haha, to się obśmiałem; wszystkie akcje przegrzane i czerwone, może jeszcze troszku poszaleją... a tutaj CLN z prezesem fachowcem, z dużymi dofinansowaniami z EU, z nowym obiektem nie na kredyt, ze zwiększeniem naukowców za chwilę do 150-200 osób, z lekiem rejestrowanym co miesiąc w nowym kraju, z 6 chyba lekami w planach, na giełdzie roku nie są, w Parkiecie jak artykuł o średnich i małych firmach w które warto zainwestować to oczywiście CLN jest w topie....
makao;
Ja myślę, że Ty napiszesz że warto kupić Orlen i PEKAO i KGHM bo one potroją swoją wartość i z tych lekko ponad 100PLN będą po 300 :))))))))))))))))))))))))))))
Odnośnie makao to tak jak myślałem. Typa nie podał. Tylko narzekać i biadolić potrafi. Wszędzie spisek widzi , sztuczne podbijanie sztuczne zbijanie i mega balon.
To tak jak na Selvicie jakiś niby biedny zapytał co ma robić bo kupił po 68 .... i wtopa.... ja mu odpisałem, ktoś mu coś doradził a facet się nawet nie pofatygował napisać: dziękuję.... tak bywa
Dnia 2017-08-22 o godz. 11:22 tobik69 napisał(a): > To tak jak na Selvicie > jakiś niby biedny zapytał co ma robić bo kupił po 68 .... i wtopa.... > ja mu odpisałem, ktoś mu coś doradził a facet się nawet nie pofatygował napisać: dziękuję.... > tak bywa > > ważne że drgnęło z kursem ,a ważniejsze ,że drgnęło nawet w gaciach,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.