jestem - na tych poziomach nie wychodzę . Ja jestem z gatunku cierpliwych inwestorów. Nawet jeśli będę miał trzymać do lata 2017 to sądzę że zarobię . Ale nadal liczę ,że podadzą info o sfinalizowaniu przejęcia i urośniemy choćby powyżej 1,5 .
Też jestem obecny. Cały czas obserwuje sytuacje. Na razie jest maraz a marazm wiadomo że nie wpłynie na wzrost a raczej w takim czasie wysypują się Ci mniej cierpliwi. Koniec roku. Ktoś sprzedaje małe pakiety - pewnie dlatego że chce zrobić sobie stratę na koniec roku i tyle w temacie.
Dokąd pędzisz rumaku ?? he he miłą niespodziankę robi nam Libet na koniec roku "lecim na Szcześcin" tylko kierunki pomylił... heh mega spółeczka.. Przełamali 1,3 i lecimy, ciekawe gdzie się zatrzyma ten syf kiła i mogiła .. trzeba było przy 1,4x wychodzić z tego syfu... dobrze, że dużo tego nie mam acz boli boli na koniec roku tak .... czuje, że się zdziwimy jeszcze ZAKUPEM AKTYWA tak jak była dywidenda i przejęcie... :>
cóz zrobić takie życie , taka giełda . Ja będę trzymał spodziewam się że przyjdą inne poziomy cenowe choć może pól roku może dłużej trzeba będzie poczekać