• Re: Tygodniowy - Technicznie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    A gdybyśmy taki oto plan sobie wymyślili na te 2 najbliższe tygodnie ( dokładniej to chyba półtora tygodnia :) :) )

link

i gdybyśmy powiedzieli - że jeśli w tym tygodniu nie osiągniemy nowego minimum kursu i sesja 07.11 oraz 08.11 osiągną wolumen ponad 6 tys sztuk to kurs minimalny w tym roku już jest za nami ..???

to co nam AUTOR na to odpowie ?? :) :) :) :)
    AUTOR przemówił ..

mam was w du....... i realizuje swój plan :) :) :)
    pozytyw taki, że mamy odpowiedź - potwierdzenie kto kupuje i kto sprzedaje - ulica ???? :niestety nie ... - AUTOR przewala z lewej do prawej z prawej do lewej "kieszeni"
    obrót 84 sztuki słownie osiemdziesiąt cztery - chyba rekord :) :) z przewidywanych ponad 6000 szt .. współczuje tym co mają obecnie parę tysięcy akcji ..przy takim obrocie ja swoje resztki musiałbym przez tydzień sprzedawać :) :)
    no cóż sesja dzisiejsza potwierdziła to co napisałem wczoraj .. wiec analizę z dnia 06.11 możemy se wsadzić do ......... kosza delikatnie pisząc .. dwie ostatnie sesje zamiast pokazać silę waloru potwierdziły jego słabość, a może raczej siłę AUTORA tragikomedii pod tytułem T-Bull_bull_bull_bull
    czyli : dobra informacja to zła informacja, zła informacja to jeszcze gorsza informacja, brak informacji to brak obrotu,

link

analiza na dwa kolejne tygodnie ale niestety zakryta ... odkryjemy oficjalnie w piątek oby również z dopiskiem - DO KOSZA bo kompletnie mi sie nie podoba .. chyba że ktoś rozszyfruje sobie wcześniej jak to podejrzeć :) :)
    zgodnie z obietnicą skoro nikt nie rozszyfrował odkryjemy tę ostatnią analizę na 2 tygodnie ..niestety dopisku " DO KOSZA "
    nie będzie :( :( :(
    (należało w linku zmienić ostatnią cyfr czyli 1 na cyfrę 0 ) :) :)

link

hhhmmmm....
    Jak widać ( co jest aż zadziwiające) AUTOR zagrał pod kreski ..w piątek na zakończenie tygodnia "pomacał" delikatnie opór dziś na początek tygodnia przetestował w punkt iiiiiiii... zrobił BĘC nawet nie próbując go złamać ..bbbbuuuuu ...
    (aktualny tygodniowy na dzień 18.11)

link

postawiłbym tezę, że jeśli do końca tygodnia kurs utrzyma sie ponad 17,50 no minimum 17,10 i wolumen będzie na tak dużym poziomie (jak na te spółkę) tak jak ostatnie dwie sesje czyli okolice 7 tys sztuk (nie mieliśmy takich wolumenów od 01.10 czyli od półtora miesiąca) to w przyszłym tygodniu powinien nastąpić atak na 22,40 ... ale jeśli wolumen sie drastycznie zmniejszy i kurs opadnie poniżej 16,50 to scenariusz pesymistyczny będzie bardzo realny i obstawiam że minimum obecne 15,55 sie nie utrzyma już ...
    ale oczywiście to jest moje zdanie i jak zawsze mogę sie mylić .. :) :)

[x]
TBULL -1,78% 3,32 2026-02-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.