w pierwszej 3 najczęściej pobieranych a nie koniecznie kupowanych a to jest bardzo duża różnica czy wy to możecie w końcu pojąć ludzie co z wami myślenie nie boli
ok niech ci będzie jeżeli się z tym lepiej czujesz (ale większość i tak mam nadzieje wie jaka jest prawda) ale akcji tak jak pisałem wcześniej nie mam i na razie nie planuje kupować
Pociag odjechal tydzien temu z jedynki a teraz to dopiero zrobi sie goraco skoro robo wdrapalo sie na pudlo wiadomo ze promocja ale dla spolki o kapitalizacji 14 mln to niebywaly i ogromny sukces to pokazuje jak jaki ogromne niedoszacowanie mamy akcji obserwator trolle niech troluja takie ich zadanie brawo QG
Dodam za wczasu ze 1 miejsce wedlug vgchartz (dane na pooczatek marca) daje 43757 sztuk w jeden tydzien, tylko w samej europie.
Qubic idzie po rekord, i może nawet wyskoczy na pierwsza pozycje bo to ostatnie dni promocji na NS.
Nie zapominajcie, że przed sobą mamy jeszcze premierę TTS. A o popularności TTS niech świadczy to, że filmik z trailerem wrzucony wczoraj ok .23, rano ok. godziny 8 miał ponad 100 komentarzy :)