Eee TECHNIK.. LUKA NA 4.8 DOMKNIETA ALE JESZCZE LUKA CHYBA NA 4 BYLA.. I GDZIE TEN OPOR NA 8.5 WIDZISZ?? WEZ SIE CHLOPIE NIE OSMIESZAJ SKASUJ TEN WATEK I ZALOZ NOWY. I PRZEPROS.. HAHA..
No czytam too.. I ktos chyba musi zareagowac nate brednie.. Jak sie uda to trafie... Teraz juz wiem ze nie ma co tu wchodzic i czytac tych bredni.. No i skrzynki whiski nie bedzie.
Siedzę tam wyłącznie na shorta, bo znam tą spółkę i wiem, że nie przepuszczą okazji do podbitki, a realnie czekam na zjazd na biomed, gdzie chciałbym dobrać na longa.
MIS i jakie spostrzeżenia po sesji? Ostro pod koniec poleciało. Będę wdzięczny za odpowiedź bo jedynie ten wątek prezentuje jakiś poziom, nie to co reszta tego forum...
Dnia 2020-04-08 o godz. 17:15 ~Etri napisał(a): > MIS i jakie spostrzeżenia po sesji? Ostro pod koniec poleciało. Będę wdzięczny za odpowiedź bo jedynie ten wątek prezentuje jakiś poziom, nie to co reszta tego forum...
Witam W mojej ocenie z tego co widzialem poprostu zasiano panike i jest tu masa leszcza niestety, jest czyszczenie co juz pisalem, zarzad skupuje, wskakiwac zaczely pakiety po 4zl + troche wyzej jeszcze, technicznie gotowe do upa, noga na noge cel jest znany na chwile obecna zakres 557-570 zas ogolny ok 8.5, czekamy na dalsze infa zw z korona + przejeciami Januarego, prywatna emisja akcji dla Januarego, takze info ok. 200k na ok 4zl przejete przeszlo.
MIS dzięki! Też pod koniec widziałem spore pakiety na kupno w okolicach 3.9/4, choć nie powiem do śmiechu mi po obecnej sesji nie ma. Poczekamy do jutra.
Dnia 2020-04-08 o godz. 18:27 ~GoldMan0158 napisał(a): > Mis co myslisz jak to january rozegra? Czy jego spolka Jrh na tym zyska mam na mysli dodatkowe pakiet akcji. Z gory dziekuje za merytoryczna odp.
Witam Odp na to pytanie wczesniej, emisja dla kogo? Moim zdaniem czekamy na kolejna spolke zw z korona ktora dolaczy do stajni jrh.
Mis chodzi mi o to zagranie z rozwodnieniem akcji
Gdyby tak bylo to spolka Jrh zyska i to ogromnie
synerga to w zamysle prezesa ma byc spolka biotechnologiczna co myslisz?. To był by numer to groszowka hihi
Witam PIsalem wam noga na noge nie dac sie odleszczyc i zbierac !
Emitent informuje, że w dniu 9 kwietnia 2020 roku powziął informację, że spółka New Lab Systems sp. z o.o. we współpracy z zespołem Genxone S.A. przygotowała projekt polegający na utworzeniu i wyposażeniu mobilnego laboratorium diagnostycznego 2 klasy bezpieczeństwa (BSL-2) w pawilonie. Takie laboratorium o powierzchni ok. 50 m 2 będzie mogło być instalowane w dowolnym miejscu z dostępem do mediów oraz Internetu. Z tego względu będzie można je uruchomić w miejscowościach, w których będą występować ogniska epidemii, np. na parkingu przy placówce medycznej czy domu spokojnej starości. Po ustaniu konieczności wykonywania testów na obecność koronawirusa SARS – CoV – 2 w danym miejscu, laboratorium będzie mogło być przetransportowane w inne miejsce. Szacowany koszt 1 laboratorium wynosić będzie ok. 750 000 zł netto (w tym budowa oraz wyposażenie w sprzęt do diagnostyki). Spółki szacują, że wydajność laboratorium w podstawowej wersji będzie wynosić do 350 próbek na dobę. Projekt jest odpowiedzią na brak w wielu miejscowościach laboratoriów wykonujących testy na obecność koronawirusa SARS-COV-2.,.Umożliwi także w razie potrzeby czasowe zwiększanie przepustowości już działających laboratoriów. Emitent na współfinansowanie projektu zamierza przeznaczyć środki z uchwalonej emisji akcji serii C.