Na razie na szybko po przeczytaniu części raportu: 2.288 - spadek przychodów, pomimo "pandemii" i tak wygląda to dobrze. przychody w II kwartale 18.214 3.789 - spadek zobowiązań długoterminowych 5.616 - spadek zobowiązań krótkoterminowych, co jeszcze bardziej cieszy
Pozycja netto też wygląda dobrze i w skonsolidowanym i w jednostkowym
Nie wiem po co to Lipka trzyma dalej na tej bananowej. Zapłacił by wk i oddali by mu resztę tych śmiesznych akcyjnej. A tak to taka spółka widmo. Nie męczył by się z raportami itp. Handluje sam ze sobą, żeby go nie wywalili na 2 fixy. Żenujący spektakl Panie Lipka...
Dnia 2020-09-17 o godz. 15:06 ~Xxx napisał(a): > Nie wiem po co to Lipka trzyma dalej na tej bananowej. Zapłacił by wk i oddali by mu resztę tych śmiesznych akcyjnej. > A tak to taka spółka widmo. Nie męczył by się z raportami itp. Handluje sam ze sobą, żeby go nie wywalili na 2 fixy. Żenujący spektakl Panie Lipka... >
U mnie wszystko ok, dziękuję. Nie mówię, że się w pełni nie zgadzam z tym co piszesz, bo trzeba oddać, że rynkowo Kompap jest zostawiony sam sobie i ręki prawdziwego gospodarza to tutaj nie widać.
Dnia 2020-11-11 o godz. 22:04 ~Xyz napisał(a): > Jak tam u was Kompapowicze? Zarobieni? Z sentymentu zaglądam. Kiedy lipka wykończy zdejmie to z parkietu???
U mnie przynajmniej wszystko w porządku, dziękuję. Lekko zarobieni po wypłacie z zysku, podaż się kończy przed 8 i przygotowujemy się do następnej półki cenowej.
Dnia 2020-11-17 o godz. 09:05 ~radek79 napisał(a): > Dnia 2020-11-12 o godz. 08:39 ~xxx napisał(a): > > I tak od dekady przeskakuje... > > Tak jak pisałem wcześniej kolejna półka cenowa przed nami ... >
Dnia 2020-11-25 o godz. 13:30 ~radek79 napisał(a): > Dnia 2020-11-17 o godz. 09:05 ~radek79 napisał(a): > > Dnia 2020-11-12 o godz. 08:39 ~xxx napisał(a): > > > I tak od dekady przeskakuje... > > > > Tak jak pisałem wcześniej kolejna półka cenowa przed nami ... > > > > Akcji poniżej 9 zł brak ...
Wygląda, że akcji brak nawet między 9, a 10 zł ...
Dnia 2020-12-02 o godz. 10:04 ~Nowy napisał(a): > Kamil no to zaszalałeś :) Ja to w porywie optymizmu obstawiam wycenę taką, jak z przed kilku dekad, a Ty to już „sky is not the limit” :):):) >
Fundamenty pod wycenę na poziomie 2x,xx powoli się zawiązują, pod wycenę sprzed 20 lat czyli poziom 3x,xx trzeba jeszcze sporo betonu zalać ... ;-)
Rynek przesuwa się w stronę spółek wartościowych, a nie wzrostowych. Kompap powinien na tym zyskać, bo ma fundamenty, a przez lata był po macoszemu traktowany