Jeśli tu jeszcze jesteś kolego Anonymus to prosił bym: -czy planowane przejęcie Lotosu przez Orlen ma jakiś związek z Petrolinvestem? -czy państwo polskie/spolki państwowe mogą być inwestorem lub też partnerem Petrola? Z góry dziękuję.
Tzn po mojemu bedzie debiut z wycena podobna do novagielda tj zamkniecie =- 2zl aaa i pewnie jeszcze emisja akcji na dzialalnosc z PP dla obecnych akcjonariuszy, i jak marzyciele ? zadowoleni? tak panstwo polskie rzad bierze udzial wraz z amerykanami w miami , a tu sie okaze ze zaczna prezesi informowac co sie dzieje zeby kase wyciagnac na dzialalnosc buuuaahahaha , to lepiej jak niech nie wraca przynajmniej mamy piekne marzenia .
Dziwnie się pozycjonowało moje pytanie więc powtórzę.
Czy to SPV dla OIL to będzie ta spółka, o której mówiło się, że nią będzie i że prawdopodobnie zadebiutuje na LSE (AIM)? Myślę, że wiesz o co mi chodzi, ale nie operujmy nazwami, bo po co. :)
A teraz pytanie bomba.Czy zwołanie NWZA w listopadzie 2019 może okazać się tak wiarygodne,jak w roku 2017 poznanie w ciągu 2 mc inwestora spolki celowej?
Dnia 2019-09-19 o godz. 23:56 ~Anonymous napisał(a): > @Eskimos NWZA odbędzie sie 11.2019 > > > > Znasz procedurę, zatem wkrórce się dowiesz. > > > > Inwestor z 2017.. to zupełnie inna historia
aaa inwestor był typu Conwell ,,chciałabym ale się boję,,można by napisać było dwóch inwestorów ten prawdziwy z Spv i ten medialny publiczny pod publikę dla tych nie rozgarniętych
Dnia 2019-09-19 o godz. 23:46 ~Anonymous napisał(a): > @Eskimos tak, OTG będzie przygotowywane dla inwestora.
@Anonymus. Co znaczy że BEDZIE PRZYGOTOWANE? OTG było ponoć gotowe już w chwili podpisania tzw Ramówki w 2015 Czy wyciągneliście jakies wnioski? Co dokładnie musi być spełnione żeby nie popełnić wtopy po raz wtóry?
Dnia 2019-09-26 o godz. 11:40 ~alkoholik napisał(a): > Dnia 2019-09-19 o godz. 23:29 ~Anonymous napisał(a): > > @Nd to rynek wyceni wartość akcji, pierwszy krok to uruchomienie EMBA. > > jak rynek to wyceni skoro akcje nie będą notowane?
Poczytaj wszystkie odpowiedzi to będziesz wiedział jak !!