Przebicie 1,39 w najbliższych dniach będzie oznaczało kontynuację trendu spadkowego , a wszystko na to wskazuje . Odbicie z 1,39 będzie oznaczało podwójne dno , myślę że jednak nie wytrzyma i pójdzie niżej , na razie wyniki finansowe i sytuacja spółki przemawia za spadkami .
Dnia 2017-09-14 o godz. 11:05 ~Zdziwiony napisał(a): > Przebicie 1,39 w najbliższych dniach będzie oznaczało kontynuację trendu spadkowego , a wszystko na to wskazuje . Odbicie z 1,39 będzie oznaczało podwójne dno , myślę że jednak nie wytrzyma i pójdzie niżej , na razie wyniki finansowe i sytuacja spółki przemawia za spadkami .
jeśli będzie dobre zamknięcie to mam młot i wówczas bedziesz prawdziwie 'Zdziwiony' (oby w akcjach)
Dnia 2017-09-14 o godz. 10:30 ~75atos napisał(a): > a długo ten trend spadkowy będzie jeszcze słabnąć? bo jak tak dalej będzie słabnąć to kurs do zera zejdzie ;) > zacytuję klasyka AT: "najwięcej sygnałów kupna generowanych jest na spółkach, które są już bankrutami"
Trend spadkowy mocno wyhamował. Dołek w cenach zamknięcia był 23.08.2017 po 1,39. Od tamtego czasu dołek nie został pokonany, czyli trend spadkowy wyraźnie wyhamował. Obecnie ceny bujają się w zakresie 1,60-1,80 czyli 15-30% wyżej
Jak się cicho zrobiło po tej sesji a był momentami taki jazgot jakby schronisko otworzyli i wszystkie pieski uciekły.Kurs się sam obronił i tragedii nie ma.Wszystko mieści się w normie-jak mówią znawcy.Od 1.6do1.8 będzie bujać.Portki trochę przetrzepane ale tak musi być.Ktoś"na dole" zebrał.Miłego weekendu i wiecej optymizmu życzę.