Że niby GPW coś tam wymyśla by dać spółkę na fixy ot tak? Człowieku przecież oni mieli pełne prawo dać nas na fixy i to zrobili. Teraz pytanie kiedy nas wpuszczą na ciągłe. Bo jak tak dalej pójdzie to raczej nie prędko.
iks de, przecież dopiero co mówili miesiąc czy dwa temu, że konwersja dobiegła końca. Nawet jaki tam komunikat był. A teraz miloner pisze, że konwersja dobiega końca? Totalna porażka. Na ten moment straciłem całkowicie zaufanie do spółki.
Dnia 2018-06-28 o godz. 22:19 ~Paweł napisał(a): > Czyli wszystko wskazuje na to że kosa sypie i jemu zależy na niskim kursie szkoda może dlatego te fixy
Jeżeli Kosiński sypie to ma obowiązek informacyjny. Jeżeli to jest prawda to leci zgłoszenie do KNF. Walną mu raz karę to się mu odechce. Swoją drogą to czy ktoś wie dlaczego nadal w strukturze akcjonariatu brakuje wzmianki o nowej spółce?
Znając poprzednie doświadczenia z tą spółką to ciekawe kiedy będą komunikaty z WZA, ba czy w ogóle będą. ;/ MILIONER nie pitol tylko, mów co było. Jeśli, rzeczywiście byłeś na WZA, to twoja relacja powinno pokryć się z komunikatami od spółki. Więc słuchamy.
Co mam napisać jak nie było konkretów- NIESTETY!!!! Już napisałem ile akcji było zarejstrowanych na WZA i to będzie potwierdzone więc macie dowód ze byłem. Kosy nie było!! POZOSTAJE CZEKAĆ I TYLE!!