Dnia 2019-09-24 o godz. 16:14 ~westors napisał(a): > wszystko do 1 zeta to okazja warrenku > nie bądż taki pewny siebie i zarozumiały
Ja nie jestem zarozumiały tylko wyciągam wnioski dla normalnego akcjonariusza aż nadto widoczne. Jeszcze raz ci napiszę jak to dalej dla ciebie promocja to wywalaj co masz i ładuj do wora ile się da. No chyba że już się zapakowałeś po uszy i teraz trzęsiesz portkami ale się do tego nie przyznasz. Rozumiem tych "starych" akcjonariuszy - oni się zapakowali jak jeszcze można było miec nadzieję że Janek to jednak prezes z krwi i kości. Teraz jak uważasz że on to dopnie to sam sobie jesteś winny. Ładuj więc do wora i nie czytaj tych co zostali na peronie i teraz kwiczą ;) Jak już się zapakowałeś (wszystko na to wskazuje) to na kolanka i pomodlić się żeby tym razem było inaczej - kto wie może gorliwą modlitwą uda ci sie nawet coś zarobić.
Dnia 2019-09-25 o godz. 09:38 ~Warren napisał(a): > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:33 ~westors napisał(a): > > A promocja wciąż trwa > > wsiadaj warrenku bo będzie za póżno :) > > He he he nie jestem świnia więc oddam ci moje miejsce w pociągu. Rozsiądź się w 1 klasie wygodnie i wio ;) >