Enigma, wice co kilka miesięcy sprzedaje parę kilo akcji i to niestety w dołku. Może potrzebuje na swoje wydatki. Generalnie nie ma co demonizować tego. Zresztą teraz jakby chciał sprzedawać to lepiej mu poczekać jak kurs urealni wartość spółki i dopiero.
Zubrzyk, dużo ludzi może kierować się twoimi wpisami, to może trochę pokory. Dla mnie też jesteś naganiaczem mimo to, że trzymasz jakiś poziom i używasz prawdziwych argumentów. Nie ma takich mocnych, że może powiedzieć, że będzie tego dnia 6 czy 5. I nie przeceniaj się. Zresztą kto cie wie czy nie pozbyłeś się towaru w okolicy 6zł, bo pisać można wszystko.
Wiesz kto to jest naganiacz? Osoba, która wciska podejrzane akcje po to aby móc sprzedać drożej. Zubrzyk ani razu nie napisał "kupujcie". Owszem promował. Promował dobrą spółkę i ci których wdg Cb "nagonił" zarobili :)
jakiego naganiacza cwelu! Zobacz kiedy przybylem tutaj na poklad! latwo pisac na Zubrzyka jak spada kurs a kto wytrzymal teraz nie musi ustawiac sie w kolejce! Dalej bede pisal tylko na zamknietym temacie z kolegami bo nie mam zamiaru dyskutowac z taka holota jak ty! Michlesz sie wysypal juz wiec moze nie ma kto sypac wiecej no chyba ze znowu sie uaktywni maklerek z fundu! Ale ja na to wplywu nie mam a firme rozlicza sie z dzialan i strategii!
Zubrzyk, dla mnie jesteś nadętym dupkiem, takich niby wszechwiedzących było tu wielu. Ty może zarobisz, ale ci wszyscy, którzy cię słuchają już nie koniecznie.
TESGAS - Witam na Pokladzie! Autor: ~zubrzyk100 [204.44.25.*] 2020-01-15 10:02 Opublikowano przy kursie: 3,42 zł , zmiana od tamtej pory: 65,20%
GEOTRANS - tylko ten rok, SCOPE ponad 100%! Autor: ~zubrzyk100 [88.156.138.*] 2020-01-01 11:40 Opublikowano przy kursie: 8,85 zł , zmiana od tamtej pory: 112,43% https://www.bankier.pl/forum/temat_nauka-ma-czar-poznawczy,34528395.html
Nie obchodzi mnie żaden robal i inni. Już napisałem, co o tobie myślę, nie jestem twoim fanem, a i nie śledzę szerzej twojej twórczości na forum, dla mnie udowodniłeś kim jesteś na Tesgas. Nie mam zamiaru więcej odnosić się do twoich wpisów.
Dnia 2020-01-31 o godz. 10:36 ~MS napisał(a): > Zubrzyk, dla mnie jesteś nadętym dupkiem, takich niby wszechwiedzących było tu wielu. > Ty może zarobisz, ale ci wszyscy, którzy cię słuchają już nie koniecznie.
MS ----znikaj stąd i to daleko,bo jak cię dorwiemy,to oberwiesz za Zubrzyka i od nas na wszelki wypadek.Paszoł won,PAniał!!!!!!!!!!!!!!!!
znacie Figene z OZE? co ciekawe nie można tam dodawać wątków, niezły trik żeby ludzie nie wiedzieli o spółce... ma wejść na gpw, ma płacić dywidendy w 2012, trwa insider trading, może pójść o 1000% jak geotrans zerknijcie czy warto https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-tu-sie-w-ogole-cos-dzieje,33035625.html