na noge nie dac sie odleszczyc i zbierac !

Emitent informuje, że w dniu 9 kwietnia 2020 roku powziął informację, że spółka New Lab Systems sp. z o.o. we współpracy z zespołem Genxone S.A. przygotowała projekt polegający na utworzeniu i wyposażeniu mobilnego laboratorium diagnostycznego 2 klasy bezpieczeństwa (BSL-2) w pawilonie. Takie laboratorium o powierzchni ok. 50 m 2 będzie mogło być instalowane w dowolnym miejscu z dostępem do mediów oraz Internetu. Z tego względu będzie można je uruchomić w miejscowościach, w których będą występować ogniska epidemii, np. na parkingu przy placówce medycznej czy domu spokojnej starości. Po ustaniu konieczności wykonywania testów na obecność koronawirusa SARS – CoV – 2 w danym miejscu, laboratorium będzie mogło być przetransportowane w inne miejsce. Szacowany koszt 1 laboratorium wynosić będzie ok. 750 000 zł netto (w tym budowa oraz wyposażenie w sprzęt do diagnostyki). Spółki szacują, że wydajność laboratorium w podstawowej wersji będzie wynosić do 350 próbek na dobę. Projekt jest odpowiedzią na brak w wielu miejscowościach laboratoriów wykonujących testy na obecność koronawirusa SARS-COV-2.,.Umożliwi także w razie potrzeby czasowe zwiększanie przepustowości już działających laboratoriów. Emitent na współfinansowanie projektu zamierza przeznaczyć środki z uchwalonej emisji akcji serii C.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Kkk [37.248.208.*]
    Zgadza się tam jazgot ztratowanych leszczy ale coś zaczynają robic będzie ok cierpliwosc
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Etri [83.10.234.*]
    MIS zasięgi twoim zdaniem zostają takie same jak wczoraj czy coś się zmienia?
[x]
MEDCAMP 4,76% 0,66 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.