Ładnie poszli, a długoterminowy sygnał kupna dopiero przed nami. Tak po cichu obstawiam, że to będzie hit inwestycyjny 2017. Dodatkowo wyszło, że prorokiem jest tu Pan Broken, a Pan Prorok to tania podróba :)
Jankes trochę nie rozumiem twoich wymiocin tzn wypocin, radze przeanalizować moje wpisy i zobaczysz że się myślisz, przecież mówiłem że warto wchodzić w tym tygodniu a lepiej było wyjść w piątek tydzień temu, dzięki temu mam kilka procent więcej od ciebie, człowieku czy pisałem żeby sprzedawać bo ścierwo itd. NIE więc się ogarnij i przepros jeżeli masz JAJA
Przepraszam Panie Prorok, przejrzałem wątki i rzeczywiście nie pisałeś, że "ścierwo" . Zarzuty do Ciebie były jedynie z powodu prostackiego języka, a to co innego. Więc zwracam honor i gratuluje tych dodatkowych procent.
To jak już wszystkie ręce na pokładzie :) możemy wrócić do dyskusji. W mojej opinii do przebicia mamy kluczowy opór który już dwa razy zatrzymał kurs, mianowicie SMA 50 na tygodniach. Trwałe jej wybicie otworzy drogę do dalszych wzrostów. Przy okazji na dziennym powstanie złoty krzyż ale o tym już parę razy mówiliśmy. A póki co udanego weekendu :)
Panowie co to za grubiańskie pyskówki . Czy to czemuś służy? Ogarnijcie się !!! Proszę się nie obrażać nawzajem!!! mamy tu wspólny cel . W jedności siła !!!! Kultura przede wszystkim. Dziękuję
...słychać już dzisiaj było pomruki "naszej ciężkiej artylerii"... w samą porę...takie oczyszczanie przedpola musi robic wrażenie...miłego weekendu całej Kompanii :))
Ogłaszam weekendowy konkurs na tytuł nowego wątku. Wygra ten który zbierze najwięcej "zielonych lapek" ...pod zwycięskim rozpoczniemy następny etap. Ok?
Może coś ala tytuł filmu: INTEGER BEGINNING :) jako, że w sumie jestesmy na przedsionku nowego ruchu wzrostowego i wygenerowania dlugoterminowych sygnałów kupna. Pozdr
Proponuje tytuł kolejnego wątku INTEGER ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH takie nawiązanie do pewnego filmu. Tam też każdy który sie przyłączył był brany pod uwage do podziału zysku. Dodatkowo tematyka wojenna cały czas tutaj sie przewija.
Dzień dobry - coś słabo z konkursową frekwencją ... na razie prowadzi Pan Jerry z 7 głosami. Dodam, że jako "organizator" nie biorę udziału w wymyślaniu tytułu. Rozstrzygnięcie dzisiaj wieczorem (może ok 21-22h). Zatem jest jeszcze troszkę czasu na złożenie swoich propozycji przez innych...
"Czerwona przegrywa, zielona wygrywa, każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może, raz, dwa, trzy..."
Panie BROKEN mam świadomość że może wychodzę przed szereg, (jak na razie czuje się pretendentem do zwycięstwa w konkursie) zwracam się z uprzejma prośbą o zakończenie kwalifikacji w dni dzisiejszym o godz 21 i założenie nowego wątku tak, aby każdy z zainteresowanych zdążył jeszcze w dniu dzisiejszym wyrazić swoją opinię co do oczekiwanego rozwoju sytuacji w kolejnym tygodniu. Pozd. Jerry .