• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Sergiusz [217.97.98.*]
    Niezły broker, spready są dość ciasne. 100$ min depozytu myślę, że jest normalne dla regulowanego brokera. Przetestowałem również ich konta demo - jest to całkiem dobre, aby poczuć platformę przed rozpoczęciem prawdziwego handlu. Wykonanie jest prawie takie samo.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Kosma [185.246.208.*]
    Normalny broker, jestem zadowolony z współpracy. Oni nie oszukują. Wszystko, co jest przewidziane w warunkach, zostało spełnione. Mogę również potwierdzić, że nie ma problemów z wypłatą środków. Mają pewne opóźnienia, ale za pierwszym razem były one z banku, a za drugim razem są bardzo szybkie, udało mi się rozwiązać ten problem po skontaktowaniu się z obsługą. Zawsze współpracowaliśmy z tą firmą brokerską.

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Arkadiusz [217.97.81.*]
    Wybrałem FxPro, ponieważ są one regulowane przez kilku regulatorów. Największym plusem jest to, że wypłacają mi zysk w stabilny sposób. Moje odczucie jest takie, że Ctrader jest znacznie lepszy niż MT4, używam więcej brokera forex. Mam kilka drobnych usterek, ale niezbyt poważnych, wypłacam zysk regularnie. 

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Sebastian [185.246.208.*]
    Praca tutaj jest dość komfortowa. Przez 3 lata nie miałem żadnych zastrzeżeń. Wykonanie bez błędów, dość szybko i łatwo wycofać, warunki handlowe są dość dobre, jasne i przejrzyste regulacje, wszystko jest otwarte i zrozumiałe. Prowizje są rozsądne.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: stachsgh [37.248.222.*]
    Zachwalaj zachwalaj, a przyjdzie czas, że będzie kiepsko i wtedy...
    Zobacz koniecznie
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Bartłomiej [217.97.67.*]
    Pracuję z nimi już od jakiegoś czasu i powiedziałbym, że broker jest bardzo wiarygodny i niezawodny. Nie mają żadnych rekwotowań, wycofują wszystko wyraźnie, żadne połączenie z serwerem nie jest utracone lub zawiesza się. Nie zarejestrowałem żadnych kapci, są bardzo zadowoleni z robotów handlowych. W wiadomościach pojawiają się niewielkie poślizgi. 

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Dawid [185.246.208.*]
    Całkiem dobra firma brokerska, regulowana przez liczne organy regulacyjne na światowych rynkach finansowych.Przez 3 lata mojej współpracy z fxpro, oczywiście, wszystko nie było idealnie gładkie, ale nie było żadnych poważnych problemów. Nigdy nie wątpiłem w ich wiarygodność. Wszystko, co mogłem zarobić, wypłacałem bez żadnych problemów i opóźnień.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Dawid [217.97.79.*]
    Jestem day traderem i fxpro zapewnia mi całkiem wygodne możliwości. Realizacja jest całkowicie odpowiednia dla mnie. Nie ingerują w moje transakcje i mogę pracować całkiem zyskownie. Wszystkie wypłaty są szybkie. Nie dłużej niż 2 dni na moim koncie PayPal.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Paweł [185.246.208.*]
    Wybrałem FxPro, ponieważ są one regulowane przez kilku regulatorów. Największym plusem jest to, że wypłacają mi zysk w stabilny sposób. Moje odczucie jest takie, że Ctrader jest znacznie lepszy niż MT4, używam więcej brokera forex. Mam kilka drobnych usterek, ale niezbyt poważnych, wypłacam zysk regularnie. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Łukasz [80.49.133.*]
    Owszem, nie są idealne, jest kilka drobiazgów, ale dla mnie najważniejsza jest wypłata zarobków, a fxpro zawsze płaci zgodnie z harmonogramem. Pracuję z nimi regularnie, więc mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: stachsgh [37.248.175.*]
    Niby PRO to znaczy coś lepiej, ale czy tak jest??
    Tu kupują, aż iskry idą :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~wide [83.25.25.*]
    Wystarczy spojrzeć na IP, sami naganiacze. Ja zdania nie mam bo nie korzystam, ale ten zlot ''czarownic'' jest bardzo wymowny.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Olek [83.29.65.*]
    Z FXPRO jestem związany od kilku lat. Warunki handlowe są tu naprawdę bardzo dobre. Wypłaty są realizowane szybko. Platforma MT4 jest stabilna i łatwa w obsłudze. Wykwalifikowany zespół wsparcia. Informacyjna strona internetowa. Podsumowując, jest to jeden z najlepszych cypryjskich brokerów rezydentów.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Cyrył [84.17.55.*]
    Przez ostatnie 3 miesiące korzystałem z ich konta na platformie cTrader i chcę zauważyć, że ten typ platformy jest znacznie lepszy niż ten, z którego korzystałem wcześniej. Połączenie jest stabilne, nie ma żadnych zamrożeń i rekwotowań, bardzo wygodny interfejs użytkownika. Spready od 0 pipsów. Handel algorytmiczny jest obsługiwany.

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Bruno [37.120.211.*]
    Jestem całkowicie zadowolony z mojej współpracy z FxPro. Pracuję tu od 2014 roku. Wszystkie parametry oprócz wielkości depozytu są dla mnie w porządku. Nie próbują utrudniać mojego handlu i nie dają mi żadnych zysków. Nie mają one żadnych pułapek w wykonaniu, wycofują się dość szybko. 

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Sebastian [217.96.172.*]
    Nie najbardziej przystępne, ale bardzo dobry i wiarygodny broker. Jestem w pełni zadowolony z wszystkich moich działań brokera. Pracowałem już z FxPro i uzyskałem już ponad 1200 USD. Są bardzo uważne i pełne szacunku dla klientów. Zawsze na czas rozwiązują wszelkie spory, a w wielu przypadkach służą pomocą. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Mariusz [84.17.55.*]
    Mój numer jeden wśród brokerów Mam bardzo miłe doświadczenia z FxPro! Wyniki handlu są po prostu oszałamiające! Czuję się z nimi bardzo bezpiecznie, ponieważ są dobrze regulowani, obsługa klienta jest stale w kontakcie i odpowiada na wszystkie moje pytania bardzo szybko. Platforma jest stabilna, a wypłaty są płynne. Więc mogę z pewnością polecić FxPro wszystkim, ponieważ ten broker jest naprawdę dobry.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Markus [217.96.171.*]
    Handluję tutaj nie tak dawno temu, kiedyś handlowałem tylko z rosyjskimi brokerami. Jestem zdumiony szybkością moich transakcji. Nie mam żadnych rekwotowań ani poślizgów. Już raz dokonałem wypłaty. Pieniądze dostałem na kartę dzień po zleceniu wypłaty. Chciałbym również wspomnieć, że wsparcie techniczne jest bardzo dokładne i profesjonalne, zawsze wyjaśniają wszystko w prosty, jasny i zrozumiały sposób. Teraz mam tylko pozytywne wrażenia z handlu tutaj.

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Łukasz [83.29.191.*]
    Do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości usług. Fakt, że FxPro jest regulowany przez Cysec i FCA wzbudza zaufanie. Plus oferują szereg opcji, które również tworzą pozytywną opinię o tym brokerze. Na przykład, deponują konta klientów tylko w najlepszych bankach, takich jak JP Morgan, ubezpieczają depozyty klientów i oferują ochronę przed ujemnym saldem. Poziom obsługi klienta jest generalnie na wysokim poziomie.

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Markus [84.17.55.*]
    Mają bardzo dobrą platformę szkoleniową dla początkujących - wielkie dzięki za to. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobry broker z dobrymi warunkami. Mają bardzo dobre spready, dobrą egzekucję bez poślizgów, mogę używać wszystkich rodzajów strategii i Expert Advisors. Nie widziałem żadnych poważnych wad na tego brokera, w sumie.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Marcel [185.246.208.*]
    Używam tego brokera od jesieni 2015 roku. Mogę powiedzieć, że przez cały ten czas było tylko kilka problemów, ale to było nieznaczne. W każdym razie, fxpro oferuje wiele zalet dla zyskownego i spokojnego handlu. Maksymalny zysk, jaki kiedykolwiek uzyskałem, wynosił $ 1230 i nie miałem żadnych problemów z tą wypłatą. Mogę bardzo dobrze ocenić tego brokera.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Wojciech [178.43.136.*]
    Mam całkiem miłe doświadczenia z fxpro, wszystko spełniło moje oczekiwania. Transakcje przebiegają bezproblemowo. Dość łatwy i szybki proces rejestracji, wpłat i wypłat. Nie mam żadnych zastrzeżeń do warunków i realizacji. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Sergiusz [178.43.136.*]
    Pracuję z tym brokerem już od dłuższego czasu, ponieważ mam więcej zaufania do licencjonowanego. Mam też dobrego brokera forex, dlatego nie akceptują mojego brokera forex. Używam starego stylu MT4. Podoba mi się wydajność, ale myślę, że będę używać Cderder, jest to bardziej nowoczesna platforma. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Cezary [178.43.102.*]
    Jestem zadowolony z wszystkiego. Nie martwię się o wykonanie, poślizgi zdarzają się tylko przy poważnych wiadomościach, poza tym wszystko jest stabilne. Cieszę się, że istnieje ubezpieczenie depozytów i ochrona przed ujemnym saldem. Wypłata i wpłata jest łatwa i szybka. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Aleksander [83.29.189.*]
    Witam!
    Chciałbym podzielić się moimi wrażeniami na temat FxPro. Bardzo rzadko piszę recenzje, ale chcę pochwalić tę firmę, ponieważ kiedy zacząłem z nimi współpracować, wiele problemów, które miałem z moim poprzednim brokerem, zostało rozwiązanych. Pracownicy FxPro to prawdziwy profesjonalny zespół, który zapewnia bardzo dobre usługi zorientowane na klienta i lepsze możliwości handlu.

• Re: Opinie o FxPro Autor: ~Gustaw [83.29.63.*]
    Jestem nowym klientem tej firmy. Handel z nimi tylko przez jeden miesiąc. Chcę zauważyć, że podoba mi się ich obsługa klienta. Personel jest przyjazny i cierpliwy. Wyjaśnili mi szczegółowo wszystkie warunki i pomogli otworzyć konto. Łatwy proces wpłaty. Jak na razie podoba mi się ich podejście do biznesu.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Bogusław [84.17.55.*]
    Chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami z FxPro. Prowadzę transakcje od prawie 3 lat i przez większość tego czasu handluje z FxPro. Zapewniają uczciwe warunki, dobrą pomoc i przejrzysty system płatności. Również uważam, że fxpro jest obecnie najlepszą platformą. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Bartek [83.29.74.*]
    Jestem zadowolony ze współpracy z tym brokerem, realizacja zleceń jest doskonała, z bardzo małymi poślizgami, a czasami nawet na moją korzyść. Moje zlecenia są otwierane i zamykane bez żadnych opóźnień. Nie interweniują w transakcje, nie zauważyłem żadnych oszustw na koncie. Szybko się wycofują. Cieszy mnie duża liczba opcji wypłat. Podsumowując, wszystko jest solidne i wygodne.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Barbara [83.29.66.*]
    Niedawno przeszedł na program fxpro. Jeśli coś było niejasne, kontaktowałem się z działem pomocy technicznej, który działa bardzo szybko. Testowałem demo przez nie więcej niż miesiąc, teraz powoli zaczynam handlować małymi wolumenami na rachunku rzeczywistym. Nigdy nie spotkałem się z tak dobrym zespołem wsparcia, zawsze otwierają i zamykają zamówienia na czas. Dobre oprogramowanie analityczne. Współpracuję z fxpro od dłuższego czasu i udało im się już otworzyć na moim koncie fajnego brokera forex.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Dariusz [178.43.214.*]
    Próbowałem wielu brokerów, oczywiście zdarzali się stosunkowo dobrzy, ale z mojego doświadczenia nie spotkałem jeszcze lepszego brokera niż Fxpro. Handluję na Ctraderze. Nie spotkałem wielu dobrych, ale nigdy nie spotkałem lepszych niż Fxpro. Nie mają żadnych problemów w porównaniu z większością firm brokerskich. Zawsze wypłacają pieniądze w terminie. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Łukasz [83.27.163.*]
    Jeśli chcesz pracować na poważnie, a nie na kontach centowych, to FxPro jest jedną z najlepszych firm. Sprawdzone w czasie. Posiadają licencje od poważnych organizacji takich jak FCA i SuSec. Jeśli chodzi o możliwości pracy, to jeden z najlepszych brokerów, jeśli chodzi o wybór narzędzi, bazy technicznej i oferowanych spreadów. Wszystko jest bardzo profesjonalne. 
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~marek [138.199.22.*]
    odświeżenie tematu - czy ktoś coś ma więcej do dodania??
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~Ania [77.111.246.*]
    Ja dołączyłam miesiąc temu przez tę stronę, bo zależało mi na niższych kosztach:

https://forexclub.pl/fxpro/

Póki co jestem bardzo zadowolona.
  • Re: Opinie o FxPro Autor: ~osłupiały [45.128.38.*]
    Ale naganianie... A fe!