• Re: W co inwestować online? Autor: ~Larry [77.165.147.*]
    Legalna Firma - CRYP TRADE CAPITAL
    Zarejestrowana w Avenida Alfonso X El Sabio 37.2, Alicante, España

CRYP TRADE CAPITAL to międzynarodowa firma finansowa specjalizująca się handlem kryptowalut , są w posiadaniu własnych bankomatów kryptowalut. Ich źródło dochodu to sprzedaż i wymiana kryptowalut oraz spekulacje kursów o których mówią i które pokazują. Dzięki temu udzielają nam tak wysokich oprocentowań

Od- 50 USD - 4999 USD
    0,59% dziennie
    17,7% miesięcznie
    215,35% w skali roku

Od- 5000 USD - 9999 USD
    0,79% dziennie
    23,7% miesięcznie
    288,35% rocznie

Od- 10.000 USD - 20.000 USD
    0,99% na dzień
    29,7% miesięcznie
    361,35% rocznie

Wypłata naliczonych procentów 2 razy w miesiącu 15-tego i ostatniego dnia miesiąca.
    Naliczenia - 7 dni w tygodniu przez 1 rok.

Ja swoje pieniądze ulokowałem ponad 3 miesiące temu 
    i jestem naprawdę szczęśliwy że tyle zarabiam
    myślę że lepszej oferty nie znajdziesz w innym banku na świecie

Tu otworzysz konto w CTC całkowicie za darmo - https://cryp.trade/agent/bveebwftpfsk

Prezentacja Firmy CTC po Polsku - https://youtu.be/UP2uauc-tYc
    W razie jakichkolwiek pytań kontaktuj się - quakepl100@gmail.com

• Re: W co inwestować online? Autor: ~irfan [89.161.55.*]
    link
    ☑ Chcesz zarabiać 7% dziennie?
    ☑ A może wolisz 110% po 8 dniach?
    ☑ Czy też 41% tygodniowo?
    ☑ Chcesz mieć wypłaty natychmiastowe?!

Program wystartował 8 maja 2017 r. Daje zarobić 7% dziennie w dni robocze, wypłaty natychmiastowe!

➡ Więcej informacji: LINK
    ➡ Wideo: YouTube 
    ➡ Beypatna rejestracja: KLIKNIJ TUTAJ 
  • Re: W co inwestować online? Autor: kamyki_80 [94.154.31.*]
    w akcje,w meble, w mieszkania
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: partdc [159.205.83.*]
    hej, chciałbym polecić Tobie kryptowaluty, niskim kosztem możemy zakupić opłacalne waluty, które z czasem mogą podnieść swoją wartość. Jakiś czas temu znalazłem ciekawy blog o walucie DasCoin, ponoć ma niesamowity potencjał. https://drogapomilion.wordpress.com Na blogu opisane są najważniejsze sprawy
    Pozdrawiam i polecam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [41.79.219.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [66.102.9.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: jurask [91.239.113.*]
    Jest wiele dróg inwestowania w internecie. Ostatnio zaintrygowało mnie inwestowanie w produkty rolne. Dosyć łatwa dywersyfikacja portfela.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~irfan [89.161.55.*]
    Cryp Trade Capital jest firma osiągająca sukcesy i zyski na giełdach kryptowalut i walutowych .
    Data rejestracji firmy: 20.12.2016, w Alicante w Hiszpanii, jako Crypt Trade Capital Holding S.L.
    CEO firmy: Witalij Ipatow, który mieszka od 15 lat w Elche .
    Plany inwestycyjne:
    STANDARD - 17.7% miesięcznie = 215.35% rocznie, depozyt nie wraca (50$ - 4999$)
    MEGA - 23.7% miesięcznie = 288.35% rocznie, depozyt nie wraca (5000$ - 9999$)
    VIP - 29.7% miesięcznie = 361.35% rocznie, depozyt nie wraca (10000$ - 20000$)
    Minimum inwestycyjne: 50$
    Akceptowane systemy płatności: Bitcoin, AdvCash, PM
    Program poleconych: 1. 7% - 5% + 100$ 2. 3% + 350$ 3. 2% + 1000$ 4. 1,5% + 6 000$ 5. 1% + 30 000$ 6. 0,5% + 60 000$ 7. 0,5% + 180 000$

System bonusowy jest przygotowany bardzo logicznie .Obejrzyj video i sprawdź opis pod filmem
    link

ZOBACZ TAKŻE: link 
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Stefan [94.254.249.*]
    Online możesz kontrolować wszystko co chcesz. Dobre będą fundusze inwestycyjne od BGŻ Optima czy nawet raz założony fundusz z lokatą.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~milka [94.254.141.*]
    Znajomy polecił mi Fast Invest, on inwestuje z nimi pieniądze od kilku miesięcy, zyski sa. Trzeba by spróbować https://www.fastinvest.com//pl
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Jurek [79.175.193.*]
    Jednoznaczne wskazanie, w co warto inwestować, a w co nie jest bardzo, bardzo trudne. Nie da się tego określić. Na szczęście nie brak blogów, z których czerpać można informacje na ten temat - jednym z nich jest link - na którym opisywane jest, w które akcje warto inwestować, a w które nie.
  • Re: W co inwestować online? Autor: pomocnik123 [188.146.7.*]
    W post i modlitwę www.urbietorbi-apokalipsa.net/pl/pdf/re/post3.html#comment-df0f8501b0f1ab68a1de79b8faedb938
  • Re: W co inwestować online? Autor: marek9988 [213.156.127.*]
    Dzięki za inspiracje ;)
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~marek [94.254.240.*]
    Ja inwestuję teraz w ethereum i wydaje mi się że ogólnie inwestowanie w kryptowaluty to przyszłość, nie oszukujmy się wszystko idzie tak do przodu, że za niedługo nie będziemy musieli nawet z domu wchodzić, żeby pracować, z resztą już tak czasami jest
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Ejn [46.215.29.*]
    Ja osobiście inwestuję w paczki reklam, po 120 dniach z każdej paczki zakupionej za 50$ mam 10$ zysku, czyli jeżeli inwestuję 200$ to po 120 dniach mam ich 240$. Polecam się zarejestrować z linku ejn95.fn.xyz, będziesz miał/a mnie w znajomych automatycznie, w razie pytań pomogę Ci :)
  • Re: W co inwestować online? Autor: zawila81 [31.179.225.*]
    Podejrzewam ze w dzisiejszych czasach najlepiej zasadzić się na konkretną, jedna lub kilka, kryptowalute, np takie Musicoin.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ryzykant_travel [89.64.11.*]
    Warto, ale tylko bezpieczne inwestowanie ma sens. Dlatego polecam big.biz.pl. Wyspecjalizowany zespół przekaże Ci wiedzę na najwyższym poziomie. 
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~pomper [80.67.7.*]
    Inwestowanie to nie jest zabawa - działasz w takich instrumentach, które nie są dla ciebie anonimowe. Żeby faktycznie zarobić musisz w tym siedzieć. U mnie przed wyłożeniem kasy to było kilka miesięcy spędzonych na XTB - na koncie demo. Aktualnie mam portfel podzielony pomiędzy surowce, forexa i akcje, ale to 30 proc. moich oszczędności. Reszta siedzi na lokatach. Przede wszystkim - ucz się. To jest najważniejsze, żeby realnie coś osiągnąć.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Remik [78.31.89.*]
    Hmm może coś w rodzaju pozczyek społecnzościowych? Znam future capital i póki co próbuję własnie u nich.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.8.97.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~adam289 [212.7.215.*]
    Na niepewne czasy najpewniejsze jest złoto. Zawsze się najbardziej taka inwestycja zwracała w obliczu wojen i różnych innych załamań, inflacji itp. Także ja złoto będę bardzo polecał i zachwalał. W temacie kupna/sprzedaży mam sprawdzoną firmę na mennica24.pl. Duży wybór czy to sztabek, czy to monet, duży wybór też kruszców – od złota, przez srebro, po platynę.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~NIkiki [178.43.81.*]
    Jeżeli rozpoczywna się prowadzenie własnego biznesu to przede wszystkim trzeba zainwestować w program do faktur. Dobre narzędzie przyda się w prowadzeniu firmy, zaoszczędzi czas i pieniądze przedsiębiorcy. Prosty program do fakturowania to chociażby Faktura Small Business. Ma wiele przydatnych opcji.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~fhfh [195.8.97.*]
    Czy pan jest leszczem, że zadaje takie pytania?
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~312 [195.8.97.*]
    Czy pan jest leszczem, że zadaje takie pytania?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.8.97.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~sss [195.8.97.*]
    W boczek, parzony.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~edek88 [212.7.215.*]
    Posprawdzaj sobie różne opcje, ale duży wybór na pewno będziesz miał na mennica24.pl. Z tego co udało mi się porównać z innymi dostępnymi sklepami to wydaje się, że cenowo też wygląda to całkiem w porządku.  
  • Re: W co inwestować online? Autor: zawodtraderpl [78.131.219.*]
    Na pewno unikaj scamów, obietnicy milionów !
    Ja sam prowadzę grupę tradingową Forex, inwestuje online właśnie na rynku GPW oraz Forex(walutach) grupa jest darmowa i dla każdego więc zainteresowani mogą zajrzeć, sukcesów w 2021 !
    Moja grupa: https://zarabiamynagieldzie.site/ i "Dołącz do Telegramu"
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Erix [195.14.116.*]
    A kryptowaluty? BTC ostatnio mocno powędrował do góry^^
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.28.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Wrist [46.171.226.*]
    Warto pomyśleć o zainwestowaniu w waluty, kursy są teraz dosyć niskie, a przy wyborze dobrego kantoru internetowego potrafią być jeszcze bardziej korzystne. Ja skorzystałem z usług kilku popularnych kantorów, min walutomat, ale liderwalut.pl okazał się zdecydowanie bezkonkurencyjny, polecam z czystym sumieniem.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Wrist [46.171.226.*]
    W waluty, stosuj się do zasady kup nisko - sprzedaj drożej, na start warto spróbować, a najbardziej atrakcyjne kursy oferuje liderwalut.pl, pamiętaj tylko ze musisz mieć przynajmniej jedno konto walutowe.

• Re: W co inwestować online? Autor: ~Marcin [176.98.119.*]
    zobacz na
    https://fumbi.network/pl
    możesz sprawdzić do 50 euro - opłaty niski - z kodem polecającego jeszcze 10 % rabatu
    kod : fumbi42782750
    minus taki ,że przez pierwsze 30 dni od założenia konta nie możesz wybrać pieniędzy co mnie zdenerwowało bo nie mam doświadczenia w ajcjach bankach , giełdach i jak zobaczyłem że po tygodniu miałem 4 euro na minus to od razu chciałem wypłacić a się nie dało,,, ale przeczekałem i po miesiącu było na plusie wię c zostawiłem,,, po 9 tygodniach po opłatwach wyszło mi ponad 20 procent na czysto ... zabawiłam się dla sprawdzenia ... teraz zainwestuje większą kwotę
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~aurelia [85.221.147.*]
    Z całą pewnością warto inwestować w swój biznes. Nie można w końcu siedzieć w miejscu, lecz cały czas usprawniać swoją firmę, chociażby o nowsze sprzęty. Ja przykładowo tutaj  https://liron-polska.pl/k/maszyny-do-lodow-wloskich/   planuje do swojej firmy zakupić nowy automat do lodów włoskich.  Jeszcze takiego nie mam, a niedługo się pogoda zrobi, także chce serwować pyszne desery.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Faded [37.28.159.*]
    Jak to jest, że 3/4 komentów pod takimi postami to poszukiwacze kapitału pod flipy w nieruchomościach z gwarantowanymi zyskiem 10%+, już pominę kwestie, że można ogarnąć fajne finansowanie bankowe o ile jest się wiarygodnym (bo zaraz będą argumenty o trudnościach związanych z takim finansowaniem) to aż tylu ludzi sprzedaje mieszkania poniżej ceny rynkowej? nawet nie będę pisał ilu ludzi atakuje ten temat po naoglądaniu się guru youtubowych... btw czemu zniknął koment o złocie, naprodukowałem się tam tylko na darmo

Ze swojej strony polecam raczej inwestowanie w waluty. Dobrze będzie zastanowić się nad załozeniem tutaj konta walutowego
    https://www.tanie-konto.pl/mbank/ekonto-konto-osobiste/ 
    Całkiem niezłe warunki jeśli chodzi o takie konta ma mbank.
  • Re: W co inwestować online? Autor: wojtekjanus [37.47.78.*]
    Świetny wątek, fajne odpowiedzi i dużo pomysłów! :) Ja bym się zastanowił nad zainwestowaniem w konopie..czyli branżę konopną. Może poprzez crowdfunding? Co sądzicie? Słyszałem na pewno o jednej firmie, która w tym temacie odniosła spory sukces, obecnie taką akcję przeprowadza też Canapharm. Branża się szybka rozwija, co zdecydowanie widać po większej ilości produktów na rynku i chętnych na ich zakup.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.21.151.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~green [185.21.151.*]
    https://canapharm.pl/zainwestuj/ w zielone złoto :)
  • Re: W co inwestować online? Autor: adam_91 [109.125.225.*]
    Jeśli masz pewną sumę pieniędzy do wydania to możesz spróbować w obstawianie typów na przykład meczy sportowych czy walk. Nie inwestuj wszystkiego ale spróbuj i zobacz ja ci idzie. Dość pewne typy dnia najdziesz na tej stronce, polecam sugerować się opinią większości dla bezpieczeństwa jeśli nie jesteś pewien wyniku.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~agramski [216.131.110.*]
    Na pewno nie na lokatach czy na kontach oszczędnościowych ;) Które przy obecnych stopach procentowych oferują dość śmieszne oprocentowanie. Inwestowanie w nieruchomości również nie jest tak bezpieczne jak kiedyś ( jest ryzyko wprowadzenia podatku katastralnego, poza tym wynajem bywa niebezpieczny i nie jest tak opłacalny - ceny wynajmu spadaja bo wiele osób rezygnuje z wynajmowania mieszkania).
    Ciekawą opcją może być inwestowanie w złote monety:
    https://mennicamazovia.pl/pol_m_Zloto_Zlote-Monety-165.html 

Chociazby w mennicy.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Jarek [89.230.53.*]
    Online możesz kupić złoto w Mennicy Sakr bej. Po pewnym czasie sztabki złota dojadą ci do domu
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Daria [77.65.117.*]
    Jeżeli chcesz mieć dobrą inwestycję to polecam zainwestować w złoto. Sztabki złota kupisz w Mennicy Skarbowej
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Paulina [89.230.53.*]
    Online możesz zakupić sztabki złota w Mennicy Skarbowej. Fajna sprawa
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Nela [89.230.53.*]
    Jeżeli chodzi o online to możesz zainwestować w sztabki złota. Sztabki złota w dobrej cenie kupisz w Mennicy Skarbowej
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~trokso [31.42.10.*]
    W systemach brokerów macie przecież ogrom tematów, ale tutaj nie chodzi o to, żeby inwestować we wszystko. Polecam koncentrować się na tematach, o których macie pojęcie. U mnie wejście w poważniejsze tematy zajęło wiele czasu. Najpierw Freedom24 Academy, później demo, a dopiero dalej systematyczne zwiększanie portfela. Aktualnie mam to, na czym mi zależało. Coś spadnie, coś wzrośnie, ale cały zestaw daje wynik. Przy czym każda moja decyzja jest mocno analizowana.