Witam nie chciałbym zapeszyc bo różnie bywało, ale mam kontakt z FKD poszedłem na układy i podobno dziś mam
Otrzymać zaległe odsetki o czym
Natychmist obligatariuszy powiadomię.
Posiadacz, przestań płakać, nie da się czytać Twoich postów. Gdyby Ci rzeczywiście zależało na odzyskaniu pieniędzy, to byś nie robił czarnego PR na forum.
Initat, nie cierpię czytać takich wpisów jak twoje w stylu, że gdyby nam zależało na odzyskaniu pieniędzy to ... Ku..wa, nam właśnie zależy na odzyskaniu pieniędzy, niech je oddadzą i będą mieli święty spokój z nami.
Oddają swoim.
Ta spółka niezasługuje na dobry PR.
Na wszystko trzeba zasłużyć. Wy panikujecie i na mnie zwalacie nieudolne zarządzanie.
My wierzylismy w tą spółkę my jej daliśmy na rozwój środki, a wy to tylko gracze na akcjach.
Bierzcie do wora akcji ile chcecie bo już niebawem w setkach tysięcy będą wam sprzedawać poniżej 10 groszy...sami zobaczycie.
Mnie nie interesuje czy spolka upadnie czy nie ja swoje pieniądze odzyskam... W styczniu już czasu ode mnie niedostaną. W styczniu działamy na pełną skalę.
Pisać nie pisać nie wiadomo
Jak interpretować obecną
Sytuację mięśni mówią że jest be drudzy widzą szansę
na dzień dzisiejszy ja również
Jestem za danie czasu FKD.
Jeżeli w FKD pracują sami ignoranci i amatorzy to niech przynajmniej uczą się na przykładzie innych Spółek. Za wzór mogę podać w tej chwili Merlin Group S.A. - pełna informacja, odsetki na czas, wykup na czas, nie muszę dzwonić po Zarządach czyli żadnych problemów w ciągu 2 lat. Mogę z czystym sumieniem wystawić im najwyższą ocenę. Na ich tle FKD wygląda jak zbieranina przypadkowych ludzi z ulicy nie znających się na swojej robocie ;(
AW, wnioskuję że nie odzyskałeś ani złotówki. W takim razie nie wiem skąd u ciebie tak nagła zmiana zdania odnośnie Spółki. Nie płacą od ponad roku, nie wykupili Obligacji, nie zwrócili nawet złotówki, nie zaproponowali nic w celu rozwiązania napiętej sytuacji - skąd ta zmiana ? Podobnie jak Posiadacz, czekam do końca roku - później uruchamiam Kancelarię. Trudno poniosę koszty, ale będę próbował je przerzucić na FKD. Samych odsetek mam już prawie na 10 koła.