Ktoś sprzedaje sami podali informację powinni też dać imię i nazwisko skoro to jest akcjonariusz który posiadał ponad 10% akcji. Moim zdaniem nie opłaca się teraz sprzedawać bo będzie wyżej i to w szybkim tempie. Zbieranie akcji na 2 zł jest spore i to nie jest korekta w dół.
na pewno sypie od ładnych paru dni ktoś, kto ma sporo tych papierów. Całkiem możliwe, że to osoba, która ostatnio zeszła poniżej 10%. A może wyniki za 4 Q będą bez szału? Jeśli spadnie bardziej to chętnie dokupię.
To nie ja sprzedaję akcje PWR. Jestem akcjonariuszką od wielu lat. Ktoś się podszywa i sypie akcjami. Zeszłam z progu 10% i nie mam zamiaru dalej sprzedawać akcji. Wręcz przeciwnie liczę na wzrost ceny akcji. Obecny kurs jest niedowartościowany, liczę na wysoką dywidendę i dobre wyniki.
mnie to na celowe straszenie czy zbijanie nie wygląda. Każdego dnia ktoś czeka jak się uzbiera garstka chętnych na k i wywala większymi zleceniami, jednocześnie obstawiając okolice 2 zł ukrytymi. Wygląda to tak, że ktoś chce najzwyczajniej koniecznie i najlepiej możliwie szybko wyjść ze spółki korzystając z dawno niewidzianej płynności. Nie wygląda to bynajmniej dobrze, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Z takimi wynikami to trochę czasu im zajmie dojście do tych 10 zł, jeżeli są tutaj osoby, które myślą, że taki wynik finansowy da akcją wzrost o 400% to .... niech każdy sobie dopowie :)