Sprzedałeś ? bo po 16 nie było transakcji, może i dobrze bo jutro może być drożej. Ja jeszcze kupiłem choć nie chciałem FKD 3333szt po 0.63 bo nie sprawdziłem że jest ustawione zlecenie na koncie siostry a nie było mnie na ostatnie 2h sesji. Sprzedałem jeszcze CWPE 2725 po 0.20; Forposta 350 po 0.71 i 842 po 0.68; Revitum 700 po 0.54
grałem dziś na sappers ale dziś tylko 4 razy po 5 gr na 1000 akcjach , kupiłem mbfgrup już kilka razy dał mi zarobić , zrobiłem zapis dodatkowy na 10 tys akcji platynowych może uda się sprzedać po 20 gr mam nadzieję ze szybko wprowadza do obrotu , mam 20 tys letusa od ponad roku i jak na razie nie zanosi się na wprowadzenie
Nagania jeden wariat z drugim na jakąś INFRE co to w ogóle jest, zero zysku od lat a obroty nie przekraczają 300k na Q.Ludzie kupują takie śmieci a później nie ma kasy na normalne spółki
też miałem infre 1000 akcji po 70 gr sprzedałem po 80 w tej chwili jest zniechęcenie do giełdy trudniej się zarabia więc cześć ludzie się wycofuję , dużo spółek mało pieniędzy
jest strata ale obecna wycena bardzo niska niskie zadłużenie i gotówka ja dopiero wchodzę wiec dobrze że spada myślę ze ktoś to podbiję przykład bomedia za szybko wyszedłem
po 55 gr jak ktos bedzie stawiał niżej bede dokładał chciałbym po 40-45 gr zrobić większe zakupy spółka pokazała stratę nawet jak dalej będzie wykazywała stratę i tak jest tanio a może w końcu coś zarobią
forum mało popularnej spółki więc wątpię w to :) ktoś jak ja widzi szanse na spory zysk przy tej ilości akcji mozna zebrać większość akcji wystarczy 50 tys jak dla mnie nie ma takiej drugiej spółki , jest bomedia ale to wiadomo złodzieje , 2intel- pcauard obserwuję jeszcze kkherbal też chciałem grać na spadek i nie mam już akcji
Ja Eonet s 193 po 7.43 i 183 po 7.6, Fabrykę też to co brałem po 0.63, Broadgate 550 po 077 K: 2000 InwestPL Może zmienimy forum np na SLR ? (spółka wycofana a ostatni wpis jest z 2014r)