Dnia 2016-10-11 o godz. 14:05 ~mac napisał(a): > pablo, myślę, że niepotrzebnie cię wcześniej obraziłem. zagalopowałem się. sorki i pozdrawiam.
Nie zagalopowałeś się, gość chachmęci nie mniej niż jakaś "spółdzielnia" wypisując co chwila co innego, a po fakcie oznajmia jak on to zarobił. Poza tym sam rzuca mięsem, nie wspominając o tym, że sposób jego wypowiedzi jest niesamowicie prostacki.
Dnia 2016-10-11 o godz. 14:21 ~aaa napisał(a): > Dnia 2016-10-11 o godz. 14:05 ~mac napisał(a): > > pablo, myślę, że niepotrzebnie cię wcześniej obraziłem. zagalopowałem się. sorki i pozdrawiam. > > Nie zagalopowałeś się, gość chachmęci nie mniej niż jakaś "spółdzielnia" wypisując co chwila co innego, a po fakcie oznajmia jak on to zarobił. Poza tym sam rzuca mięsem, nie wspominając o tym, że sposób jego wypowiedzi jest niesamowicie prostacki.
kolego naprawde nie musisz mnie czytac nikt cie do niczego nie zmusza a to raczej po twojej kulturze widac jak bardzo zalezy ci na obrazaniu,jak chcesz poprawic swoje ego to omijaj moje posty najlepiej nie czytaj i tyle
Mam wrażenie, że to właśnie ty zasypując forum postami o tym co i za ile kopiłeś i sprzedałeś próbujesz podbudować swoje ego. Zarobiłeś? Twoja sprawa. Po co o tym ludziom oznajmiasz...przy okazji chwilę wcześniej pisząć coś zupełnie przeczącego twojemu zachowaniu na paierze, tylko się ośmieszyłeś w ten sposób...
Dnia 2016-10-11 o godz. 14:39 ~aaa napisał(a): > Mam wrażenie, że to właśnie ty zasypując forum postami o tym co i za ile kopiłeś i sprzedałeś próbujesz podbudować swoje ego. Zarobiłeś? Twoja sprawa. Po co o tym ludziom oznajmiasz...przy okazji chwilę wcześniej pisząć coś zupełnie przeczącego twojemu zachowaniu na paierze, tylko się ośmieszyłeś w ten sposób...
widocznie o praine nie doczytales pisalem w czwartek ,ale niech ci bedzie,tobie sie nic nie podoba ani bloog ani wpisy moje to bardzo cie prosze nie czytaj mnie i nie odpisuj bo szkoda czasu na dyskusje z toba daj nam jakiegos typa bo jeszcze twojej zadnej analizy nie widzialem
Nikt poważny nie daje swoich typów na forum bankiera, tak samo nie kieruje się wpisami innych. Tutaj conajwyzej można dla relaksu sobie posty poczytać i humor poprawić.
Dnia 2016-10-11 o godz. 14:54 ~aaa napisał(a): > Nikt poważny nie daje swoich typów na forum bankiera, tak samo nie kieruje się wpisami innych. Tutaj conajwyzej można dla relaksu sobie posty poczytać i humor poprawić.
bo ty nie masz zadnego pojecia o analizie ,tobie sie nic nie podoba najlepiej klepac w klawiature i obrazac skoro nie podobaja sie tobie moje typy gdzie polscy inwestorzy pisalem przy 1,60 kurs dzis ponad 8zl prairne 58gr kurs 77gr to lepiej nie sluchaj i nie odpowiadaj ciesze sie ze ty masz lepsze typy i zarabiasz miliony i na tym koncze z toba dyskusje
Spoko ;) Nie podoba mi się głównie twój język - niczym z przedszkola momentami, wystarczy poczytać 1 stronę tego tematu, a czy tam zarabiasz na GPW czy nie to mnie nie interesuje szczerze mówiąc. W każdym razie pisząc o tym jak to spółdzielnia chłodzi wskaźniki a tutaj ma całe wojsko które jest zwrócone przeciwko tobie raczej powagi nie wzbudzasz;)
Dnia 2016-10-11 o godz. 15:14 ~aaa napisał(a): > Spoko ;) Nie podoba mi się głównie twój język - niczym z przedszkola momentami, wystarczy poczytać 1 stronę tego tematu, a czy tam zarabiasz na GPW czy nie to mnie nie interesuje szczerze mówiąc. W każdym razie pisząc o tym jak to spółdzielnia chłodzi wskaźniki a tutaj ma całe wojsko które jest zwrócone przeciwko tobie raczej powagi nie wzbudzasz;)
to sie bardzo ciesze ze tak uwazasz masz prawo twoja sprawa i zakonczmy twoja dyskusje ze mna
Dnia 2016-10-11 o godz. 07:53 ~dolar111 napisał(a): > papier sie konsoliduje druga pruba wybicia oporow z rejonu 19gr-22gr nie powiodla sie wiec wrucil do wsparcia ;) gdzie go nalezy skupowac podobno do trzech razy sztuka wiec jestem dobrej mysli ze trzecim razem bedzie powazne wybicie jest szansa na kilka set procent zysku w srednim terminie wiedz radze papier posiadac a spekulantom papier podbijac wysoko bo zamiezam oddac po 80 gr.) > i dziekuje wszystkim ktorzy oddali mi wczoraj papier po 0.14 i 0.15 dziekuje dziekuje ;) > jak planujecie oddawac jeszcze nizej to bez wstydu oddawajcie chetnie jeszcze dokupie > milego inwestowania zycze > dodatkowo zapraszam na pzu tam tez beda wzrosty >