• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Inwestorq [159.205.199.*]
    Jak tam Wasze wrazenia jak odwiedziliscie firme
    Jak sie te 6 osob miesci na tych 80m2?
    A jak z wizualizacja firmy mebelkami etc?
    piszcie jak cos Was zainteresowało
    cos przykuło uwage ?
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Już zaczęło się , jak pisałem o wzrostach to co niektórzy pisali że to nie prawda .
    Firma już zrobiła pierwsze kroki , i teraz same wzrosty się zapowiadają .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Gayard [188.146.93.*]
    Lepiej teraz ladowac do wora nim cena jest okazyjna
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.20.*]
    Coś mnie się zdaje że ten raport nie ma tu znaczenia w tym momencie , dla konkretnej decyzji spółki i milionowych kontraktów .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Na razie to biznes Spolki dalej jest trwale nierentowny
    raport to pokazal
    Cale zmniejszenie strat wynika tylko z faktu ze stare zapasy ktore w bilansie za 2015 sklasyfikowano na zero teraz
    udalo sie uplynnic
    ODpadl klient DHL /15 % przychodow /
    Payback tez lezy
    a IN Dreams nie bedzie wiecznie .
    Spolka nie ma strategii co robic zeby wyjsc z impasu -kolejny kwartal tez moze byc na minusie
    Czy uda sie pozyskac nowych klientow i wyjsc na prosta w koncu ?
    Powiem tylko tyle że już pozyskał nowych klientów . Dla zainteresowanych spółka mocno ruszyła z nowymi projektami .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Prawnikkghm [31.0.69.*]
    Dlatego właśnie nie ma co naganiać ! Spokój wskazany
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Ładnie podbili kurs przed raportem
    Teraz wraca rzeczywistosc a ta jest szara - i nie ma co naganiac spolka jest przed powaznym wyzwaniem na przyszly rok
    Czyu uda sie wyjsc na plus w koncu ?

Dzisiaj mocna sesja zapowiada się , sami się przekonacie czemu w krótkim czasie .
    Spore kontrakty ma w portfelu podpisane , ale z kim to już musicie na to poczekać .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.90.*]
    Od jakiegoś czasu widzę że INVEST coś wie , bo śledzę jego wpisy i wszystko się sprawdza . A po za tym INVEST był w B2BPARTNER i ma pewnie prawdziwe informacje . Gościu zna się na tym .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.75.*]
    Widzę że od poniedziałku spore odbicie po tak udanym tygodniu .
    Ujmę to tak że od poniedziałku skoczyć sporosporo do góry , bo karty już rozdano w piątek od inwestorów . I szacuje że 1 zł to tu szybko będzie . A spadków tu nie zobaczymy bo od Poniedziałku to dopiero zaczną się obroty . Spółka już ruszyła pełną parą , początek Listopada i od razu macie efekty . Resztę sami się dowiecie jak będzie info .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~klon [109.125.192.*]
    Dnia 2016-11-19 o godz. 21:54 ~INVEST napisał(a):
    > Ujmę to tak że od poniedziałku skoczyć sporosporo do góry , bo karty już rozdano w piątek od inwestorów . I szacuje że 1 zł to tu szybko będzie . A spadków tu nie zobaczymy bo od Poniedziałku to dopiero zaczną się obroty . Spółka już ruszyła pełną parą , początek Listopada i od razu macie efekty . Resztę sami się dowiecie jak będzie info .

no INVEST trafiłeś ładnie, obroty i wzrost od poniedziałku, dobra robota
    Witam wszystkich co nie dali wiary moim wpisom , sprawdza się .
    Nowym Prezesem będzie osoba która ma spore doświadczenie w biznesie i Handlu , oraz organizacji biznesowej .
    Pozyskała spore doświadczenie w przepisach finansowych i dotacjach z UE
    Spółka wypływa na szerokie wody , a może nawet wejście na giełdę w LONDYNIE . KARTY ZOSTAŁY ROZDANE W PIĄTEK .
    INVEST to nam sie tutaj taka gruba perła szykuje czy mi sie tylko wydaje
    kurka wodna a arkusz na s jest pusty praktycznie
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.93.*]
    odnawialne.wixsite.com/biznes
    ciekawe co tam piszą ale muszę powiedzieć że się sprawdza .
    Tak czy inaczej sporo będzie w górę ☝
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [5.184.243.*]
    Jednak prawda info
    jakie info Marek?
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Lech [37.47.59.*]
    Z tego forum taki wpis:

B2B Partner SA (B2B)

Działalność biznesowa związana z kompleksową (tj. technologiczną, logistyczną i towarową) obsługą programów lojalnościowych i programów wsparcia sprzedaży, konkursów, loterii etc. Usługi te są świadczone na rzecz korporacji oraz agencji marketingowych.
    Co się stało że odbicie na tej spółce , w piątek nastąpiło 09.01.2016 r
    A może mamy do czynienia z ożywieniem na na B2B . Tak czy inaczej spółka w chodzi w etap koniunktury gospodarczej spółki , co stanowi techniczny wzrost do 0,18 gr , kiedy może i nawet przy najblizszych notowaniach. Spółka idzie na GPW w górę obecny kierunek 0,25-0,38 gr . Wszystko wskazuje że trend wzrostowy i konsolidacja gospodarcza spółki szybko się wybije w kierunku 1 zł . Głęboka analiza techniczna na to wskazuje .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Bądź [37.248.166.*]
    Widzę że Invest zamilkł a tu grudzień puka
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.106.*]
    Coś mnie się zdaje że dzisiaj zaczną zbierać akcje
  • ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Wybrany został Prezes ale o tym już pisałem , teraz czas na wzrosty spore od 15.11.2016 r zaczęło się zbieranie akcji małymi pakietami .
    Od dzisiaj zacznie się akumulacja akcji , a to dla tego że na spółkę mają duży wpływ wybory Prezydenckie w USA . Spółka jest w jakimś stopniu powiązana z TRAMPEM czy się to komuś podoba czy nie . Nie ma co naganiać na spadki bo ich nie będzie . A na koniec sesji od paru dni pojawiały się spore pakiety po stronie kupna po 0,84 gr w ilościach 400 tyś akcji i 120 tyś akcji . A potem po PKC po stronie kupna po 12 zł w ilości 24 tyś akcji .
    Czyli kolejne info nas czeka ale z naprawdę dobrym pozytywem .CO niektórzy mogą nie wierzyć ale zobaczą po obrotach , i jak będą zbierane akcje , i nie ma znaczenia w jakiej cenie bo wycena docelowa jak narazie 3, 68 zł .
    A ci co nie kupią będą mogli mieć tylko do siebie pretensje .Analiza techniczna i wskaźniki pokazują mocne kupuj , decyzja należy do was POZDRAWIAM
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~Lech [37.47.50.*]
    Chyba cos ci sie pokickalo.
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~janek [89.229.14.*]
    Ja wolałbym powiazania b2b z Putinem .Dzisiaj jedynka z przodu marzyciele tutaj dobry psychiatra wskazany.
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~ccccc [89.231.77.*]
    Ja tam wolę Trumpa i ta opcja mi się podoba. INVEST czekam na newsy dzisiaj.
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Witam Tu nie ma zadnych powiazan .jest tylko grupa spekulantow ktora podbila kurs i liczyla ze ozeni akcje wysoko
    Jednak szybka decyzja ustapienia bylego juz prezesa ich samych zaskoczyla -))
    Zrobili co mogli podbili jeszcze troche chcac jeszcze ozenic akcje w rynek i troche sie udalo
    Teraz nikt juz nie ma pomyslu co robic dalej .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~klon [89.73.126.*]
    Dnia 2016-11-24 o godz. 05:39 ~INVEST napisał(a):
    > Wybrany został Prezes ale o tym już pisałem , teraz czas na wzrosty spore od 15.11.2016 r zaczęło się zbieranie akcji małymi pakietami .
    > Od dzisiaj zacznie się akumulacja akcji , a to dla tego że na spółkę mają duży wpływ wybory Prezydenckie w USA . Spółka jest w jakimś stopniu powiązana z TRAMPEM czy się to komuś podoba czy nie . Nie ma co naganiać na spadki bo ich nie będzie . A na koniec sesji od paru dni pojawiały się spore pakiety po stronie kupna po 0,84 gr w ilościach 400 tyś akcji i 120 tyś akcji . A potem po PKC po stronie kupna po 12 zł w ilości 24 tyś akcji .
    > Czyli kolejne info nas czeka ale z naprawdę dobrym pozytywem .CO niektórzy mogą nie wierzyć ale zobaczą po obrotach , i jak będą zbierane akcje , i nie ma znaczenia w jakiej cenie bo wycena docelowa jak narazie 3, 68 zł .
    > A ci co nie kupią będą mogli mieć tylko do siebie pretensje .Analiza techniczna i wskaźniki pokazują mocne kupuj , decyzja należy do was POZDRAWIAM

INVEST to pojechałeś teraz:) albo coś wiesz więcej i my tego jeszcze nie rozumiemy albo oszalałeś:) póki co kurs pokazuje opcję nr 2
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Zauważyłem ze ten nick pojawia sie na innych spolkach ktorym delikatnie psizac " nie wiedzie się" -)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY CIEKAWE Autor: ~j23 [193.200.47.*]
    ale brednie eheheheh,juz wiele rzeczy widzialem i slyszalem ale kolega invest przekroczyl wszelkie granice absurdu:)))
    no no no :))
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [5.184.196.*]
    Powiem tak śledzę wpisy INVEST i gościu naprawdę to co pisał to się sprawdzało . A jak pisał o jakimś infie to pewnie się pojawi ,i stawiam że to jest ktoś bardzo wtajemniczony w finanse spółki .
    ciekawe jak jutro i w poniedziałek się zachowa kurs .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~853 [89.64.62.*]
    Nie wiem kto to jest kolega Invest.
    I nie wiem czy ma rację czy nie.
    Ale nigdy nie śmiałbym zarzucać mu kłamstw bez uprzednego ich potwierdzenia.
    A co powiecie jeśli jego analiza się potwierdzi????
    A przecież widać jak na dłoni,że kurs oparł  się o linie trendu wzrostowego.
    Jeśli ta linia wytrzyma to co wtedy.???
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Kłania sie Analiza fundamentalna

Jakie sa fundamenty tej firmy teraz ?
    Spojrzmy prawdzie w oczy
    DHL sie wycofal - bedzie to widoczne w ynikach za 4 ty kwartal -poglebi sie strata
    Payback - ostanie punkty z allegro i empiku to koniec lipca - efekt braku przychodow z Paybacku poglebi sie w 4 tym kwartale
    w ciagu roku drugi prezes rezegnuje z stanowiska
    Prezes sprzedaje akcje -raport
    Przeniesiono lokalizacje firmy na mniejsza z 200 jest 80 m2
    Wniosi moim zdaniem nasuwaja sie same - firma od ponad 2 lat nie pokazala dodatniego raportu z zyskiem netto kolejne raporty tez tego raczej nie pokaza

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.19.*]
    Jednak nikt nie dał wiary to co INVEST pisze , a on miał rację i pewnie jak pisał o info to miał to na myśli . Ale jeszcze coś się wydarzy .
    Tylko gdzie jesteś INVEST ........
    JESTEM ZAINTERESOWANY CO DALEJ O TYM SĄDZISZ .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Czy wiecie o tym że będzie RAJD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA bo jest kolejne info w drodze o MLN KONTRAKCIE który B2B PARTNER podpisał na 2017 rok .
    I jakie zostały zamknięte nowe umowy na rok 2016 , ciekawostką jest to że są spore zmiany w spółce . Jest nowe finansowanie spółki przez fundusz inwestycyjny .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: pablo7 [37.47.40.*]
    Dnia 2016-11-30 o godz. 18:47 ~INVEST napisał(a):
    > Czy wiecie o tym że będzie RAJD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA bo jest kolejne info w drodze o MLN KONTRAKCIE który B2B PARTNER podpisał na 2017 rok .
    > I jakie zostały zamknięte nowe umowy na rok 2016 , ciekawostką jest to że są spore zmiany w spółce . Jest nowe finansowanie spółki przez fundusz inwestycyjny .

wiemy iNVEST dlatego zbieralem po 15-16 jeszcze chcialem 14 ale nie wiele dal pozdr INVEST,dzis 30.11 wiec andrzejkujemy:))))
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Siemka Pablo:) a skąd Ty to wiesz?:)

przecież ten Invest jest tak wiarygony jak sen krowy po całodniowym jedzeniu trawy:)

Który to już raz miało osnąć itp:) a już temat z Trumpem to cyrk:)

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~maciek [87.239.76.*]
    żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk
    Dnia 2016-11-30 o godz. 19:58 ~maciek napisał(a):
    > żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk

człowieku wex ty się lepiej nie odzywaj, ty zainwestowałeś w gr jaguar więc podkul głowe i wyjdź bo ciężko o większego leszcza po takiej inwestycji
    prezes wam jeszcze akcje wywala, ogarnij się i nic nie pisz bo spokojnie możesz robić za antywskaxnika:) ehhe
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: pablo7 [37.47.6.*]
    Dnia 2016-11-30 o godz. 20:02 ~kiki napisał(a):
    > Dnia 2016-11-30 o godz. 19:58 ~maciek napisał(a):
    > > żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk
    >
    > człowieku wex ty się lepiej nie odzywaj, ty zainwestowałeś w gr jaguar więc podkul głowe i wyjdź bo ciężko o większego leszcza po takiej inwestycji
    > prezes wam jeszcze akcje wywala, ogarnij się i nic nie pisz bo spokojnie możesz robić za antywskaxnika:) ehhe

kiki a widziales plaze kiedys chyba tam byles pisalem 10zl i bylo 9,80,a b2partner gdzies czytalem ze beda umowy z kghm pkn,jsw cos mi o ucho sie obilo kupilem 15-16 i cierpliwie czekam,a ty na czym kiki wojujesz
    Dnia 2016-11-30 o godz. 20:08 pablo7 napisał(a):
    > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:02 ~kiki napisał(a):
    > > Dnia 2016-11-30 o godz. 19:58 ~maciek napisał(a):
    > > > żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk
    > >
    > > człowieku wex ty się lepiej nie odzywaj, ty zainwestowałeś w gr jaguar więc podkul głowe i wyjdź bo ciężko o większego leszcza po takiej inwestycji
    > > prezes wam jeszcze akcje wywala, ogarnij się i nic nie pisz bo spokojnie możesz robić za antywskaxnika:) ehhe
    >
    > kiki a widziales plaze kiedys chyba tam byles pisalem 10zl i bylo 9,80,a b2partner gdzies czytalem ze beda umowy z kghm pkn,jsw cos mi o ucho sie obilo kupilem 15-16 i cierpliwie czekam,a ty na czym kiki wojujesz

ja jestem na Plazie:) pamiętam że Ty też tam jesteś:) dzisiaj piękna sesja:)
    fakt że mam nie za dużo, dzisiaj chciałem dokupić przed tym wystrzałem ale niestety wymiękłem:(
    nie mogę się doczekać jurzejszej sytuacji na plazie:)

jeśli by były takie umowy no to sky is the limit
    szkoda że nie masz czegoś w sensie linku gdzie to czytałeś itp ale nic to no jakby to sie potwierdziło to bajka:)

a info powinni podać niedługo jeśli od 2017:)
    to znaczy że to tylko wy kupiliscie 3 osoby i teraz upiększacie normalne znowu bedzie pisane rajd, brak akcji, 3 zł itp..... gr jaguar da zarobić dobrałem dziś po 22 i dobiore nizej jak będzie okazja i loyd kupie
    Dnia 2016-11-30 o godz. 20:14 ~maciek napisał(a):
    > to znaczy że to tylko wy kupiliscie 3 osoby i teraz upiększacie normalne znowu bedzie pisane rajd, brak akcji, 3 zł itp..... gr jaguar da zarobić dobrałem dziś po 22 i dobiore nizej jak będzie okazja i loyd kupie

a dobieraj:) nie ma to jak dobierać w dół i to na nc, extra leszcz masz na imię:)

spoko pewnie i do 10 gr twoja gr jaguar dojdzie więc szykuj kasę bo masz jeszcze furę uśredniania przed sobą:) hehe brawo TY leszczyku:)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.92.*]
    Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną .....
    Będę śledził jutro spółkę na GPW
    Dnia 2016-11-30 o godz. 20:06 ~wojtas napisał(a):
    > Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną .....
    > Będę śledził jutro spółkę na GPW

wojts ja mam akcje więc wzrostom nie mam nic na przeciw ale przeglądnij ten wątek i zobacz ile on razy już to mówił ile poniedziałków zapowiadał wzrotowych itp i zoacz co się sprawdziło, chyba trafił raz więc spokojnie podchodźmy do tego bo niestety on dla mnie poważny nie jest a już temat o Trumpie to wogóle ciekawostka ale oczywiście jeśli się potwierdzi to zjem własny język
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: pablo7 [37.47.6.*]
    Dnia 2016-11-30 o godz. 20:09 ~kiki napisał(a):
    > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:06 ~wojtas napisał(a):
    > > Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną .....
    > > Będę śledził jutro spółkę na GPW
    >
    > wojts ja mam akcje więc wzrostom nie mam nic na przeciw ale przeglądnij ten wątek i zobacz ile on razy już to mówił ile poniedziałków zapowiadał wzrotowych itp i zoacz co się sprawdziło, chyba trafił raz więc spokojnie podchodźmy do tego bo niestety on dla mnie poważny nie jest a już temat o Trumpie to wogóle ciekawostka ale oczywiście jeśli się potwierdzi to zjem własny język

kiki jak sie potwierdzi to mamy rajd:)))tez mi gdzie sie to obilo o uszy to co pisze Invest ale linka nie mam
    Dnia 2016-11-30 o godz. 20:19 pablo7 napisał(a):
    > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:09 ~kiki napisał(a):
    > > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:06 ~wojtas napisał(a):
    > > > Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną .....
    > > > Będę śledził jutro spółkę na GPW
    > >
    > > wojts ja mam akcje więc wzrostom nie mam nic na przeciw ale przeglądnij ten wątek i zobacz ile on razy już to mówił ile poniedziałków zapowiadał wzrotowych itp i zoacz co się sprawdziło, chyba trafił raz więc spokojnie podchodźmy do tego bo niestety on dla mnie poważny nie jest a już temat o Trumpie to wogóle ciekawostka ale oczywiście jeśli się potwierdzi to zjem własny język
    >
    > kiki jak sie potwierdzi to mamy rajd:)))tez mi gdzie sie to obilo o uszy to co pisze Invest ale linka nie mam

no ok to czekamy i liczymy ze może się potwierdzi:)
    invest ma dużo akcji do wywalenia musi naganiać nie dziwie się jakoś dziwnie po tym infie fatalnym czyżby krzyk rozpaczy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.126.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Do jutra POZDRAWIAM . Zobaczymy kto miał rację i nikogo nie naganiam po prostu robię analizę techniczną i sprawdzam wskaźniki .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.163.*]
    Nie no INVEST Szacunek taki wzrost , widzę że masz łeb i przyznaję wszystko się sprawdza . I co wy na to niedowiarki . Koleś jednak zna się na tym udowodnił kolejny raz . Ja jutro odbieram .
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.