• Re: 11 mln kapitalizacja- to sa jakies jaja Autor: ~HiperBessaMCI [83.8.248.*]
    Rynek szykuje sie do kolejnej fali wzrostowej, chyba trzeba sie będzie pochylić nad próbą rozebrania tego pakieciku , wyniki za 1 kw coraz bliżej
  • Re: 11 mln kapitalizacja- to sa jakies jaja Autor: ~olo [37.248.66.*]
    ja ogólnie nie szukałbym tu teorii spiskowych, że ktoś celowo wystawia taki pakiet, a później nagle cofnie. Podobne sytuacje były przy 1,8 zł, przy 2,3 zł przy 3 zł. Nikt nie cofnął wówczas pakietów, a finalnie każdy z nich został rozebrany. Jedni chcą sprzedać, a inni kupić. To nie jest jakiś szczególnie duży pakiecik, bo wart jest zaledwie około 50 tys zł. Liczyłem, że sam go w całości sprzątnę, ale wciąż nie udało mi się wyjść po oczekiwanych cenach z innej inwestycji. Potencjał obu oceniam podobnie, stąd nie mam presji do jakichś radykalnych decyzji dot. zmiany jednej spółki na drugą.

Wkrótce wyniki PMA i zobaczymy co pokażą. Jeśli będą dobre, to pakiecik zniknie w sekundę. Ja patrząc przez pryzmat długiego terminu będę zadowolony jeśli spółka nie straci w 1Q 2017 więcej niż ok. 650 tys zł. Każda mniejsza strata niż 650 tys. będzie dla mnie super niespodzianką. 1Q w historii działalności spółki, tj. w poprzednich latach jak kojarzę zawsze był zdecydowanie najsłabszy w całym roku.

Na wykresie mamy piękną formację pro wzrostową. Jeśli przebijemy 3,8, a później 4,25 to będzie bardzo ciekawie. Na 3,3 i 3 mamy bardzo mocne wsparcia.
  • Re: 11 mln kapitalizacja- to sa jakies jaja Autor: ~HiperbessaMCI [188.146.22.*]
    rozwine wątek AT, to otworzy sie szansa na maxima historyczne
[x]
PRIMAMODA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.