Fajnie tak poczytać stare opinię , a i pamiętać inwestorzy by robić zakupy w sklepach dino i polecać ten sklep znajomym. Polski sklep i niech rośnie w siłę
Niech rośnie w siłę dla dobra Państwa! leci PRL-em. Jeszcze parę wybudują na Podlasiu i Sasin wykupi. Przecież po coś stworzyli Państwową Grupę Spożywczą. A Sasin coraz bardziej grzmi na niemieckie sieci handlowe :)
Witam , do mnie się zgłosiła fima w celu zakupu proszę mi powiedzieć co zawierała umowa wstępna zakupu działki i jakie opłaty państwo robili ? Pozdrawiam
Mamy tą samą sytuację, tyle co zdążyłem zareagować przed podpisaniem tej ich „umowy przedwstępnej”, która na odległość pachnie oszustwem. Dać im wszystkie pełnomocnictwa, wydzierżawić działkę na 1,5 roku, z chorymi karami umownymi za jakieś głupoty typu wycinka drzew za pozwoleniem z urzędu gminy z przed 5 lat itp. Żadnych zadatków, żadnej ochrony właściciela gruntu, przez te 1,5 roku mogą zrobić wszystko na działce, zostawić bałagan, nawet zrobić składowisko odpadów i w każdej chwili zrezygnować. Wlasciciel zostaje z problemem i bez pieniędzy. Dostali ultimatum albo kupują normalnie na uczciwych warunkach dla obu stron albo wcale. Myślę że kontakt się urwie. Myśleli że dorwali starszych schorowanych ludzi i ich zmanipulują…
Sklep w adamowiznie. W promieniu 3km jest zarówno Lidl, Aldi, dwie biedronki, Pepco, dwa cerfury expressy. Do tego nie dostaną koncesji na alkohol bo 200m dalej jest szkoła podstawowa
Wielbark, parę lat temu zrobili miastem. Niecałe 3tys. mieszkańców. Wybudowali ze dwa lata temu Biedronkę, teraz Dino. Huk wie po co . Wiatr tam hula, a w Biedronce kolejki do kasy. Niedowiarków zapraszam...