Jednak patrząc na poziomy zadłużenia i idący za tym "rozwój" firmy trudno nie pokusić się o stwierdzenie, że bardzo trudno będzie bankom odzyskać kasę.... Cytuję Ewan twoje słowa... I zapytam to banki są zakladnikiem komputronika... Czy kiedykolwiek komputronik miał problemy ze spłata kredytu... Takie idiotyzmy to można napisać o 90 %, firm... Chłopie skąd ty się urwales....?
Ja nawet nie chcę wiedzieć co ty byś napisał w tych swoich sekretnych tajemnych wynurzenia dobrze że nic nie pisałeś Zostaw te swoje przemyślenia lepiej dla siebie
nie widzę niekonsekwencji w tym co piszę, ale jeśli ty widzisz tylko to, to jesteś ślepcem. No, zaparłeś się na mnie i co mi chcesz udowadniać???? Skup się na sobie, analizuj, zarabiaj kasę lub ją wydawaj, ale nie bździj na forum i nie siej fermentu. Dawaj opinie a nie wiecznie ciągniesz jakiemuś ewanowi. Jak juz pisałem - szkoda nafty.
Jeśli to drugie, nie jestem w stanie zrozumieć twojego zaangażowania w wątku.
Mało kto poświęca tyle czasu i energii na przeglądanie i tworzenie postów w temacie spółki którą kiedyś miał w portfelu a którą jednocześnie uważa za kompletnie niewartą zainteresowania. Musiałeś albo się ubrać po bardzo wysokiej cenie że tyle jadu w tobie siedzi......albo pełnisz jakąś inną rolę o której nie wiemy. Może po prostu odpowiedz nam jak to jest, przynajmniej postaramy się ciebie zrozumieć.