Bo wiesz, tych pociskaczy na przestrzeni latu było tu wielu i nie tylko tu, na innych spółkach też. Na chwilę obecną tak jakoś pociskali, że kurs pocisnęli do 1 grola. Dlatego jestem ciekaw, czy będziesz też pociskał tylko językiem na forum, czy masz zamiar pocisnąć kursem w górę? Bo jakoś każdemu zależy, żeby pocisnąli inni, a on szczęśliwie odda kwity z zyskiem. No to pociskaj tym kursem, niech się w końcu zmieni pocisaknie gębą na pociskanie realną kasą w arkuszu zleceń. Dzisiaj pociśniesz?
Ale riposta :))) Nie byle kto musi być ten Gość od pociskania, zna się na rzeczy :))) Gdybyś wiedział, to poziom bezruchu na tym poziomie trwa już kilkanaście miesiecy, oby nie dłużej, to o jakim zbieraniu kadzisz? Nawet półka zbioru na 1 grosz pusta w arkuszu :) Mchem na plecach porastasz od tego zbierania. 200 złotych obrotu co kilka dni. Pociskaj, pociskaj byleś zdążył przed zdjęciem z notowań pocisnąć.
No właśnie nie na tym polega. Widać, że nie masz bladego pojęcia, jak zachowuje się kurs i co jest w arkuszu zleceń, gdy ma miejsce faktyczne zbieranie. GPW zacieśnia politykę wobec spółek z newconnect. Lista alertów na której są kwity visiona jest przedsionkiem do autu. Na ale próbuj, może pociśniesz sam a może z Kunickim :))
W czym te głupoty? Że kpiny robię z waszego leszczowatego marzycielstwa? Podałeś rzeczowy argument przemawiając na korzyść spółki i kursu? O naganianiu to mi nie pisz, bo co tu można nagonić, chyba na zero groszy :)))) ale takiego nominału jeszcze nie wydrukowali.
No więc pociśniesz dzisiaj na kursie, czy liczysz, że PISF dorzuci visionowi jeszcze ze 2 bańki i kurs wystrzeli?
Też liczysz tu na lekką kasę? A może marzysz, żeby wyskoczyć jak tylko z papierów po latach kiszonki? Nie ten kwit kolego, tu tylko wtopa. Ale może jestem w błędzie i o dziwo, napompujesz razem z Gościem cenę do 10-12 groszy :))
oczywiście, żadnego argumentu na rzecz wzrostu ceny nie doczekałem się. tymczasem ktoś delikatnie oddaje resztki, bo i po co trzymać szajs kierowany do likwidacji :))