Złożyłem osobiście zawiadomienie do prokuratury po czym dostałem odmowę. Dzięki Panu Michałowi sprawa ruszyła, w tamtym tygodniu dostałem pismo o wszczęciu dochodzenia. Możesz nazywać ich jak chcesz, ale w końcu się coś dzieje, a nie jak dotychczas stałem w miejscu.
ja proponuję kontaktować się na maila piramidy@dzienniksledczy.pl . Troche sie czeka na odpowiedz, ale nawet moj adwokat byl pod wrazeniem. Ogromna wiedza i maja naprawde dobre rozwiazania. My z zona jestesmy bardzo zadowoleni.
Jak ktos jest zainteresowany dolaczeniem do grupy to zapraszam do kontakt rysiek.sulim@gmail.com W Optimie mam zainwestowane 300 tys, nie odpuszcze draniom. Jest juz nas spora grupa, im nas wiecej tym lepiej!
Wszyscy chyba w tym momencie czekamy na założenie jakiekolwiek grupy w mediach społecznościowych, abyśmy mogli wspólnie pozyskiwać jakiekolwiek informację oraz móc podejmować odpowiednie działania. Jeżeli już nie w celu odzyskania pieniędzy to nawet, aby złodzieje nie pozostali bezkarni
ten wojciech k. to już kilka bankructw zaliczył. regularnie nie płaci. taki sposób na biznes. inwestycja na starowiślnej w krk też skończyła się komornikiem i parę innych w zakopanem. tylko prokuratura może pomóc i to tylko wyższe instancje trzeba uderzyć do ziobry
Gdyby ktoś z Państwa obligatariuszy OPTIMY i Państwa Kurowskich chciał zobaczyć na co poszły ich pieniądze teoretycznie niby na upadającą rezydencje Gubałówka przeznaczane a nie na np hotel w Wawie to proszę:
Jeśli kogoś to interesuje, to Optima: - złożyła w sądzie w Krakowie wniosek o restrukturyzację, który od miesięcy wisi i czeka na rozpoznanie - ma zajęte ruchomości / wyposażenie Rezydencji Gubałówka, które czeka na licytację komorniczą - próbuje zwalczać licytację nieruchomości w Zakopanem i okolicach, ale już kończą jej się możliwości i zaraz to też będzie licytowane.
Tak że jeśli do tej pory ktoś nie zawalczył o odzyskanie pieniędzy, to za miesiąc już może być za późno.