ja nie o tym watku tylko gdzies wczesniej pisałes ze czekasz na 50 groszy i wtedy kupisz..... nie pamietasz już? .... fakt tyle sapmujecie ze mozesz sie w tym pogubić
Ale ja dalej chętnie wykupię za bezcen. Na tym to polega. Tanio kupić drogo sprzedać. Przemysl to ...i powymyślaj jeszcze kilka przezwisk. To Ci dodaje powagi na forum.
Dnia 2016-07-30 o godz. 20:36 ~HeLL napisał(a): > Ale ja dalej chętnie wykupię za bezcen. Na tym to polega. Tanio kupić drogo sprzedać. > Przemysl to > ...i powymyślaj jeszcze kilka przezwisk. To Ci dodaje powagi na forum.
to powodzenia w czekaniu
a tymaczesem mimo waszego ciągłego naganiania 3 dalej trzyma
Dnia 2016-08-02 o godz. 13:38 ~123456 napisał(a): > cena nie spadnie bo nie ma kto sprzedawać, a już na pewno nie naganiacze od sawickiwego, którzy nie mają akcji a tylko posty do napisania
i kolejny dzien to potwierdza płodzą bezsensowne posty jak króliki ....a cena stabilna
Ciągle podbijasz swój wątek. Jesteś na przemian dumny i blady że jesteś takim doskonałym analitykiem i przewidziałeś cenę. Brawo, brawo, brawo. Więcej takich ludzi nam trzeba.
Czytaj dokładnie, na samym końcu wywiadu:
http://ir.telforceone.pl/wezwanie/kontakt-dla-inwestorow-w-sprawie-wezwania/
"Jeśli ktoś będzie chciał kontynuować swoją inwestycję, to może zostać na pokładzie, ale mam nadzieję, już niepublicznej spółki."
Czy w warunkach obecnej, trudnej sytuacji rynkowej, a także mając na uwadze wspominaną przez Pana perspektywę ograniczonej zyskowności Spółki, decyzja o zakupie 100% akcji ma uzasadnienie biznesowe?
Tak. To jest właśnie czynnik, który wyróżnia mnie jako inwestora strategicznego od inwestora giełdowego
Dnia 2016-07-06 o godz. 18:26 ~123456 napisał(a): > Naganiacze sawickiego straszą groszami a nie wiedzą ze sawicki bedzie musiał w przypadku wycofania spólki z giełdy zapłacić taką samą cene 3.10 prze skupie przymusowym jak robili to inni Kable, Bakalland Barlinek itp. > Gdy wiec jakims cudem doprowadził do wyjścia spólki z giełdy musiałby zrobić przymusowy wykup bo jak sam zapowiada che miec 100 % w spolce a t0 byloby jedyne wyjście na osiągniecie takiego celu > > Tak wiec naganiacze sawickiego musicie coś innego wymyślić aby straszyć tutaj dalej
i znazwca2 Helle i inne leszcze ...kto miał racje?