Tegoroczna dywidenda to moim zdaniem kurs na poziomie 250pln. Masz rację może i wcześniej trzeba będzie coś zorganizować a w szczególności po sowitej dywidendzie
Zubrzyk100: Na Forum Bankiera założyłem temat "Cel 5 letni dla PLW - WIG20" z zamiarem zorganizowanie imprezy jeżeli dojdze do tego momentu. Da się Pan zaprosić na taki event zorganizowany przez akcjonariuszy?
Krzysztof Kostowski: Nie mogę nie przybyć.
Tak dla przypomnienia dla tych którzy zbłądzili :-)
Zubrzyk100: Na Forum Bankiera założyłem temat "Cel 5 letni dla PLW - WIG20" z zamiarem zorganizowanie imprezy jeżeli dojdze do tego momentu. Da się Pan zaprosić na taki event zorganizowany przez akcjonariuszy? Krzysztof Kostowski: Nie mogę nie przybyć.
Zubrzyk ciekawa inicjatywa, powodzenia życzę i dzięki za propozycję. Ja jednak mam już trochę swoich zajęć i wolę skupić się na tym co robię aktualnie.
Panowie! Otwieram startup z nową grą i zapraszam do współpracy! Mam pomysł który trafi do rodziny PLW! zubrzyk100@interia.pl
Mario jesteś zainteresowany? Mamy wile pomysłów czas zacząć działać.
Dalej zbieram zainteresowanych....z niektórymi podzieliłem się pomysłem i nie ukrywam jest fajny odzew tak więc może uda się coś z tego zrobić :-) Czekam dalej kolejnych inwestorów.
Super, że odświeżasz temat. Ja do lt się nie zaliczam, natomiast jak jest cena, która uważam za fair to zawsze staram się być na pokładzie :) Powodzenia!