Jak tam Wasze wrazenia jak odwiedziliscie firme Jak sie te 6 osob miesci na tych 80m2? A jak z wizualizacja firmy mebelkami etc? piszcie jak cos Was zainteresowało cos przykuło uwage ?
Już zaczęło się , jak pisałem o wzrostach to co niektórzy pisali że to nie prawda . Firma już zrobiła pierwsze kroki , i teraz same wzrosty się zapowiadają .
Na razie to biznes Spolki dalej jest trwale nierentowny raport to pokazal Cale zmniejszenie strat wynika tylko z faktu ze stare zapasy ktore w bilansie za 2015 sklasyfikowano na zero teraz udalo sie uplynnic ODpadl klient DHL /15 % przychodow / Payback tez lezy a IN Dreams nie bedzie wiecznie . Spolka nie ma strategii co robic zeby wyjsc z impasu -kolejny kwartal tez moze byc na minusie Czy uda sie pozyskac nowych klientow i wyjsc na prosta w koncu ?
Ładnie podbili kurs przed raportem Teraz wraca rzeczywistosc a ta jest szara - i nie ma co naganiac spolka jest przed powaznym wyzwaniem na przyszly rok Czyu uda sie wyjsc na plus w koncu ?
Dzisiaj mocna sesja zapowiada się , sami się przekonacie czemu w krótkim czasie . Spore kontrakty ma w portfelu podpisane , ale z kim to już musicie na to poczekać .
Od jakiegoś czasu widzę że INVEST coś wie , bo śledzę jego wpisy i wszystko się sprawdza . A po za tym INVEST był w B2BPARTNER i ma pewnie prawdziwe informacje . Gościu zna się na tym .
Ujmę to tak że od poniedziałku skoczyć sporosporo do góry , bo karty już rozdano w piątek od inwestorów . I szacuje że 1 zł to tu szybko będzie . A spadków tu nie zobaczymy bo od Poniedziałku to dopiero zaczną się obroty . Spółka już ruszyła pełną parą , początek Listopada i od razu macie efekty . Resztę sami się dowiecie jak będzie info .
Dnia 2016-11-19 o godz. 21:54 ~INVEST napisał(a): > Ujmę to tak że od poniedziałku skoczyć sporosporo do góry , bo karty już rozdano w piątek od inwestorów . I szacuje że 1 zł to tu szybko będzie . A spadków tu nie zobaczymy bo od Poniedziałku to dopiero zaczną się obroty . Spółka już ruszyła pełną parą , początek Listopada i od razu macie efekty . Resztę sami się dowiecie jak będzie info .
no INVEST trafiłeś ładnie, obroty i wzrost od poniedziałku, dobra robota
Witam wszystkich co nie dali wiary moim wpisom , sprawdza się . Nowym Prezesem będzie osoba która ma spore doświadczenie w biznesie i Handlu , oraz organizacji biznesowej . Pozyskała spore doświadczenie w przepisach finansowych i dotacjach z UE Spółka wypływa na szerokie wody , a może nawet wejście na giełdę w LONDYNIE . KARTY ZOSTAŁY ROZDANE W PIĄTEK .
Działalność biznesowa związana z kompleksową (tj. technologiczną, logistyczną i towarową) obsługą programów lojalnościowych i programów wsparcia sprzedaży, konkursów, loterii etc. Usługi te są świadczone na rzecz korporacji oraz agencji marketingowych.
Co się stało że odbicie na tej spółce , w piątek nastąpiło 09.01.2016 r
A może mamy do czynienia z ożywieniem na na B2B . Tak czy inaczej spółka w chodzi w etap koniunktury gospodarczej spółki , co stanowi techniczny wzrost do 0,18 gr , kiedy może i nawet przy najblizszych notowaniach. Spółka idzie na GPW w górę obecny kierunek 0,25-0,38 gr . Wszystko wskazuje że trend wzrostowy i konsolidacja gospodarcza spółki szybko się wybije w kierunku 1 zł . Głęboka analiza techniczna na to wskazuje .
Wybrany został Prezes ale o tym już pisałem , teraz czas na wzrosty spore od 15.11.2016 r zaczęło się zbieranie akcji małymi pakietami . Od dzisiaj zacznie się akumulacja akcji , a to dla tego że na spółkę mają duży wpływ wybory Prezydenckie w USA . Spółka jest w jakimś stopniu powiązana z TRAMPEM czy się to komuś podoba czy nie . Nie ma co naganiać na spadki bo ich nie będzie . A na koniec sesji od paru dni pojawiały się spore pakiety po stronie kupna po 0,84 gr w ilościach 400 tyś akcji i 120 tyś akcji . A potem po PKC po stronie kupna po 12 zł w ilości 24 tyś akcji . Czyli kolejne info nas czeka ale z naprawdę dobrym pozytywem .CO niektórzy mogą nie wierzyć ale zobaczą po obrotach , i jak będą zbierane akcje , i nie ma znaczenia w jakiej cenie bo wycena docelowa jak narazie 3, 68 zł . A ci co nie kupią będą mogli mieć tylko do siebie pretensje .Analiza techniczna i wskaźniki pokazują mocne kupuj , decyzja należy do was POZDRAWIAM
Witam Tu nie ma zadnych powiazan .jest tylko grupa spekulantow ktora podbila kurs i liczyla ze ozeni akcje wysoko Jednak szybka decyzja ustapienia bylego juz prezesa ich samych zaskoczyla -)) Zrobili co mogli podbili jeszcze troche chcac jeszcze ozenic akcje w rynek i troche sie udalo Teraz nikt juz nie ma pomyslu co robic dalej .
Dnia 2016-11-24 o godz. 05:39 ~INVEST napisał(a): > Wybrany został Prezes ale o tym już pisałem , teraz czas na wzrosty spore od 15.11.2016 r zaczęło się zbieranie akcji małymi pakietami . > Od dzisiaj zacznie się akumulacja akcji , a to dla tego że na spółkę mają duży wpływ wybory Prezydenckie w USA . Spółka jest w jakimś stopniu powiązana z TRAMPEM czy się to komuś podoba czy nie . Nie ma co naganiać na spadki bo ich nie będzie . A na koniec sesji od paru dni pojawiały się spore pakiety po stronie kupna po 0,84 gr w ilościach 400 tyś akcji i 120 tyś akcji . A potem po PKC po stronie kupna po 12 zł w ilości 24 tyś akcji . > Czyli kolejne info nas czeka ale z naprawdę dobrym pozytywem .CO niektórzy mogą nie wierzyć ale zobaczą po obrotach , i jak będą zbierane akcje , i nie ma znaczenia w jakiej cenie bo wycena docelowa jak narazie 3, 68 zł . > A ci co nie kupią będą mogli mieć tylko do siebie pretensje .Analiza techniczna i wskaźniki pokazują mocne kupuj , decyzja należy do was POZDRAWIAM
INVEST to pojechałeś teraz:) albo coś wiesz więcej i my tego jeszcze nie rozumiemy albo oszalałeś:) póki co kurs pokazuje opcję nr 2
Powiem tak śledzę wpisy INVEST i gościu naprawdę to co pisał to się sprawdzało . A jak pisał o jakimś infie to pewnie się pojawi ,i stawiam że to jest ktoś bardzo wtajemniczony w finanse spółki . ciekawe jak jutro i w poniedziałek się zachowa kurs .
Nie wiem kto to jest kolega Invest. I nie wiem czy ma rację czy nie. Ale nigdy nie śmiałbym zarzucać mu kłamstw bez uprzednego ich potwierdzenia. A co powiecie jeśli jego analiza się potwierdzi???? A przecież widać jak na dłoni,że kurs oparł się o linie trendu wzrostowego. Jeśli ta linia wytrzyma to co wtedy.???
Jakie sa fundamenty tej firmy teraz ? Spojrzmy prawdzie w oczy DHL sie wycofal - bedzie to widoczne w ynikach za 4 ty kwartal -poglebi sie strata Payback - ostanie punkty z allegro i empiku to koniec lipca - efekt braku przychodow z Paybacku poglebi sie w 4 tym kwartale w ciagu roku drugi prezes rezegnuje z stanowiska Prezes sprzedaje akcje -raport Przeniesiono lokalizacje firmy na mniejsza z 200 jest 80 m2 Wniosi moim zdaniem nasuwaja sie same - firma od ponad 2 lat nie pokazala dodatniego raportu z zyskiem netto kolejne raporty tez tego raczej nie pokaza
Jednak nikt nie dał wiary to co INVEST pisze , a on miał rację i pewnie jak pisał o info to miał to na myśli . Ale jeszcze coś się wydarzy . Tylko gdzie jesteś INVEST ........ JESTEM ZAINTERESOWANY CO DALEJ O TYM SĄDZISZ .
Czy wiecie o tym że będzie RAJD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA bo jest kolejne info w drodze o MLN KONTRAKCIE który B2B PARTNER podpisał na 2017 rok . I jakie zostały zamknięte nowe umowy na rok 2016 , ciekawostką jest to że są spore zmiany w spółce . Jest nowe finansowanie spółki przez fundusz inwestycyjny .
Dnia 2016-11-30 o godz. 18:47 ~INVEST napisał(a): > Czy wiecie o tym że będzie RAJD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA bo jest kolejne info w drodze o MLN KONTRAKCIE który B2B PARTNER podpisał na 2017 rok . > I jakie zostały zamknięte nowe umowy na rok 2016 , ciekawostką jest to że są spore zmiany w spółce . Jest nowe finansowanie spółki przez fundusz inwestycyjny .
wiemy iNVEST dlatego zbieralem po 15-16 jeszcze chcialem 14 ale nie wiele dal pozdr INVEST,dzis 30.11 wiec andrzejkujemy:))))
Dnia 2016-11-30 o godz. 19:58 ~maciek napisał(a): > żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk
człowieku wex ty się lepiej nie odzywaj, ty zainwestowałeś w gr jaguar więc podkul głowe i wyjdź bo ciężko o większego leszcza po takiej inwestycji prezes wam jeszcze akcje wywala, ogarnij się i nic nie pisz bo spokojnie możesz robić za antywskaxnika:) ehhe
Dnia 2016-11-30 o godz. 20:02 ~kiki napisał(a): > Dnia 2016-11-30 o godz. 19:58 ~maciek napisał(a): > > żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk > > człowieku wex ty się lepiej nie odzywaj, ty zainwestowałeś w gr jaguar więc podkul głowe i wyjdź bo ciężko o większego leszcza po takiej inwestycji > prezes wam jeszcze akcje wywala, ogarnij się i nic nie pisz bo spokojnie możesz robić za antywskaxnika:) ehhe
kiki a widziales plaze kiedys chyba tam byles pisalem 10zl i bylo 9,80,a b2partner gdzies czytalem ze beda umowy z kghm pkn,jsw cos mi o ucho sie obilo kupilem 15-16 i cierpliwie czekam,a ty na czym kiki wojujesz
Dnia 2016-11-30 o godz. 20:08 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:02 ~kiki napisał(a): > > Dnia 2016-11-30 o godz. 19:58 ~maciek napisał(a): > > > żeby wyjsc na dużym volumenie trzeba podbić może ktoś się załapie na haczyk > > > > człowieku wex ty się lepiej nie odzywaj, ty zainwestowałeś w gr jaguar więc podkul głowe i wyjdź bo ciężko o większego leszcza po takiej inwestycji > > prezes wam jeszcze akcje wywala, ogarnij się i nic nie pisz bo spokojnie możesz robić za antywskaxnika:) ehhe > > kiki a widziales plaze kiedys chyba tam byles pisalem 10zl i bylo 9,80,a b2partner gdzies czytalem ze beda umowy z kghm pkn,jsw cos mi o ucho sie obilo kupilem 15-16 i cierpliwie czekam,a ty na czym kiki wojujesz
ja jestem na Plazie:) pamiętam że Ty też tam jesteś:) dzisiaj piękna sesja:) fakt że mam nie za dużo, dzisiaj chciałem dokupić przed tym wystrzałem ale niestety wymiękłem:( nie mogę się doczekać jurzejszej sytuacji na plazie:)
jeśli by były takie umowy no to sky is the limit szkoda że nie masz czegoś w sensie linku gdzie to czytałeś itp ale nic to no jakby to sie potwierdziło to bajka:)
to znaczy że to tylko wy kupiliscie 3 osoby i teraz upiększacie normalne znowu bedzie pisane rajd, brak akcji, 3 zł itp..... gr jaguar da zarobić dobrałem dziś po 22 i dobiore nizej jak będzie okazja i loyd kupie
Dnia 2016-11-30 o godz. 20:14 ~maciek napisał(a): > to znaczy że to tylko wy kupiliscie 3 osoby i teraz upiększacie normalne znowu bedzie pisane rajd, brak akcji, 3 zł itp..... gr jaguar da zarobić dobrałem dziś po 22 i dobiore nizej jak będzie okazja i loyd kupie
a dobieraj:) nie ma to jak dobierać w dół i to na nc, extra leszcz masz na imię:)
spoko pewnie i do 10 gr twoja gr jaguar dojdzie więc szykuj kasę bo masz jeszcze furę uśredniania przed sobą:) hehe brawo TY leszczyku:)
Dnia 2016-11-30 o godz. 20:06 ~wojtas napisał(a): > Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną ..... > Będę śledził jutro spółkę na GPW
wojts ja mam akcje więc wzrostom nie mam nic na przeciw ale przeglądnij ten wątek i zobacz ile on razy już to mówił ile poniedziałków zapowiadał wzrotowych itp i zoacz co się sprawdziło, chyba trafił raz więc spokojnie podchodźmy do tego bo niestety on dla mnie poważny nie jest a już temat o Trumpie to wogóle ciekawostka ale oczywiście jeśli się potwierdzi to zjem własny język
Dnia 2016-11-30 o godz. 20:09 ~kiki napisał(a): > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:06 ~wojtas napisał(a): > > Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną ..... > > Będę śledził jutro spółkę na GPW > > wojts ja mam akcje więc wzrostom nie mam nic na przeciw ale przeglądnij ten wątek i zobacz ile on razy już to mówił ile poniedziałków zapowiadał wzrotowych itp i zoacz co się sprawdziło, chyba trafił raz więc spokojnie podchodźmy do tego bo niestety on dla mnie poważny nie jest a już temat o Trumpie to wogóle ciekawostka ale oczywiście jeśli się potwierdzi to zjem własny język
kiki jak sie potwierdzi to mamy rajd:)))tez mi gdzie sie to obilo o uszy to co pisze Invest ale linka nie mam
Dnia 2016-11-30 o godz. 20:19 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:09 ~kiki napisał(a): > > Dnia 2016-11-30 o godz. 20:06 ~wojtas napisał(a): > > > Powiem tak jeśli INVEST ma rację to jutro wzrosty i wszystkim szczęki opadną ..... > > > Będę śledził jutro spółkę na GPW > > > > wojts ja mam akcje więc wzrostom nie mam nic na przeciw ale przeglądnij ten wątek i zobacz ile on razy już to mówił ile poniedziałków zapowiadał wzrotowych itp i zoacz co się sprawdziło, chyba trafił raz więc spokojnie podchodźmy do tego bo niestety on dla mnie poważny nie jest a już temat o Trumpie to wogóle ciekawostka ale oczywiście jeśli się potwierdzi to zjem własny język > > kiki jak sie potwierdzi to mamy rajd:)))tez mi gdzie sie to obilo o uszy to co pisze Invest ale linka nie mam
no ok to czekamy i liczymy ze może się potwierdzi:)
Nie no INVEST Szacunek taki wzrost , widzę że masz łeb i przyznaję wszystko się sprawdza . I co wy na to niedowiarki . Koleś jednak zna się na tym udowodnił kolejny raz . Ja jutro odbieram .