Naprawdę w to wierzysz? Czy istnieją obecnie jakiekolwiek przesłanki, żeby uwierzyć, że spółka może odnieść sukces ??? Z szumnych zapowiedzi, umów i międzynarodowych inicjatyw (czy ktoś jeszcze pamięta rzekome rozmowy z producentem samochodów ciężarowych???) ostało się jedynie przeniesienie akcji do GNV (procedura ciągnie się niemiłosiernie) i jeszcze się nie zakończyło. Potrzebny jest merytoryczny komunikat,a nie żonglerka akcjami... Poza tym, pozostaje jeszcze niewiadoma w postaci eksprzewodniczącego RN - Kosińskiego i jego akcji...
Ja pamiętam nie informowanie i pisanie o tym w raportach oznacza że nie doszły do skutku o innych sprawach dalej informują więc to znaczy że wszystko możliwe
Wezmę jutro ale po lewej się ustawie po co brać wyżej jak dają niżej myśleć bez pośpiechu dopóki infa a jak nagle puszcza w trakcie sesji to się szybko weźmie z prawej mam palec na eterze hihi:) a jak nie zdążę to nie trudno i tak te moje 130tya akcji mi ju wystarczy:) przy 10zl za rok będzie ponad 1mln zł Piech Ota nie chodzi wystarczy tylko odczekać te x miesięcy.. :)
ten nawet stare wątki wyciąga hahahah pięknie masz zawaloną głowę i psychikę, taki typowy polak nic nie wie, nic nie potrafi, ale najwięcej gada i udaje najlepszego... src tylko nie mów nikomu pamiętaj... widać ten dokument nakręcony dla takich pokrzywdzonych jak ty, bo już nie widzę innego wytłumaczenia...
wyciągam ten watek bo może i stary ale pokazujący jakie gady tu siedzą. Gordon obecnie sprawuje zastępstwo po WER :) wątek też pięknie pokazuje kto tu od 3 lat ostrzegał przed spółką i kiedy zaczął to robić i przy jakim kursie. Jeden z większych gniotów na NC a gordonek broni tego badziewia jak lew :) napisz lepiej ile GNV wysypało w sumie akcji w rynek :) oni tu na Was robią niezły kesz
panie Gordon ,z calym szacunkiem to nie Polak jest na tej spolce gowno preesem a pan z niderlandow i obiecywali tyle juz umow ze nie chce sie tego komentowac.
wer chętnie bym z Tb pogadał o termo i prezesie mistrzu ściemy :) minęło tyle czasu i gdzie ten rozwój spółki? :) na auqa przynajmniej zarobili grrruuube miliony a prezes z żoną sie tu bawi w drobniaki ;)
Dnia 2020-10-14 o godz. 22:41 ~src napisał(a): > wer chętnie bym z Tb pogadał o termo i prezesie mistrzu ściemy :) minęło tyle czasu i gdzie ten rozwój spółki? :) na auqa przynajmniej zarobili grrruuube miliony a prezes z żoną sie tu bawi w drobniaki ;)