• Re: myszowaty Autor: spock55 [62.69.247.*]
    Kto to wielki imperator?
  • Re: myszowaty Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Dnia 2019-09-09 o godz. 10:11 ~plugawy napisał(a):
    > Natomiast wielki imperator i wielu innych ani drgneli i popłynęli na samo dno ponosząc olbrzymie straty finansowe. Przypominając sobie wasze relacje z imperatorem wątpię aby było ci go żal, aczkolwiek może się mylę i wykażesz się empatią i miłosierdziem

Moje zapasy empatii są ograniczone i na miso mi jej już nie styknie. Ale widzę pewien pozytyw takiej sytuacji. Otóż znając z forum gwałtowność, a nawet pewną brutalność objawiającą się w postach oberfuhrerka, "nie da się wykluczyć" (mój ulubiony cytat z tfurczości Jana z Sędziszowa) że Jasiowi nie będzie dane w spokoju spożywać owoców swojej wieloletniej, ofiarnej pracy we Fluidzie. Gdybym miał obstawiać to położyłbym kasę na to, że imperator sprawy nie zostawi - stracić kasę to jedno, ale mieć świadomość że się zostało ordynarnie wydymanym to może być trudne do zniesienia.
  • Re: myszowaty Autor: ~plugawy [5.173.1.*]
    Hahaha i znów tobie powiem że jak go znam z dawnych lat to tygrysi nos i tym razem cię nie myli
  • Re: myszowaty Autor: ~tom [62.69.247.*]
    Dnia 2019-09-09 o godz. 11:23 ~plugawy napisał(a):
    > Hahaha i znów tobie powiem że jak go znam z dawnych lat to tygrysi nos i tym razem cię nie myli

Aaaa miso - w istocie brutalny gość. W sumie dobrze by się stało gdyby chociaż raz Zarząd spółki z NC beknął za swoje kłamstwa - więc pozostaje mi kibicować. W końcu po coś tego nowego do RN wcisnęli wbrew prezesowi.
  • Re: myszowaty Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Dnia 2019-09-09 o godz. 11:30 ~tom napisał(a):

> Aaaa miso - w istocie brutalny gość. W sumie dobrze by się stało gdyby chociaż raz Zarząd spółki z NC beknął za swoje kłamstwa - więc pozostaje mi kibicować. W końcu po coś tego nowego do RN wcisnęli wbrew prezesowi.

Nie sądzę aby nowy członek RN cokolwiek zmienił w kwestii pociągnięcia Jasia do ewentualnej odpowiedzialności przed sądem Kraju Nadwiślańskiego. W mojej ocenie jedyna sprawa, za którą można by Jasia ciągać po sądach, to emisja akcji sparowana z pożyczką (niespłaconą) z II połowy 2013 w powiązaniu ze zbyciem w tym samym czasie przez familię na rzecz FRI akcji spółki wydmuszki czyli Fluid Corporation SA. Ale - nawet gdyby udało się udowodnić działanie w konflikcie interesów, to realnie za to max 1 rok i do tego w obowiązkowo w zawiasach.
    Teza końcowa jest taka, że kiedy do wyzerowanych potentatów dotrze świadomość że mogą Jasiowi zwyczajnie skoczyć, może to ich skłonić do poszukiwania rozwiązań niekonwencjonalnych ...

Dnia 2019-09-09 o godz. 11:52 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-09-09 o godz. 11:30 ~tom napisał(a):
    >
    > > Aaaa miso - w istocie brutalny gość. W sumie dobrze by się stało gdyby chociaż raz Zarząd spółki z NC beknął za swoje kłamstwa - więc pozostaje mi kibicować. W końcu po coś tego nowego do RN wcisnęli wbrew prezesowi.
    >
    > Nie sądzę aby nowy członek RN cokolwiek zmienił w kwestii pociągnięcia Jasia do ewentualnej odpowiedzialności przed sądem Kraju Nadwiślańskiego. W mojej ocenie jedyna sprawa, za którą można by Jasia ciągać po sądach, to emisja akcji sparowana z pożyczką (niespłaconą) z II połowy 2013 w powiązaniu ze zbyciem w tym samym czasie przez familię na rzecz FRI akcji spółki wydmuszki czyli Fluid Corporation SA. Ale - nawet gdyby udało się udowodnić działanie w konflikcie interesów, to realnie za to max 1 rok i do tego w obowiązkowo w zawiasach.
    > Teza końcowa jest taka, że kiedy do wyzerowanych potentatów dotrze świadomość że mogą Jasiowi zwyczajnie skoczyć, może to ich skłonić do poszukiwania rozwiązań niekonwencjonalnych ...
    >

A gdyby mu udowodnili że bezczelnie kłamał w komunikatach i wielokrotnie łamał przepisy MAR? Może pozwy cywilne?
  • Re: myszowaty Autor: ~westors [83.4.77.*]
    ŁOŁ znowu wymiana myśli łałtorytetów ,tuzów intelektu latryniarskiego. Sierściuch tiger to pewnie całą noc siedział w encyklopedii żeby tekst poprawnie gramatycznie napisać.I po co ci to myszowaty tigerze Nie ośmieszaj się dalej(:(:(:
    Dnia 2019-09-09 o godz. 11:37 ~westors napisał(a):
    > ŁOŁ znowu wymiana myśli łałtorytetów ,tuzów intelektu latryniarskiego. Sierściuch tiger to pewnie całą noc siedział w encyklopedii żeby tekst poprawnie gramatycznie napisać.I po co ci to myszowaty tigerze Nie ośmieszaj się dalej(:(:(:

Westors, za to żeś taki wiernym psiakiem prezesa i jego dzielnego Robina (znaczy vice) chętnie ci za darmo sprezentuję worek biowęgla za czasów jak jeszcze Sędziszów coś tam uwęglał. Podaj maila do kontaktu. Został mi karton i szkoda wyrucić.
  • Re: myszowaty Autor: ~ABW [83.4.77.*]
    myszowaty zmień poglądy,nawróć się
    Dobrze ci radzę(:
  • Re: myszowaty Autor: ~wiemy [83.4.77.*]
    myszowaty dziś działa pod innym nickiem
  • Re: myszowaty Autor: ~vito [176.109.165.*]
    18 gr
    rzeczywiście nie miał racji....
    trup już nie wstanie
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »