Panie Mikołaj.Tu sie z Panem zgodzę. Pierwszy post jest tragiczny.A jeśli prawdziwy to tym gorzej dla jego nadawcy. ALE sie namęczył bidak szukajac powiazań,masakra,droga przez mękę,armagedon. Ale czego sie spodziewac po inwestorach w dzisiejszych czasach wychowanych na TVN i flagowych zdradach,policjantach,wydziałach w11,tańcach z gwiazdami,skaczącymi do basenu.pamietnikach z wakacji etcetera.
Fakt ,akcjonariusze sie dzisiaj rozpisali.Rozumiem ze piatkowy wieczor:-) Sorry Janek ale w mlodosci mialem dwa programy ,jedynie sluszne ,cos w rodzaju dzisiejszej TVP,a nawet przeczytalem wszystkie basnie andersena. Zastanawiam sie tylko jaka role masz tutaj do odegrania? Jestes potencjalnym akcjonariuszem? watpie. Zaden kurs Ci nie pasuje, przeciez widac ze "doly" sa coraz wyzej. Kazdy gra na wlasna odpowiedzialnosc,akurat mi nauczyciel jest zbedny. Wczoraj juz byl tu taki cwaniak "ja" niech sobie zrobi test czy wszystko w porzadku w glowie.
jeśli jest tu DAMF to może być wiele spółek parówki jako słupy na których znajduje się mniej niż 5% akcji Po ostatnim podbiciu z 7 gr na 30 gr chyba wiecie kto to był dokładnie to spółdzielnia parówki wypracowała te wzrosty to moje zdanie
Widocznie to ten czas, kiedy już można pisać o pewnych sprawach bo swoje działania przeprowadzili skoro nie kasują :) wczesniej kazda wzmianka była kasowana, czekamy co przyniesie nam kolejny tydzień